Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:
szerintem erre gondolsz:
http://www.youtube.com/watch?v=Yozvl3y29Ow
(azért találtam meg,mert le van mentve vidiként, címéből meg már egyszerű volt)
amúgy ez a bácsi Leo első edzője, ha jól tudom, már eltávozott közülünk.
(gondolom neki is mutat fel Leo a gólok után)
szerintem erre gondolsz:csababarca írta:Volt egy videó,egy bácsika beszélt róla,hogy látta egészen kis gyerekként focizni. Megvan valakinek a link? mert 'tube-n próbáltam keresgélni,gugliba is,de sajnos nem találom.
Aranylabda....Andris írta:Az aranylabdának szvsz éppen azóta van igazán komoly tekintélye, amióta történtek a változtatások.
Végre nem a sok ostoba újságíró osztja, hanem 2/3 részben a szakma szavazza meg.
Épp ezért lehetett Messi a legjobb focista, mikor Xaviék remekeltek a VBn. Mert attól függetlenül mindenki számára tiszta volt hogy ő a legjobb, és ennek a címnek pontosan ez lenne a lényege, mostmár ez is szerencsére.
Egyetértek, szinte teljesen.Mikaos írta:Nem értek egyet azzal, hogy a csapat eredményét előbbre helyezzük a játékosénál. És egyetlen darab tornát sem (legyen az EB, vagy VB) tartok arra érdemesnek, hogy egy egész szezonra vonatkozó értékelést 100%-ban befolyásoljon!! Ezért örültem a 2010-es szavazás eredményének is.
Az aranylabda-szavazásnak ugyanis (szerintem) arról kéne szólnia, hogy egy adott évben ki volt az a játékos, aki minőségi futballt produkált egy minőségi osztály minőségi csapatában. Részletezve: hátára vett egy csapatot, kiegyensúlyozottan és egyben kiemelkedően is teljesített abban az évben, továbbá ontotta a gólokat ÉS/VAGY a gólpasszokat (persze jobb az ÉS).
2010-ben lehet, hogy VB-t nyertek a spanyolok, de korántsem mondanám, hogy az Iniesta éve lett volna a Barca-ban. Xavi pedig nem lő elegendő és/vagy fontos gólt sem ahhoz, hogy meghatározó legyen egy ilyen voksoláson.
A világ legjobb játékosa jelenleg Messi.
- alapvető képessége miatt, ahogy a labdával tud bánni
- játékintelligencia!
- tonnányi gól ....ÉS....
- tonnányi assist
- irányítói képesség!
- a Barca játéka/eredménye nagyban függ tőle
- a Barca 4 éve tartó dominanciája
Ha ősszel is ilyen ütemben tolja, akkor egyszerűen nem szabad kérdésnek lennie, hogy ki nyerje az aranylabdát újra. Akármi történik az EB-n. Egyedül egy portugál győzelem és CR fantasztikus játéka (ősszel is!) tehetne kérdőjelet, de erre nem sok esélyt látok.
Ha szimplán összehasonlítom Messi-t és CR-t, akkor ég és föld a két játékos között a különbség: az előbbi egy zseni, az utóbbi pedig egy gólvágó (persze, ez sem lebecsülendő). Normál esetben nincs kérdőjel.
A sok ostoba újságírónak v.hogy mégis jobban sikerült eltalálni ki érdemelte meg. Mondom ezt annak ellenére, hogy 2001-ben, 2002-ben és 2004-ben sem az a játékos kapta aki megérdemelte.Andris írta:Az aranylabdának szvsz éppen azóta van igazán komoly tekintélye, amióta történtek a változtatások.
Végre nem a sok ostoba újságíró osztja, hanem 2/3 részben a szakma szavazza meg.
Épp ezért lehetett Messi a legjobb focista, mikor Xaviék remekeltek a VBn. Mert attól függetlenül mindenki számára tiszta volt hogy ő a legjobb, és ennek a címnek pontosan ez lenne a lényege, mostmár ez is szerencsére.
Minden gólja után igy ünnepel, de ha igen, akkor a következőképpen pontosabb:sjd írta:Ha jól tudom Messi valamelyik elhunyt rokonára emlékezik így a gólja után..MessiBarca10 írta:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9124_n.jpg
Ha jól tudom Messi valamelyik elhunyt rokonára emlékezik így a gólja után..MessiBarca10 írta:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9124_n.jpg
Mondjuk akkor lehetett volna ilyet irni, hogy tekintélyét vesztette, ha mondjuk Roncika nyeri, hiszen Messi klubbszinten akkor is mindent elért, sőt, 53 gólt is szerzett, ebből 1-et a Wembley-ben lőtt, a BL döntőben...shutterisland írta:szerintem azért 20-ból 18x az kapja, aki tényleg megérdemli.nekem amúgy akkor sokat vesztett a tekintélyéből az aranylabda, de nagyon sokat....
a másik kettőnél meg mondjuk lehet okot találni, miért kapta más, még akkor is, ha nem neki járt volna inkább.
szerintem azért 20-ból 18x az kapja, aki tényleg megérdemli.nekem amúgy akkor sokat vesztett a tekintélyéből az aranylabda, de nagyon sokat....
ezzel én is így vagyok.ferninho írta:nekem amúgy akkor sokat vesztett a tekintélyéből az aranylabda, de nagyon sokat....
papek89 írta:2010ben is mindenki arról beszélt, hogy Xavi, Ini nyeri az aranylabdát, erre odaadták Messinek. Ez nem csapat díj, hanem egyéni
az azért rendben van....És ha behúzzuk a király kupát