Na ez az ami nem mindegy

A sok ostoba újságírónak v.hogy mégis jobban sikerült eltalálni ki érdemelte meg. Mondom ezt annak ellenére, hogy 2001-ben, 2002-ben és 2004-ben sem az a játékos kapta aki megérdemelte.Andris írta:Az aranylabdának szvsz éppen azóta van igazán komoly tekintélye, amióta történtek a változtatások.
Végre nem a sok ostoba újságíró osztja, hanem 2/3 részben a szakma szavazza meg.
Épp ezért lehetett Messi a legjobb focista, mikor Xaviék remekeltek a VBn. Mert attól függetlenül mindenki számára tiszta volt hogy ő a legjobb, és ennek a címnek pontosan ez lenne a lényege, mostmár ez is szerencsére.
Minden gólja után igy ünnepel, de ha igen, akkor a következőképpen pontosabb:sjd írta:Ha jól tudom Messi valamelyik elhunyt rokonára emlékezik így a gólja után..MessiBarca10 írta:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9124_n.jpg
Ha jól tudom Messi valamelyik elhunyt rokonára emlékezik így a gólja után..MessiBarca10 írta:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9124_n.jpg
Mondjuk akkor lehetett volna ilyet irni, hogy tekintélyét vesztette, ha mondjuk Roncika nyeri, hiszen Messi klubbszinten akkor is mindent elért, sőt, 53 gólt is szerzett, ebből 1-et a Wembley-ben lőtt, a BL döntőben...shutterisland írta:szerintem azért 20-ból 18x az kapja, aki tényleg megérdemli.nekem amúgy akkor sokat vesztett a tekintélyéből az aranylabda, de nagyon sokat....
a másik kettőnél meg mondjuk lehet okot találni, miért kapta más, még akkor is, ha nem neki járt volna inkább.
szerintem azért 20-ból 18x az kapja, aki tényleg megérdemli.nekem amúgy akkor sokat vesztett a tekintélyéből az aranylabda, de nagyon sokat....
ezzel én is így vagyok.ferninho írta:nekem amúgy akkor sokat vesztett a tekintélyéből az aranylabda, de nagyon sokat....
papek89 írta:2010ben is mindenki arról beszélt, hogy Xavi, Ini nyeri az aranylabdát, erre odaadták Messinek. Ez nem csapat díj, hanem egyéni
az azért rendben van....És ha behúzzuk a király kupát
Szerintem is gól az gól. Mind1, hogy akció, vagy 11es. Persze az akció gól látványosabb, de ha jogos a tizi, akkor azt is be kell lőni.kanty írta:De, amikor CR-nek jöttek a gólok tizenegyesből, akkor itt hányan felhozták, h de Messi nemm büntetőből szerzi a góljait.Messidona10 írta:Nem volt gyenge, amit ma összehozott. Ha tizenegyesből rúgta, ha nem, azok is ugyanolyan gólok, mint a többi. Aki nem ismeri el, hogy ő a legjobb, az hazudik.![]()
Messi pedig nem emberi. Én már vele kapcsolatban kifogytam a jelzőkből. Nem vagyok egy fanatikus Messi imádó, de csak nézem évről-évre és ámulok , h hol a határ. Adjunk hálát az égieknek, h nálunk játszik.
Nekem is ez jutott az eszembe, sőt, volt olyan fórumozó aki azt mondta, h szerinte a 11-s és szabadrúgásgólokat nem is kéne számolni.kanty írta:De, amikor CR-nek jöttek a gólok tizenegyesből, akkor itt hányan felhozták, h de Messi nemm büntetőből szerzi a góljait.Messidona10 írta:Nem volt gyenge, amit ma összehozott. Ha tizenegyesből rúgta, ha nem, azok is ugyanolyan gólok, mint a többi. Aki nem ismeri el, hogy ő a legjobb, az hazudik.![]()
Messi pedig nem emberi. Én már vele kapcsolatban kifogytam a jelzőkből. Nem vagyok egy fanatikus Messi imádó, de csak nézem évről-évre és ámulok , h hol a határ. Adjunk hálát az égieknek, h nálunk játszik.
De CR-nek még így is több tizi gólja van a bajnokságban. Messi emberfeletti!kanty írta:De, amikor CR-nek jöttek a gólok tizenegyesből, akkor itt hányan felhozták, h de Messi nemm büntetőből szerzi a góljait.Messidona10 írta:Nem volt gyenge, amit ma összehozott. Ha tizenegyesből rúgta, ha nem, azok is ugyanolyan gólok, mint a többi. Aki nem ismeri el, hogy ő a legjobb, az hazudik.![]()
Ezeket az embereket nem értettem. Gól és gól között (statisztikailag!) semmi különbség nincs. Sok olyan gól van Messi neve mellett, amiket pl. könnyebb volt berúgni, mint egy tizenegyest. Én, ha választanom kell, hogy a kapusra egy az egybe vigyem vagy tizi, akkor előbbit választom, hozzáteszem volt bőven mindkettőben részem.kanty írta:De, amikor CR-nek jöttek a gólok tizenegyesből, akkor itt hányan felhozták, h de Messi nemm büntetőből szerzi a góljait.Messidona10 írta:Nem volt gyenge, amit ma összehozott. Ha tizenegyesből rúgta, ha nem, azok is ugyanolyan gólok, mint a többi. Aki nem ismeri el, hogy ő a legjobb, az hazudik.![]()
De, amikor CR-nek jöttek a gólok tizenegyesből, akkor itt hányan felhozták, h de Messi nemm büntetőből szerzi a góljait.Messidona10 írta:Nem volt gyenge, amit ma összehozott. Ha tizenegyesből rúgta, ha nem, azok is ugyanolyan gólok, mint a többi. Aki nem ismeri el, hogy ő a legjobb, az hazudik.