barca99 írta:
...Mellesleg olyannyira felesleges, hogy van oda egy 35 éves Puyol, egy formáját kereső Piqué meg Mascherano, aki nem középhátvéd. Persze itt már nyilván az marad, és az esetek nagy részében elég is, de olyan, mintha a legfontosabb meccseken csak érződne, hogy erőltetett poszton játszik. Keita meg annyira tűri jól a padot, hogy a szezon végén dönt, hogy megy-e vagy marad...
Valóban ez a 2 legjelentősebb érv Thiago Silva mellett, és az hogy szerintem egy remek védő, a Brazilok védői mindig erősek, masszívak és képzettek, és ezek Silvára is jellemzőek.
Keita meg ugye vagy megy, vagy marad, de szerintem ha ő megy, akkor csináljuk okosan, és ha a Milannak szüksége van rá, akkor adjuk őt, és így kevesebbet kell majd még rá fizetni Silváért.
Csak ebből az adódik, hogy - egy középpályás, és lehet keresni zsákbamacskákat, vagy szerződést adni dos Santosnak.
Jordi Alba meg nem középpályás, még csak nem is támadó, csak egyszerűen Spanyolországban szeretik az ilyen védőket, akik tudják segíteni a támadást a gyorsaságukkal is.
Szerintem jól végzi a védői kötelezettségét, szóval szerintem ő sem lenne zsákbamacska.
Meg egyébként mintha Abidalon kívül lenne olyan szélső védőnk, aki azért van a kezdőben mert elsősorban jó hátul, és csak utána eshet szó arról hogy ő majd felrohan az ellenfél 16-osáig segíteni.
Röviden én el tudnám képzelni mind2 igazolást, hiszen egy balbekk mindenképp kell, és egy másik belső védő sem ártana, mert sokszor a védők hiánya miatt kell 3-as védős rendszerben játszani.
Szerintem nagyszerű lenne, ha a Puyol-Piqué kettőst lehetne váltani egy Thiago Silva-Mascherano kettőssel.
Szerk: Egyébként Javi Martinez nincs a listán? Mert Silva helyett őt is el tudnám képzelni.