2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miről beszélsz ember? Milyen jövő csapatáról? A világ legjobb csapatáról írod ezt, nevetséges az egész. Mi nem az Arsenal és társai vagyunk. Olyan csapatunk van, amely minden évben reális eséllyel indul minden címért. Egyébként már én se értek egyet Drogba leigazolásával, de ekkora hülyeséget, amit te írtál, arra muszáj volt reagálni.joekacsa írta:Gyerekek, egy vén embert akartok veni! Még ha ingyen igazolhatnánk is a fizetése nem lenn alacsony és az aláírási pénz se lenne kicsi. A jövö csapatát kell épiteni és ebbe egy 34 éves ember nem koncepció!
Bocsi, de szerintem az a koncepció a leg hatékonyabb ,ha a fiatalok mellé veszünk egy két középkorút azaz 23-28 éves játékost akik világ színvonalúan játszanak és bele illenek a csapat rendszerébe. Azaz technikailag elég képzetek és győzelemre éhesek, arról nem beszélek, ami alap: fizikailag és taktikailag is ott vannak. Vagy a fiataloknak egy részét kölcsön adjuk más ligák csapatainak, de csak akkor ha nem a kispadot koptatják és így szereznek némi tapasztalatot a nemzetközi porondon. Így valószínűleg fent lehetne tartani, hogy most is harcolhassunk és esélyünk legyen a különböző címek elnyerésére és az a jövőben is így maradjon. Így lehet a ki vívni a nézők szeretetét és a labdarúgás történelem vaskos könyvébe vastagon bevésni imádott klubunk nevét és neveit.Messa írta:Ember, azért a fizetése ilyen szinten nem hinném hogy földhöz vágná a klubot, főleg úgy hogy ingyen lenne. Aztán meg miért kéne a jövő csapatát építeni? Meg mi akadályozna meg minket ebben? Cserecsatárt akar mindenki, aki támadót venne, arra meg nincs jobb egy idős játékosnál. Inkább padozzon egy 34 éves Drogba, mint mondjuk valamelyik Barca B-s csatár. Bojannál nagyon jól láthattuk, hogy mit tett vele egy ilyen szitu.joekacsa írta:Gyerekek, egy vén embert akartok veni! Még ha ingyen igazolhatnánk is a fizetése nem lenn alacsony és az aláírási pénz se lenne kicsi. A jövö csapatát kell épiteni és ebbe egy 34 éves ember nem koncepció!
hát ha egy csatárnál neked nem elég az,hogy belövi a ziccereit, akkor hagyjuk az egészet. a mostani csapat legnagyobb baja éppen ez,de mindegy.MessiFan írta:Nem. Ez nem válasz. Én egy összetett, bővebb választ szeretnék, de ha nem érkezik az sem gond, mert legalább rájöttök hogy ti sem gondoljátok ezt annyira komolyan.Sanama írta:kiemelt rész a válasz a kérdésedre
Nem akarom nagydobra verni a dolgot, de tényleg nem értem.
Szerintem sokkal jobban beillene a Malaga játékába. Ott úgyis ilyen játékosra van szükség elől.
áthozom ide, mert a másikban már nagyon off volt.LG írta:...
zola8787 írta:Az meg, hogy milyen a pályán kívül na bumm. Ibra is játszott nálunk... Meg Alvesnek sincs kisebb arca.
Ember, azért a fizetése ilyen szinten nem hinném hogy földhöz vágná a klubot, főleg úgy hogy ingyen lenne. Aztán meg miért kéne a jövő csapatát építeni? Meg mi akadályozna meg minket ebben? Cserecsatárt akar mindenki, aki támadót venne, arra meg nincs jobb egy idős játékosnál. Inkább padozzon egy 34 éves Drogba, mint mondjuk valamelyik Barca B-s csatár. Bojannál nagyon jól láthattuk, hogy mit tett vele egy ilyen szitu.joekacsa írta:Gyerekek, egy vén embert akartok veni! Még ha ingyen igazolhatnánk is a fizetése nem lenn alacsony és az aláírási pénz se lenne kicsi. A jövö csapatát kell épiteni és ebbe egy 34 éves ember nem koncepció!
Sanama jól írta! Drogba kihasználja a helyzeteit és lehet, hogy mi játszunk a legszebben, de 1 gól többet ér 1000 passznál. Idén az volt a baj, hogy Messin kívül nem lőtt gólt senki. Ez pedig 1 Barcának se tesz jót.MessiFan írta:Nem. Ez nem válasz. Én egy összetett, bővebb választ szeretnék, de ha nem érkezik az sem gond, mert legalább rájöttök hogy ti sem gondoljátok ezt annyira komolyan.Sanama írta:kiemelt rész a válasz a kérdésedre
Nem akarom nagydobra verni a dolgot, de tényleg nem értem.
