2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
+1, ennél szebben nem is lehetett volna megfogalmazni.bali 15 írta: Lehet arról vitatkozni,hogy ki hagyta a legnagyobb nyomot a sportág történetében. Lehet itt vitatkozni a Peléről, Maradonaról, Ronaldoról(nem CR!!!),Zidaneról. De a legképzettebb, legtehetségesebb játékos akinek a lába valaha is füvet érintett az Ronaldinho.
Az egyedüli baj a hozzáállásával volt. Bár egyben ez volt az erénye is.
A mentalitás ahogy ezt a játékot űzte azzal lenyűgözött mindenkit és idevonzotta azt a szurkolói közösséget akik most itt fórumoznak.
Maradona.Subinho írta:, mert ez olyan mint anno:
Pelé vs. Maradona
Boring.Subinho írta:Platini vs. Zico
Zidane.Subinho írta:Zidane vs Figo
2004 óta vagyok Barca drukker bocsiTocy írta:
Messithebest! TE láttad is játszani Ronaldinhot 2003-2007 között, vagy csak videókból tudsz meríteni? Ha jól emlékszem, meglehetősen fiatal vagy...8-9 évesen meg nem hiszem, hogy nagyon meg tudtad volna ítélni, hogy Ronaldinho mit is alakít, és hogy most Messi mit...
LG írta:Ember, ne beszélj már butaságokat. Úgy beszélsz mint ha R10 fénykora az őskorban lett volna. Szabad tér, meg laza védekezés, hogyne.![]()
![]()
Nem is 3 ember fogta őt meccsenként, nem is próbálták a védők rögtön labdalevétel után fölrúgni, ugye? Mit néztél te? Nem változott a foci annyit azóta, mint gondolnád, sajnos R10 adta lejjebb jóval a szintet. Mondjuk hozzá kell tennem, h én még ennek a kiégett Ronaldinhonak is jobban tudom élvezni a játékát, mint Messinek, mert ha ritkán is, de még néha mindig varázsol vmit. Passzjátékban jobb Messi???
Már megint miről beszéltek? Anno a Barcában nem R10-en keresztül ment át az összes támadásunk? Nem ő adta Deco mellett a legtöbb gólpasszt a csapatra. Nem ő volt képes olyan gólpasszokra, mint senki más?(háttal, sarokkal, mindennel
) Messi azért jobb, mert több poszton bizonyított? Mert R10 nem? Ennyire rossz a memóriátok?
Ilyen Adriabokkal meg Robinhokkal nem tudom mit akartál mondani? Őket R10-hez hasonlítani sztem olyan bűn, amit börtönnel kéne büntetni. Nem hiszem, h láttad R10-et valaha játszani, nem úgy beszélsz róla.
1., mert Ronaldinho nagyritkán még mindig varázsol. Messi meg nagyritkán nem varázsol csak (vitatkozhatsz, itt csak stílusbeli különbségek vannak. Mert gondolom azt te sem vitatod, hogy amit Messi csinál, az varázslat, és tökéletesen egyedi).LG írta:Az argentin viszont nem tud olyan csodálatos gólokat lőni, mint pl. a VB-n Annglia ellen, vagy a Chelsea ellen a 3-2-s meccsen. Vagy nemtud olyan labdákat adni, mint amilyet Giluy kapott a Milan ellen, vagy még a 2004-s Madridi El Classicon Xavi stb, stb, stb....
Hát labdavezetésben Messi a császárMessiFan írta:Deco, és R10 is mondta anno, hogy hiába passzol jól, ha nincs Messi és Eto'o aki beérje a labdákat, akkor semmire nem menne.
De ettől független Messi szerintem a gyorsaságában és labdavezetésben jobb mint R10.
Deco, és R10 is mondta anno, hogy hiába passzol jól, ha nincs Messi és Eto'o aki beérje a labdákat, akkor semmire nem menne.LG írta: Passzjátékban jobb Messi???Már megint miről beszéltek? Anno a Barcában nem R10-en keresztül ment át az összes támadásunk? Nem ő adta Deco mellett a legtöbb gólpasszt a csapatra. Nem ő volt képes olyan gólpasszokra, mint senki más?(háttal, sarokkal, mindennel
) Messi azért jobb, mert több poszton bizonyított? Mert R10 nem? Ennyire rossz a memóriátok?
Egyetértek. R10 nagy dolgokat csinált, de a hátrányai is vitathatatlanok. Nem mondom, hogy Messi a jobb, de azt se, hogy Ronaldinho. De amúgy itt pár emberrel felesleges vitázni...lluisllach89 írta:Nedved, Shevchenko, Cannavaro.olaszka írta:Messi abba a zidane,ronaldo,rivaldo,figo korszakban 1 aranylabdát sem nyert volna...Mi fociról beszélünk, de neked mindegy, mert brazilról van szó, kár hogy nem játszott az Arsenalban az Interben és nem edzette Mourinho mert akkor megalapítanád a Ronaldinho vallást.LG írta: Passzjátékban jobb Messi???Már megint miről beszéltek? Anno a Barcában nem R10-en keresztül ment át az összes támadásunk? Nem ő adta Deco mellett a legtöbb gólpasszt a csapatra. Nem ő volt képes olyan gólpasszokra, mint senki más?(háttal, sarokkal, mindennel
Gondoltam fun lesz összehasonlítani a két játékost, leírni kicsit a véleményt, legalább szó lenne megint kicsit Dinhoról. Erre valaki nem érti miért van erről szó, hülyeség összehasonlítani, aki meg összehasonlítaná az meg...
