Josep Guardiola
Azt én sem tudom, h a BL kimenetele majd milyen irányba folyásolja be a döntését, de én inkább azt hiszem, ha nem nyerjük meg, Pep akkor lehet talán motiváltabb. Ahogy a bajnoki cím elvesztése is remélem ebben nyilvánul meg nála. Ha mind2t behúztuk volna, akkor az zsinórban a 4. bajnoki cím lett volna, a BL meg 4/3, ráadásul az első címvédés sorozatban, ezek után már mi motiválhatta volna? Így viszont megmutathatja, h az első kudarc nem veszi el a kedvét, és vissza tud vágni. Ha nem így gondolja, és megy, azt elfogadom, de csalódott leszek. A másik dolog, meg félek, h mi lenne Pep után velünk. Mert attól tartok, h bárki is jönne utána, ezt szintet nem tudná hozni. Ha ráadásul vmi nagyon szerencsétlen új edző jönne (akikből most elég sok van a piacon) az évekre mellékékvágányra terelhetné a csapatot.daffy írta:mit gondolsz melyik esetben marad tutira,ha meglesz a bl vagy ha nem? mind2 eset mellett van pro és kontra érv is,mégsem tudok tippelni. a "c" lehetőség,hogy a következő 3 napban bejelenti,hogy marad,így lenyugtatja az embereket. tipp?ozsimiki írta:Azért annak örülök,hogy elég sokan szeretnék még Pepet itt tartani
a többieket pedig megértem,h elkeseredettek, de gondoljanak abba is bele,hogy ez az egész szisztéma,amit csodálhatunk immáron 4.éve, vele működik.
De a kulcs valóban az lesz,hogy Ő maga hogy érez. Ha úgy érzi,hogy belefáradt, akkor el fog menni, ha meg vissza akarja hódítani a bajnoki címet (is?) ,és motiváltnak érzi magát, marad,és ennek csak örülhetünk.
Szóval mindenképp, a BL kimenetelétől szeretném, ha Pep maradna, javítana a saját hibáin, pár igazolással megerősítenénk a csapatot, és jövőre megpróbálnánk visszahódítani a bajnoki címet.
- shutterisland
- Director del Fútbol
én többször bevédtem, a madridistán is, továbbra is tisztelem és tartom azt, hogy rengeteget köszönhetünk neki.
viszont a mai meccs elvesztésében szerintem nyakig benne van tello kezdetésével.
örülök, hogy bízik a fiatalokban, és be meri őket dobni a mélyvízbe, valahol ez is a klub filozófiájának az egyik lényege.
de egyszerűen olyan kicsi a különbség a két csapat között, hogy egy-egy játékos lehet a mérleg nyelve.
lehet, hogy cesc,pedro vagy alexis nincsenek nagy formában, de ha valamelyik játszott volna tello helyett, szerintem az x meglett volna.
most már mindegy, a lényeg, hogy maradjon, de mindenek előtt szedje össze a srácokat keddre.
viszont a mai meccs elvesztésében szerintem nyakig benne van tello kezdetésével.
örülök, hogy bízik a fiatalokban, és be meri őket dobni a mélyvízbe, valahol ez is a klub filozófiájának az egyik lényege.
de egyszerűen olyan kicsi a különbség a két csapat között, hogy egy-egy játékos lehet a mérleg nyelve.
lehet, hogy cesc,pedro vagy alexis nincsenek nagy formában, de ha valamelyik játszott volna tello helyett, szerintem az x meglett volna.
most már mindegy, a lényeg, hogy maradjon, de mindenek előtt szedje össze a srácokat keddre.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Teljesen megbízom és támogatom majd Guardiola döntését. Ha érez még erőt magában, akkor hajrá. Ha úgy érzi, hogy belefásult, és már nem képes motiválni saját magát, vagy nem tudja megtenni a szükséges változtatásokat, akkor megköszönni neki az eddigi csodálatos munkáját. Nem lehet elvenni tőle, azt amit a csapatért tett, ő a mesteri bábjátékos, minden hibájával együtt, ez tény szerintem.
