Hozzám ezek a gondolatok állnak a legközelebb meg amit abidal is írt!sjd írta: Ezt még egy meccsből nem vonnám le így, de nekem egyelőre ebben a 20 percben jobban tetszett a holland, mint a másik kettő
Igazolások:
-kell védő, de nem hoznék minden áron nagy nevet, mivel ez az a poszt, amivel a kicsiknél nagyon jól el vagyunk látva. Sajnos Pep viszont nagyon nem nyúlt hozzájuk, de sztem egy kis bizalommal Fontás/Bartra/Muniesa sokra viheti (ha valakit mégis hozni kell, Botiára szavazok)
-középpálya: Romeu-Keita cserét most aláírom, létszámban több ember itt se kell
-csatár: ismét leírom, Llorrente pont azért felesleges, mint Ibra.
És ez nem az, hogy nem illik a játékunkba, nem technikás, lassú stb., hanem h nem fogjuk rá építeni a játékot. Ha az lenne a menet, hogy Susaetához és Muniainhoz hasonlóan Pedro és Sanchez majd százával rugdossa be neki a labdákat, akkor lenne értelme, de így csak a pénz és a tehetség pocsékolása
Személy szerint egy Inzaghi-féle lesipuskást hoznék, jó indulósebességgel
(Bojan???)
Védőt Alba (bár valóban a védekezésén lenne mit csiszolni) én Thiago Silvától egyáltalán nem estem hanyatt akármikor is láttam játszani!És persze mindenkinek lehet gyenge meccse, de most pl előttem van az Arsenal elleni "produktuma", amikor miután nem volt középpályás védekezése a Milannak, s jöttek az angolok a védelem tudott volna bizonyítani hát...Silva keringőzött jobbra balra, s nem igazán tudta megoldani a feladatát!De mondom ez csak 1 meccs, de nekem a Copán is nagy csalódás volt, de sokat írnak róla biztos a vezetésnek mg van az oka rá.De énn is jelenleg Fontás/Muniesa/Bartra 3asban jobban bíznék.
Llorente meg azért kicsit másabb mint Ibra, felépítésre lehetne hozzá hasonlítani, viszont többet mozog labda nélkül, s nem utolsó szempontból a védekezést sem veti meg.Szélen viszont nem tudna játszani, így valóban nem sok értelme lenne, viszont ne húzzuk le a baskot mert érzésem szerint jelenleg a legjobb spanyol támadó.
De támadót én nem igazolnék, Cuenca idén számomra óriási pozitív meglepetés, nagyon tetszett a játéka, Pedrot fel kell éleszteni

Keita helyett én is csak Romeut tudom elképzelni, Dos Santosnál fontos megjegyezni, hogy nem elég jó a fejjátéka, ha megy a mali játékos, hasonló erős fizikumú jól fejelő játékost hoznék.Ne feledjük Keita növeli a repertoárt, Dos Santos-szal nagyon nem lennénk előbbre.Vagy ha nem is Romeu de ahogy PUYOL is írta valami hasonló erős fekete bőrű játékost kellene találni, esetleg M'Villa csak hát ő a padra drága lenne, meg mindenkivel tárgyal.És val nem is jönne ide.Szóval akárhogy csűröm csavarom Romeu