Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hinném, hogy Pep olyan nagyon akarná. Eleve a játékfilozófiája, a hasonló "nehéz" játékosokkal való kapcsolata (Samu/Ibra) miatt sem hinném, hogy otthon egy Neymar szoborhoz imádkozik, hogy megkaphassa az a nemes feladatot, hogy taktikus, európai futballistát nevelhessen belőle.daffy írta:ez teljesen jogos,nem félek attól,hogy ne lenne jó helye. én csak azt furcsállom,hogy egy ilyen precíz ember,mint pep hogy akarhat egy neymart,mikor ilyen pontossággal játszik a csapat. gondolom nem is akar,ezért írtam az előzőt. az meg kissé fura,hogy rosell csak úgy bejelent egy ilyet,mikor ez abszolút edzőfüggő lenne. ezért is gondolom,hogy az új tréner kap egy neymart ajándékbaSanama írta: Villa 1-2éven belül köszön elfelé innen, helyére meg simán jöhet Neymar, aztan kiderül mire viszi
ez teljesen jogos,nem félek attól,hogy ne lenne jó helye. én csak azt furcsállom,hogy egy ilyen precíz ember,mint pep hogy akarhat egy neymart,mikor ilyen pontossággal játszik a csapat. gondolom nem is akar,ezért írtam az előzőt. az meg kissé fura,hogy rosell csak úgy bejelent egy ilyet,mikor ez abszolút edzőfüggő lenne. ezért is gondolom,hogy az új tréner kap egy neymart ajándékbaSanama írta: Villa 1-2éven belül köszön elfelé innen, helyére meg simán jöhet Neymar, aztan kiderül mire viszi
Nem tudom. Igazából engem már irritál Pepnek ez a szerződéi mizériája, mint egy fürdős ...daffy írta:legyen úgy,nekünk amúgy is lucas kellSanama írta:Hát ha Rosell ilyeneket nyilatkozik, gondolom lebeszélik.
illetve ez nálam azt jelenti,hogy pep 14ben már nem lesz a barca edzője
legyen úgy,nekünk amúgy is lucas kellSanama írta:Hát ha Rosell ilyeneket nyilatkozik, gondolom lebeszélik.
engedik lejárni? neymarnak akkor mocskosul kell akarnia a barcát,mert olyan szerződéseket tolnának az orra alá,hogy csak naSanama írta:A Santosnak mi köze hozzá? Lejár a szerződése.ab1daL írta:Mondjuk kétlem, hogy a Santos belemenne abba, hogy bárki is, de ingyen vigye.
A Santosnak mi köze hozzá? Lejár a szerződése.ab1daL írta:Mondjuk kétlem, hogy a Santos belemenne abba, hogy bárki is, de ingyen vigye.
Ebben a mondatban minden benne van, amit a Neymar transferről gondolok...Zibra16 írta:Szerintem meglehetne próbálni Keirrisont jó játékos lenne ő csak szerintem eddig a Palmerias után semelyik csapat nem adta meg neki a kellő lehetőséget
Remélem Guardiola jó lesz és ad egy lehetőséget a kis brazilnak
Régebben mikor még érdeklődtünk Keirrison iránt akkor Neymart és Keirrisont tartották két csodagyereknek Kaká utódnak vagy ilyesminek
Ezt ugye csak viccből irtad?MessiFan91 írta:Akkor valószínűleg jönni fog Hulk. Guardiola nagyon jó edző, szerintem inkább megveszik Hulkot, minthogy hagyják elmenni Guardiolát. Azért nem fogja olcsón adni a PortoRobcsyy írta:A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint Pep Guardiola ahhoz a feltételhez kötötte szerződése meghosszabbítását a Barcelona csapatánál, hogy a klubvezetés leigazolja Hulkot, a Porto brazil csatárát.
Guardiolát az Internazionale és a Milan is csábítja, nem csoda, ha Olaszországból érdeklődéssel figyelik a remek edző sorsának alakulását.
azt én sem,de ezt máshogy is meg lehet fogni. választási lehetőség,ha most megveszik neymart,pep megy.S.Agüero írta: ezt nem tudom elképzelni Pepről, h ezzel "zsarolná" meg a vezetőséget.
amúgy tőlem jöhet Hulk...![]()
csak én érzem, h hápog?Robcsyy írta:A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint Pep Guardiola ahhoz a feltételhez kötötte szerződése meghosszabbítását a Barcelona csapatánál, hogy a klubvezetés leigazolja Hulkot, a Porto brazil csatárát.
Guardiolát az Internazionale és a Milan is csábítja, nem csoda, ha Olaszországból érdeklődéssel figyelik a remek edző sorsának alakulását.