A nagy kérdést ott látom, hogy a csapat magját képes lesz-e változtatni. Sajnálatos, de ez fog lassan következni. Imádom a nagy öregeket, de a régieket is imádtuk. Itt viszont súlyosabb döntésekről lesz szó, mert saját nevelésű ikonokról beszélünk. Viszont a mostani Xavi már nem beton kezdő. Lehet ez nála fáradtság is, de én akkor is azt érzem, hogy már nem a vb-t nyerő zseninket látjuk. Én remélem legjobban hogy újra önmaga lesz, de ha nem akkor szépen át kell adni a stafétabotot Thiagonak és Cescnek. A csapatnak taktikai változtatásra is lesz szüksége valószínűleg, vagy egy új szélső, vagy egy új csatár kell a szerkezetbe véleményem szerint, és Ininek is meg kell újra találni a posztját. Láthatóan nem tesz jót neki az oda vissza tologatás szélső és kp között. Messiről mindig is tudtuk, hogy ha nem kap labdát akkor visszajön érte sokszor túl mélyen, ha begyakorolt taktika ha nem (szerintem nem, túl nagy üresség árulkodik róla sokszor). Kemény döntések lesznek ezek, aminek a megváltoztatására tudásbeli akadálya nem lesz, sőt, egyik legmegfelelőbb embernek tartom erre. A probléma a kötődésekkel lesz. Egy új edző mindig könnyebben mozgat régi játékosokat (Pep-Ronaldinho, Deco, Eto'o).
A nagy kérdést ott látom, hogy a csapat magját képes lesz-e változtatni. Sajnálatos, de ez fog lassan következni. Imádom a nagy öregeket, de a régieket is imádtuk. Itt viszont súlyosabb döntésekről lesz szó, mert saját nevelésű ikonokról beszélünk. Viszont a mostani Xavi már nem beton kezdő. Lehet ez nála fáradtság is, de én akkor is azt érzem, hogy már nem a vb-t nyerő zseninket látjuk. Én remélem legjobban hogy újra önmaga lesz, de ha nem akkor szépen át kell adni a stafétabotot Thiagonak és Cescnek. A csapatnak taktikai változtatásra is lesz szüksége valószínűleg, vagy egy új szélső, vagy egy új csatár kell a szerkezetbe véleményem szerint, és Ininek is meg kell újra találni a posztját. Láthatóan nem tesz jót neki az oda vissza tologatás szélső és kp között. Messiről mindig is tudtuk, hogy ha nem kap labdát akkor visszajön érte sokszor túl mélyen, ha begyakorolt taktika ha nem (szerintem nem, túl nagy üresség árulkodik róla sokszor). Kemény döntések lesznek ezek, aminek a megváltoztatására tudásbeli akadálya nem lesz, sőt, egyik legmegfelelőbb embernek tartom erre. A probléma a kötődésekkel lesz. Egy új edző mindig könnyebben mozgat régi játékosokat (Pep-Ronaldinho, Deco, Eto'o).
- miihii
- KHAL
Bár nem engem kérdeztél,de ha megengeded én is válaszolokdaffy írta:mit gondolsz melyik esetben marad tutira,ha meglesz a bl vagy ha nem? mind2 eset mellett van pro és kontra érv is,mégsem tudok tippelni. a "c" lehetőség,hogy a következő 3 napban bejelenti,hogy marad,így lenyugtatja az embereket. tipp?ozsimiki írta:Azért annak örülök,hogy elég sokan szeretnék még Pepet itt tartani
a többieket pedig megértem,h elkeseredettek, de gondoljanak abba is bele,hogy ez az egész szisztéma,amit csodálhatunk immáron 4.éve, vele működik.
De a kulcs valóban az lesz,hogy Ő maga hogy érez. Ha úgy érzi,hogy belefáradt, akkor el fog menni, ha meg vissza akarja hódítani a bajnoki címet (is?) ,és motiváltnak érzi magát, marad,és ennek csak örülhetünk.

Szerintem nem fogja közvetlenül befolyásolni a BL serleg.Nyilván valamilyen szinten bele fog szólni,de én úgy gondolom,h ennél sokkal nagyobb vonalakban gondolkodik,nem kupához köti a döntését.Az fontosabb tényező,h önmagában érez e annyit,h továbbra is ilyen szinten tudja tartani a csapatot és a keretben érzi e azt a tüzet,h képesek legyenek rá.