Azt hiszem LG-vel kell most egyetértenem, AndrésGerardHernandez te meg olyan butaságokat beszélsz hogy az valami hihetetlen, Robinhot meg Adrianot összehasonlítani R10el??:lol: Szerintem sem láthattad R10et, ajánlom neked EZT a videót.... Szerintem rögtön megváltozik majd a véleményed.LG írta:Ember, ne beszélj már butaságokat. Úgy beszélsz mint ha R10 fénykora az őskorban lett volna. Szabad tér, meg laza védekezés, hogyne.AndrésGerardHernandez írta:Sziasztok! Van egy kis időm, úh. én is írok véleményt, bár teljesen értelmetlen ez a vita, ezt azért adom, az előttem írókhoz hasonlóan.
Nem igazán értem azért itt a Dinho fölényt. Csak én emlékszem úgy, hogy Messi játékstílusa eleinte TELJESEN ugyanolyan volt, mint a brazilé? Tudjátok, mikor még ő is maga mellett vezette a labdát (tipikusan Dinhósan), ugyanúgy a széről, csak a másik oldalról indult és őt sem lehetett megállítani. Nem véletlenül olyan jó barátok, eleinte mindent Ronnie-tól tanult, próbálta őt utánozni (mint oly sokan egyébként) és hozzá teszem elég jó volt abban is, emlékszem már akkor is voltak, akik összehasonlították őket (mikor még egy pályán játszottak szó szerint és átvitt értelemben is) és már akkor is voltak olyan elvetemültek akik a Bolhát hozták ki győztesen, éreztek benne valami mást, többet. Leegyszerűsítve a lényeg az, hogy Ronaldinho az egyik hanem a legjobb volt abban, hogy az állóvizet felkavarja, Messi pedig a folyóban is fickándozik ellenben a brasillal aki ebben csak küszködött a levegőért (totál képzavar). A Ronnie érában a játék, a maihoz képest lassú, ötlettelen volt, sok szabad tér, laza védelem. Viszont azóta fordult egyet a világ, nem véletlen hogy igazán még a MILANBAN sem ment neki, ő nem tud alkalmazkodni ehhez a szűk, pörgős játékhoz, ahogy egyébként más brazil "zsenik" sem (Robinho, Adriano, Mitomén Ki), az pedig hogy most brazilban megint jól játszik inkább az ottani helyzetről árulkodik. Ne értsetek félre, imádom a kapafogút sokat köszönhetünk neki mi nézők és a játékosok is de a tény az, hogy ez nem két generáció közti különbség, ők egyszerre játszottak - játszanak, s míg az egyik szenved(ett) a másik zsinórban a 3. aranylabdájára készül, miatta (is) nézünk focit, központi szerepben van a pályán és nem cserélik le! Igazából megint oda jukadok ki, hogy ez egy értelmetlen vita, a tényeket mindenki látja, ha bekapcsolja a hazugládáját (TV) az egyiket élőben látjuk a legjobb bajnokság, legjobb csapatának, legjobbjaként, a másikat felvételről , a világ másik oldalán esetlegesen villanni egyet-egyet. Ja és még valami a szép gólogról. A Bolha egy idény alatt termel annyit mint Dinho egész Barcelónai pályafutása alatt, ha ebben a sok találatban valaki nem talál legalább egyet minden egyes R10 szépségdíjasra az nézze át újra mert kiszúrják a szemét. Ez alól csak a szabadok képeznek kivételt abban a brazil valóban jobb volt. Messi a ma legjobb játékosa.
HAJRÁ BARCA!!!![]()
![]()
Nem is 3 ember fogta őt meccsenként, nem is próbálták a védők rögtön labdalevétel után fölrúgni, ugye? Mit néztél te? Nem változott a foci annyit azóta, mint gondolnád, sajnos R10 adta lejjebb jóval a szintet. Mondjuk hozzá kell tennem, h én még ennek a kiégett Ronaldinhonak is jobban tudom élvezni a játékát, mint Messinek, mert ha ritkán is, de még néha mindig varázsol vmit. Passzjátékban jobb Messi???
Már megint miről beszéltek? Anno a Barcában nem R10-en keresztül ment át az összes támadásunk? Nem ő adta Deco mellett a legtöbb gólpasszt a csapatra. Nem ő volt képes olyan gólpasszokra, mint senki más?(háttal, sarokkal, mindennel
Ilyen Adriabokkal meg Robinhokkal nem tudom mit akartál mondani? Őket R10-hez hasonlítani sztem olyan bűn, amit börtönnel kéne büntetni. Nem hiszem, h láttad R10-et valaha játszani, nem úgy beszélsz róla.
