2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na ezt nem értem. Oké jól játszott 1 meccsen!! Ilyen gondolatmenettel Maxi Lopez is itt lenne még kezdőként, hiszen a Chelsea-t 20 perc alatt megverte ...sura írta:A legsürgősebb most Tello leigazolása lenne.
Én Afellayt annyira azért nem temetném. Tavaly tényleg nagyon darabos volt, de a nyár folyamán piszkosul jól teljesített. Hamarosan ismét a pályán lehet és kiderül, hogy mire lesz képes. A sebességben verhetetlen a srác. Emellett, ha ráérez a játékra, akkor fel kell kötniük a többieknek a gatyájukat...Tocy írta:Albának mindenképp örülnék, Maxwell távozásával ott azért egy hely megüresedett, mert Adriano azért elég univerzális, szükség lehet rá a másik oldalon, vagy elöl is. Thiago Silva sztem nem opció, nem hinném, hogy elhagyná a Milant. Jó lenne majd, ha Puyol tényleg megöregszik, de Piqué-Masch egyelőre tökéletes, hiába nem ez az eredeti posztja az argentinnak, nálunk ott játszik, és kész. Montoyát mindenképp szívesen nézném én is az A-ban, de Alves amennyit pihen, kb Fontás sorsára jutna, szóval nem tudom, mi lenne a jó vele kapcsolatban. Kp-ra ha Keita távozik, akkor Romeu lehet csakis opció, B-megoldás lehet Dos Santos, de Romeuval úgy érezném nagyon jó lenne a csapat, így is verhetetlen a kp, vele abszolút tökéletes lenne az én szememben. Dos Santos sem rossz, lelkes nagyon, de Romeunak már csak a fizikai adottságai is sokkal jobbak ahhoz a poszthoz. Elöl meg minden oké, Afellay a kérdés, hogy mi lesz vele, de sztem nincs nagyon maradása, Messi-Alexis-Pedro-Villa egyértelműen előtte van, de sztem Cuenca is bőven hasznosabb, mint ő. Ilyen bejövök csereként-futok-beadok ( mint Ibi ) játékos lehet akár Tello is. Ja és ugye idén a 3. csatárunk ált. Messi-Alexis mellett Cesc.
Szal JELENLEG úgy gondolom, hogy jövőre nem nagyon kell senki "sztárt" vennünk. Alba kell és ha Keita megy, akkor Romeu. Thiago Silva picit luxus lenne azért...nem kell ő sztem jelenleg. Afellay ügyét le kell rendezni, sztem el kell adni, aztán nem kell ezt túlvariálni. Oké, változás mindig kell, de jelenleg csak rontani lehet a keretet.
Az ifikről meg: Cuenca ugye már A-tag, Tello is felfelé kacsintgat most a csatárhiány miatt, de nálam ez egy újabb jelzés, hogy Deulofeu borzasztóan kevés még. Cuenca is előbb robbant be, és Tello is, Deulofeut meg próbálgatta Pep, de egyszerűen buta sztem, nem érti a játékot, nem tud passzolni. Sosem szerettem, és még egyetlen egyszer sem győzött meg arról, hogy belőle klasszis lesz...de persze még kölyök, rengeteg minden változhat. Kiko szintén, rettenetesen tud játszani, nem lesz ő A-tag sztem sose. Sergi Roberto jobb, csak ugye neki meg ott a lehetetlen feladat: olyanokat kéne kiszorítania, akiket jelenleg sztem a világon senki nem tudna. Ugyanez igaz Dos Santosra is. Maradjanak ők még a B-ben...
??? Rövid időn belül 3 topicba írtál értelmetlen dolgotsura írta:A legsürgősebb most Tello leigazolása lenne.
A sport.es-en olvastam, hogy Thiago Silvat még mindig akarjuk de ha nem sikerül akkor előtérbe kerülhet Rami, a Valencia játékosa.messideco írta:Jövőre valszeg feljön Montoya a B csapatból, Alves pótlása meg lesz oldva. Bahátvéd kellene szerintem.
Illetve Keita és szerintem Adriano távozik.
Értem. Gondolom ahogy kimondta 3 percre rá már kész is volt a cikk, hogy Barcelonába akar játszani.Barcaforever írta:Az angolok dobták be a nevét.Vmi olyasmit mondott, h szeretne újra Fabregassal együtt játszani.Nem hiszem am, h sok alapja van, de gondolom gyorsan összerakták, h akkor jönne vmelyik szélre.Capon írta:
Hülyeség.
Mégis honnan veszed egyáltalán hogy felmerült a neve?
Nagyon nem is írnék neveket meg posztokat, mert tél van, itt a szezon második fele, de ahogy Te is írtad nálam Adriano távozása mindenképp javallott. A védekezése messze alulmarad Abitól és még Maxwelltől is, míg a támadójátéka nagyon gyönge. Én mindenképp megválnék tőle, de ez csak az én véleményem...messideco írta:Jövőre valszeg feljön Montoya a B csapatból, Alves pótlása meg lesz oldva. Bahátvéd kellene szerintem.
Illetve Keita és szerintem Adriano távozik.
Az angolok dobták be a nevét.Vmi olyasmit mondott, h szeretne újra Fabregassal együtt játszani.Nem hiszem am, h sok alapja van, de gondolom gyorsan összerakták, h akkor jönne vmelyik szélre.Capon írta:Hülyeség.Zibra16 írta:Ki mit szól hozzá, hogy elvileg a Barca vezetősége a nyáron megpróbálja majd leigazolni Robin van Persiet ?
vmint ki milyen posztra hozna majd játékost ?
Mégis honnan veszed egyáltalán hogy felmerült a neve?
Hülyeség.Zibra16 írta:Ki mit szól hozzá, hogy elvileg a Barca vezetősége a nyáron megpróbálja majd leigazolni Robin van Persiet ?
vmint ki milyen posztra hozna majd játékost ?
Na ha Oleguer és Adebayor is jön akkor én elégedett leszekkurdt írta:Ehhez mit szólsz:Capon írta:Srácok szerintem ideje befejezni ezeknek a videóknak a linkelgetését mielőtt még valaki talál egy Adebayorosat is!
http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... me=Oleguer
on, most egy ilyet olvastam:
Az Eurosport szerint 30 milliós ajánlatott tett a Málaga a Barcelonának a húszéves Thiago Alcantaráért. (origo)
tehát idén mi sem maradunk ki az utolsó napra mindig kijutó kacsaáradatból...30 millió amúgy is kevés
Ehhez mit szólsz:Capon írta:Srácok szerintem ideje befejezni ezeknek a videóknak a linkelgetését mielőtt még valaki talál egy Adebayorosat is!