Nemrég volt nekem is egy ilyen kósza gondolatom,h az mekkora lenne már,ha hétfőn bejelentené a hosszabbítást.Amit ezzel kommunikálna a klub,a csapat és a szurkolók felé...
A mai (és vélhetően a bajnoki) vereség után is ugyanúgy teljes mellszélességgel mellette állok,hiszem,h ő a legjobb döntés a csapatnak.Megvan bennem a bizalom felé abban,h tovább tudja folytatni ezt a csodálatos szériát,amit vele élhetünk át.
Egyesek szerint ehhez a kerethez a szertáros is elég lenne.Ha ez igaz lenne,akkor is szeretem, h ő ül a padunkon,mert egyszerűen szép

VISCA EL BARCA Y VISCA PEP GUARDIOLA

Mindazonáltal függetlenül a döntésétől,most még igazabb a következő:
SOM I SEREM!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
valaki ezt irta egy masik topicban.Én meg azok közé tartozom, akik szerint Pepnek köszönhető az, hogy a Barca ott tart ahol....
Ugy gondolom, hogy senki nem mondja az ellentkezojet, mert ez az ember, olyant mutatott a vilagnak, ami nem volt, es szerintem nem is lesz tobb.
De minden "virusra" elobb utobb "ellenszert" talalnak.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Egyértelmű, hogy maradnia kell. Remek edző, kétlem hogy találunk nála jobbat jelenleg a Barca élére. Kellettek ezek a pofonok a csapatnak.
Igazából az, hogy nem nyertük meg a bajnokságot, túlságosan nem hat meg, szerintem várható volt. Már az év elején szinte biztos voltam benne. Iszonyat erős kezdőcsapatunk van, de a motiváltság borzasztóan hiányzott idén. Ezt kb minden meccsen éreztem. Néha úgy éreztem, hogy csak nyerjünk, erről szóltak a mérkőzések. Hiányzott a show, amit régen produkáltak.
Jövőre biztos vagyok benne, hogy jobb lesz. Ismét lesz vérfrissítés, ami majd a csapatot előre viszi, illetve reménykedem, hogy mindenkinek megjön a kedve a játékhoz.
Az egyetlen dolog amitől félek, hogy öregszik a keret, és egy csúcsformában lévő Xavi-t pótolni lehetetlen.
Igazából az, hogy nem nyertük meg a bajnokságot, túlságosan nem hat meg, szerintem várható volt. Már az év elején szinte biztos voltam benne. Iszonyat erős kezdőcsapatunk van, de a motiváltság borzasztóan hiányzott idén. Ezt kb minden meccsen éreztem. Néha úgy éreztem, hogy csak nyerjünk, erről szóltak a mérkőzések. Hiányzott a show, amit régen produkáltak.
Jövőre biztos vagyok benne, hogy jobb lesz. Ismét lesz vérfrissítés, ami majd a csapatot előre viszi, illetve reménykedem, hogy mindenkinek megjön a kedve a játékhoz.
Az egyetlen dolog amitől félek, hogy öregszik a keret, és egy csúcsformában lévő Xavi-t pótolni lehetetlen.
Szerintem Pep egy nagyon intellektuális edző, tuti megoldja ezt is
Én simán kitartok mellette
igazából nem érzem azt, hogy a csapat a nyeretlenségbe száguldana.. vannak rossz időszakok, nálunk kb 3-4hónapja nem volt ilyen.. 10 vagy 11 meccse nyerjük a meccseket a bajnokságban, ott vagyunk a bl-ben az elődöntőben, ami persze már már kötelező
..
maradj csak pep, csak húzz újat, villa meg gyógyulj meg!

maradj csak pep, csak húzz újat, villa meg gyógyulj meg!