Nedved, Shevchenko, Cannavaro.olaszka írta:Messi abba a zidane,ronaldo,rivaldo,figo korszakban 1 aranylabdát sem nyert volna...
Mi fociról beszélünk, de neked mindegy, mert brazilról van szó, kár hogy nem játszott az Arsenalban az Interben és nem edzette Mourinho mert akkor megalapítanád a Ronaldinho vallást.LG írta: Passzjátékban jobb Messi???Már megint miről beszéltek? Anno a Barcában nem R10-en keresztül ment át az összes támadásunk? Nem ő adta Deco mellett a legtöbb gólpasszt a csapatra. Nem ő volt képes olyan gólpasszokra, mint senki más?(háttal, sarokkal, mindennel
Ember, ne beszélj már butaságokat. Úgy beszélsz mint ha R10 fénykora az őskorban lett volna. Szabad tér, meg laza védekezés, hogyne.AndrésGerardHernandez írta:Sziasztok! Van egy kis időm, úh. én is írok véleményt, bár teljesen értelmetlen ez a vita, ezt azért adom, az előttem írókhoz hasonlóan.
Nem igazán értem azért itt a Dinho fölényt. Csak én emlékszem úgy, hogy Messi játékstílusa eleinte TELJESEN ugyanolyan volt, mint a brazilé? Tudjátok, mikor még ő is maga mellett vezette a labdát (tipikusan Dinhósan), ugyanúgy a széről, csak a másik oldalról indult és őt sem lehetett megállítani. Nem véletlenül olyan jó barátok, eleinte mindent Ronnie-tól tanult, próbálta őt utánozni (mint oly sokan egyébként) és hozzá teszem elég jó volt abban is, emlékszem már akkor is voltak, akik összehasonlították őket (mikor még egy pályán játszottak szó szerint és átvitt értelemben is) és már akkor is voltak olyan elvetemültek akik a Bolhát hozták ki győztesen, éreztek benne valami mást, többet. Leegyszerűsítve a lényeg az, hogy Ronaldinho az egyik hanem a legjobb volt abban, hogy az állóvizet felkavarja, Messi pedig a folyóban is fickándozik ellenben a brasillal aki ebben csak küszködött a levegőért (totál képzavar). A Ronnie érában a játék, a maihoz képest lassú, ötlettelen volt, sok szabad tér, laza védelem. Viszont azóta fordult egyet a világ, nem véletlen hogy igazán még a MILANBAN sem ment neki, ő nem tud alkalmazkodni ehhez a szűk, pörgős játékhoz, ahogy egyébként más brazil "zsenik" sem (Robinho, Adriano, Mitomén Ki), az pedig hogy most brazilban megint jól játszik inkább az ottani helyzetről árulkodik. Ne értsetek félre, imádom a kapafogút sokat köszönhetünk neki mi nézők és a játékosok is de a tény az, hogy ez nem két generáció közti különbség, ők egyszerre játszottak - játszanak, s míg az egyik szenved(ett) a másik zsinórban a 3. aranylabdájára készül, miatta (is) nézünk focit, központi szerepben van a pályán és nem cserélik le! Igazából megint oda jukadok ki, hogy ez egy értelmetlen vita, a tényeket mindenki látja, ha bekapcsolja a hazugládáját (TV) az egyiket élőben látjuk a legjobb bajnokság, legjobb csapatának, legjobbjaként, a másikat felvételről , a világ másik oldalán esetlegesen villanni egyet-egyet. Ja és még valami a szép gólogról. A Bolha egy idény alatt termel annyit mint Dinho egész Barcelónai pályafutása alatt, ha ebben a sok találatban valaki nem talál legalább egyet minden egyes R10 szépségdíjasra az nézze át újra mert kiszúrják a szemét. Ez alól csak a szabadok képeznek kivételt abban a brazil valóban jobb volt. Messi a ma legjobb játékosa.
HAJRÁ BARCA!!!
Hát azért...18 évesen robbant be, R10-zel egy csapatban, a BL-győzelem idején...és már akkor is olyanokat csinált, amiket pl Figo nem. Elég nagy felelőtlenség olyat kijelenteni, hogy nem nyert volna Aranylabdát...olaszka írta:R10et jobbnak tartom mint Messit!:)
Méghozzá azért mert messiben semmi átütőerőt nem érzek, dinhora rá néztem mosolygott egyet balra nézett , jobbra passzolt ,vissza kapta a lasztit, a védő sort be esernyőzte... és ezt mint egy 5 éves kis fiú a grundon olyan lazán nevetve!:) Élvezte a játékot... Olyan mint ő soha senki nem lesz...
Messi abba a zidane,ronaldo,rivaldo,figo korszakban 1 aranylabdát sem nyert volna... de most kétségtelenül a világlegjobbja.
Nyílván nem egy paradicsommadár szerint mert az nem tud írni.levproff írta:Lemaradt, hogy szerinted.lluisllach89 írta:Imádtam Ronaldinhot, de Messi túlszárnyalja.
Lemaradt, hogy szerinted.lluisllach89 írta:Imádtam Ronaldinhot, de Messi túlszárnyalja.