Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sajnos de
A második félidőben már a teljes védelem középpályást játszottziipp írta:A második félidőben már inkább középpályást játszott.
egy középhátvédtől alap skill....Capon írta:Az a gólpassz sarokkal nagyon ott volt
Az nem játék. Akkor inkább hagyjon ki 2 hetet.bence-barca írta:The player @3gerardpique has a right hamstring injury and will be out for around 2 weeks #fcblive
térd ina sérült meg.
Nem szakítottak:) és amúgy az NB1.hu írta meg,hogy szakítottak,de másnap cáfolták!!Amúgy Pique facebookon és twitteren is posztol Shakirával kapcsolatban,szóval tuti,hogy nem szakítottak:))Cali írta:Egy kicsit hülye kérdés lesz, de azért felteszem.. egyik haverom azt mondta, hogy Pique és Shakira szakítottak pár hónapja. Ez igaz? És, ha igen, akkor erről miért nem olvastam sehol?
The player @3gerardpique has a right hamstring injury and will be out for around 2 weeks #fcbliveMessiFan írta:Mi a...?bence-barca írta:Azt írják 2 hétre esik ki
(twitter)
Inkább 1 hét szerintem. De mije sérült meg?
Mi a...?bence-barca írta:Azt írják 2 hétre esik ki
(twitter)
Nekem húgom mondta, hogy látta valami, zenecsatornán( VIVA?), valami műsorban kiírva, hogy Shakira egyedül éli életét, vagy valami ilyesmi. Fogalmam sincs.Cali írta:Egy kicsit hülye kérdés lesz, de azért felteszem.. egyik haverom azt mondta, hogy Pique és Shakira szakítottak pár hónapja. Ez igaz? És, ha igen, akkor erről miért nem olvastam sehol?