- Deus
- Boixos Nois
Most nagyon kíváncsi vagyok, hogy Pep belemegy -e a szerződés hosszabbításba vagy nem...
hát miért ne? 13 kupát hozott össze, amióta az edzőnk, ha jól számoltam...ozsimiki írta:Azért annak örülök,hogy elég sokan szeretnék még Pepet itt tartani

mit gondolsz melyik esetben marad tutira,ha meglesz a bl vagy ha nem? mind2 eset mellett van pro és kontra érv is,mégsem tudok tippelni. a "c" lehetőség,hogy a következő 3 napban bejelenti,hogy marad,így lenyugtatja az embereket. tipp?ozsimiki írta:Azért annak örülök,hogy elég sokan szeretnék még Pepet itt tartani
-
- Entrenador del Barça
Igen ennek én is örülök.ozsimiki írta:Azért annak örülök,hogy elég sokan szeretnék még Pepet itt tartani
Akik pedig azt akarják, hogy menjen, vajon mit csináltak volna 10 évvel ezelőtt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért annak örülök,hogy elég sokan szeretnék még Pepet itt tartani 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Szerintem bőven egyértelmű, hogy mit is fog mondani: A Madrid jobb volt, és gratulálni fog nekik a bajnoki címhez ( TALÁN! ).messideco írta:Mikor szokott sajtótájékoztatót tartani? Kíváncsi vagyok az elhangzottakra...

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Egy-egy meccs után, egy-egy rosszabb időszak után, egy-egy rosszabb szezon után, vagy olykor több év nyeretlenség után a MU szurkolóknak, vagy Fergusson-nak is megfordulhattak volna, de még mindig ott van, mert mindig meg tudott újulni. Guardiolát meg egy meccs után elküldenéd? Ugyan már, ott vagyunk a kupa döntőben, ott vagyunk a BL elődöntőben, és bajnokságra is még van MATEMATIKAI esély. De számoljunk azzal, h elmegy a bajnokság, de behúzzuk a BL-t, meg a kupát. Akkor megint egy remek, és sikeres szezonon lennénk túl. De ha egyik sem jön össze, akkor sem követelném semmilyen körülmények között Guardiola távozását. Más kérdés, ha ő akar távozni, mert úgy érzi, hogy befásult. De remélem erre nem kerül sor, mert akkor bajban lehetünk. Jelenleg nem tudok jobb edzőt elképzelni a Barca számára, rosszabbat viszont bőven. Úgy gondolom, h ebben a csapatban még mindig nagyon komoly potenciál van, és Pep-pel még sok évig a csúcson lehetünk. De egy új edző akár pillanatok alatt lerombolhatná, amit Pep felépített, és sikertelen időszak következhet. Az én emlékezetemben pl. még élénken élnek az olyan idők, ahol nem arról volt szó, h megtudjuk-e védeni a BL meg a bajnoki címünket, hanem örülni kellett, mert egy nagy hajrával meglett a 6. hely, és összejött az Uefa kupa kvalifikáció. Perze nyilván aki az utóbbi években lett Barca szurkoló, annak megdöbbentő lehet, h mi ki is tudunk kapni a Madridtól, de nekik üzenem, volt már sok ilyen, és lesz is még, és örüljetek neki, és mostanában ez igen ritkán fordul csak elő.fanbarca írta:Nekem is az a véleményem, hogy Guardiolának távoznia kell. 3-4 évnél többet nem egészséges egy csapatnál tölteni és ahogy 'csababarca' említette, most csúcsosodott ki az, hogy mennie kell. Szerintem ezt ő is így gondolja. Ettől függetlenül neki köszönhető az a 13 kupa, legalábbis rettentően nagy a szerepe benne, ő egy legenda. (remélem lesz még egy Spanyol Kupa, és talán-talán egy BL)
Azt sem feledjük, h egy nagyon erős és sikerre éhes Madrid ellen kaptunk ki, és fogjuk elveszíteni a bajnoki címet. Sok száz millió eurót kellett elkölteniük, meg kellett szerezniük a legjobb elérhető játékost, és edzőt számukra, és így is most tudtak minket először legyőzni csak. A jó öreg Cruyff-ot idézném: minél többet meccset nyersz, annál közelebb kerülsz a vereséghez. hát mi rengeteget nyertünk, szóval közel volt már ez.
1) Ezzel teljesen egyetértek. Nem is a fórum és szerintem nem is Rosell fog ebben a kérdésben dönteni, hanem maga Pep, aki gondolom mérlegre teszi, hogy megéri-e neki a további stressz, egy ilyen szezon után érez-e magában erőt visszajutni a csúcsra, tudja-e újra motiválni a csapatot a jövő szezonra is. Azért a fásultság jelei mutatkoznak már rajta, de hál Istennek a korábbi nyilatkozatai mind arra engednek következtetni, hogy ő önmaga legnagyobb kritikusa és csak akkor fog a hosszabbítás mellett dönteni, ha reális, hogy sikerre viszi a csapatot jövőre.ozsimiki írta:1. 10000%osan megérdemelné,hogy újból megpróbálja ősztől
2. Franknek is megadatott egy 2.év a sikertelen után, helyesen! Az sem jött össze, így elköszöntünk.
2) ezzel viszont nem tudok egyetérteni. Akkor és ott az olyan szétesett év volt, amikor Rijkaard kezéből teljesen kiesett az irányítás. Akkor és ott butaság volt bizalmat szavazni neki. Szerintem pont Frank adja a kontrasztot a mostani helyzethez. Ez a csapat nem esett szét, feljött -10ről, egy peches, rossznak bizonyuló edzői húzásoktól, húzóemberek betlijétől is sújtott meccsen elbukta a bajnokságot, de a szezon végére brutál győzelmi sorozatot épített fel és végig nyomás alatt tartotta az utóbbi évek legjobb, legösszeszokottabb, legszervezettebb, mentálisan legerősebb Madridját. Ha Guardiola vállal még egy évet, akkor nem a legenda státusz miatt érdemli ki, hanem objektíve is rászolgál (szemben Rijkaarddal).
MU-ban mindig is volt pénz ezt tedd hozzá! Megvették Rio-t legdrágább védő volt angliában, megvették Rooney-t legdrágább játékos. Ha már edző angliából akkor Wenger lesz az aki csapatot csinált az Arsenalból. Mostanában nem valami jók, viszont néhány éve még a MU előtt voltak..az új stadion, azért betett nekik. Nálunk ő tudná helyetesíteni Pepet. Mert pótolni lehetetlen. Ez az ember minden elismerést megérdemel. Igazi példakép.Sándor_is írta:Pontosan.sole írta:Miért kéne elmennie?
Talán Ferguson is el lett zavarva mert egy-két évben nem nyertek semmit?
Nem lehet mindig mindent megnyerni.
Van kupadöntő és van bl elődöntő!!!!
Na nehogy már el keljen ezért mennie?
Én 19!!!! éve vagyok barca szurkoló és kibekkeltem ezt a szép időszakot.
Nevetséges!
Nálam azért SAF a világ legjobb edzője, mert újra és újra fel tudta pörgetni ugyanazt a csapatot. És sokszor nem világverő játékosok alkotják azt a klubot (most sem...), de Angliában még mindig minden évben ott vannak az élen (vagy annak közelében).
SAF-hoz képest JM a szememben azért kevesebb, mint edző, mert 2 év alatt sem 0, ha valaki felpörget egy jó nevű játékosokból álló gárdát még ha minden pénzt, paripát, fegyvert meg is kap, de az, hogy az első hullámvölgynél tovább áll (mint a Chelsea-nél tette) nekem picit megfutamodásízű.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
20 eves letemre , lassan 10 eve a Barcelonanak szurkolok.Alexander Mahone írta:Látszik mennyire nem ismered a "kedvenc csapatodat." Pep tuti hosszabbítani fog. Akkor távozott volna csak, ha megnyerjük mindhárom kupát. Addig el nem megy innen, amíg a bajnokságot vissza nem szerezzük.mes írta:Hiaba mindig csak a multba tekintsz, hisz seggel mesz a jovobe.
Ezt szurom le egyes szurkolok irasaibol. Nem vitatom , hogy Pep csodalatos eveket okozott a csapatnak, szurkoloknak, de lehet hogy lejart az az ido. Ezert sem irta ala a szerzodeset. Szerintem tavozni fog.
Mi az hogy lejárt az idő te barom? Már nyert idén 3 kupát, bent van a spanyol kupa fináléjában, a BL elödöntőjében, bajnokságot meg nem lehet zsinorba 4-szer nyerni. Úristen takarodjatok innen.
Nekem is van velemenyem, el is mondhatom.
En csak a Rijkaard fele szindromatol felek, ezert irtam, amit irtam.
Ne erts felre, nem vagyok Pep ellenes, csak azert az egyert imadkozom, hogy ha marad, akkor legyen egy B terv. ( nem arra ertem, hogy ha ez nem megy, atkapcsol a masikra es 5 percenkent golt rugunk, hanem ha latja nem megy egyik, probalkozzon egy masik variacioval.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mes 2012.04.21. 23:10:29-kor.
-
- Jugador d'estrella
Látszik mennyire nem ismered a "kedvenc csapatodat." Pep tuti hosszabbítani fog. Akkor távozott volna csak, ha megnyerjük mindhárom kupát. Addig el nem megy innen, amíg a bajnokságot vissza nem szerezzük.mes írta:Hiaba mindig csak a multba tekintsz, hisz seggel mesz a jovobe.
Ezt szurom le egyes szurkolok irasaibol. Nem vitatom , hogy Pep csodalatos eveket okozott a csapatnak, szurkoloknak, de lehet hogy lejart az az ido. Ezert sem irta ala a szerzodeset. Szerintem tavozni fog.
Mi az hogy lejárt az idő te barom? Már nyert idén 3 kupát, bent van a spanyol kupa fináléjában, a BL elödöntőjében, bajnokságot meg nem lehet zsinorba 4-szer nyerni. Úristen takarodjatok innen.

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Pontosan.sole írta:Miért kéne elmennie?
Talán Ferguson is el lett zavarva mert egy-két évben nem nyertek semmit?
Nem lehet mindig mindent megnyerni.
Van kupadöntő és van bl elődöntő!!!!
Na nehogy már el keljen ezért mennie?
Én 19!!!! éve vagyok barca szurkoló és kibekkeltem ezt a szép időszakot.
Nevetséges!
Nálam azért SAF a világ legjobb edzője, mert újra és újra fel tudta pörgetni ugyanazt a csapatot. És sokszor nem világverő játékosok alkotják azt a klubot (most sem...), de Angliában még mindig minden évben ott vannak az élen (vagy annak közelében).
SAF-hoz képest JM a szememben azért kevesebb, mint edző, mert 2 év alatt sem 0, ha valaki felpörget egy jó nevű játékosokból álló gárdát még ha minden pénzt, paripát, fegyvert meg is kap, de az, hogy az első hullámvölgynél tovább áll (mint a Chelsea-nél tette) nekem picit megfutamodásízű.
- Kash
- Entrenador del Barça
Bocsi hogy dühit, kicsit álmos vagyok. Ám amit irtam azt én igy/úgy gondolom, persze nem én fogom eldönteni, hogy marad-e vagy nem.Gyönyörű hsz...
Azt hiszem most egy pár napig inkább kerülöm a fórumot. Jobban felidegesít, mint a meccs.
Természetessen Pepnek nem lehet utódja, mert ő pep igaz? hadjuk már...

most amellett,hogy én is teljes mértékben a maradása mellett vagyok,de ez nem érv.janesz25 írta:Nem értem, hogy miért felejtitek el azt a csodát, amit tett ezzel a csapattal.
a sportban csak jelen van,mind a játékosok,mind az edzők esetében, rijkaard és ronaldinho példája szerintem elég bizonyíték arra,hogy bármit is tett le az asztalra az ember korábban,ebből nem lehet később megélni.
2006 után két év rövidzárlatot okozott az,hogy nem változtattak időben a vezetők,éppen azzal az érvvel,amit Te felhoztál.
meglátjuk mi lesz, pep minden nap kapcsolatban van a játékosokkal,látja hogy tud-e még hatni a játékosokra,vagy esetleg valami megváltozott.
van annyira intelligens,hogy nem fog a csapat kerékkötőjévé válni,ha már nem érez elég ambíciót magában és a csapatban.
- TrogAir
- Jugador d'estrella
A mai meccset ezzel a Tello-Thiago kettőssel kissé eltaktikázta a Mester, de sebaj. Remélem hosszabbít az úriember, mivel bátran mondhatom: Ő a világ legjobb edzője.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Entrenador del Barça
Nem mondasz butaságot. Ez lenne az ésszerű.Pedro írta: Tökéletesen egyetértek. Sőt, igazából éppenhogy hétfőn kellene bejelentenie a hosszabbítását. Ha vmivel, hát ezzel adhatna egy igazán erős lelki lökést az egy kicsit gödörben lévő szeretett csapatunknak A Dinamo London ellen.