Szerintem sokkal jobban beillene a Malaga játékába. Ott úgyis ilyen játékosra van szükség elől.
mert ingyen érkezne és egy új taktikát lehet vele játszatni,ha szükséges. lenne kinek belőni a labdákat,rögzített szituknál aranyat érhet,a meccs végén ha felívelésre kerülne a sor,egy 4-2-3-1es felállásban tökéletes,ha meleg a pite. mögötte messivel.MessiFan írta:Valaki pls világosítson fel, hogy miért lenne jó ha Drogba a Barcához szerződne. Én egyszerűen rühellem azt az embert, és bár tényleg az egész testében csatár vér csörgedezik ereiben, nem hinném hogy itt megtalálná a helyét, vagy bármiféle hasznot húznánk belőle a ziccerek befejezésén kívül.
De most komolyan, valaki mondja már el Drogba azon tulajdonságait amiért helyet kapna a rotációban vagy egyáltalán Tito mégis akarjon még 1 csatárt, mert én igaz láttam nem 1 meccsét, de akkor sem értem.
Nem. Ez nem válasz. Én egy összetett, bővebb választ szeretnék, de ha nem érkezik az sem gond, mert legalább rájöttök hogy ti sem gondoljátok ezt annyira komolyan.Sanama írta:kiemelt rész a válasz a kérdésedre
kiemelt rész a válasz a kérdésedreMessiFan írta:Valaki pls világosítson fel, hogy miért lenne jó ha Drogba a Barcához szerződne. Én egyszerűen rühellem azt az embert, és bár tényleg az egész testében csatár vér csörgedezik ereiben, nem hinném hogy itt megtalálná a helyét, vagy bármiféle hasznot húznánk belőle a ziccerek befejezésén kívül.
De most komolyan, valaki mondja már el Drogba azon tulajdonságait amiért helyet kapna a rotációban vagy egyáltalán Tito mégis akarjon még 1 csatárt, mert én igaz láttam nem 1 meccsét, de akkor sem értem.
Ez a "vénember" volt a Barca verő Chelsea-nek az 1ik kulcsembere. Ilyen szinten akkor Puyol is mehet a levesbe... Gondolkozz már 1 kicsit, mindenkinek megvan a véleménye, de nem kell ennyire kihangsúlyozni [/sarcasm]Gyerekek, egy vén embert akartok veni! Még ha ingyen igazolhatnánk is a fizetése nem lenn alacsony és az aláírási pénz se lenne kicsi. A jövö csapatát kell épiteni és ebbe egy 34 éves ember nem koncepció!
kanty írta:Én is ezen a véleményen vagyok. Drogba hozhatna újat, ha jönne nyilván a padot is tűrné, csak nyerhetnénk vele. Rajta kívül jelenleg nem látok olyan csatárt, aki megérné. Olyanra gondolok, aki sok pénzbe sem kerül, plusz még minőséget is képes hozni és a játék olyan elemében erős amiben a mi játékosaink nem annyira.Sanama írta:Végre már valaki...Drogbát én támogatnám ha ingyen jönne, de ilyen RvP üzlet 20-30 milliókért??Meg frizuramesiter örökölni lehet a labdát tőlem Neymarok 40 millióért??Cuenca aki sokak szerint nem Barca szint (??? ) jelenleg jóval hasznosabb mint pl a fent említett úriemberek.![]()
Cuenca hatvanszor értelmesebb játékot mutat mint Neymar srác. De hát itt a fél társaság Football Manager, vagy Fifa profi.
Drogba szerintem is elférne 1évre,akár 2re is simán, ha fizuban meg lehet vele állapodni, ésszerűen.
Viszont pénzt adni csatárért szerintem hülyeség lenne idén.
Cuneca pedig a fiatalok közül az abszolút kedvencem. Én többet látok benne, mint Telloba. Az nyilvánvaló, h mindkettőre nincs szükségünk, de remélem, h Isaac marad majd.
Én is ezen a véleményen vagyok. Drogba hozhatna újat, ha jönne nyilván a padot is tűrné, csak nyerhetnénk vele. Rajta kívül jelenleg nem látok olyan csatárt, aki megérné. Olyanra gondolok, aki sok pénzbe sem kerül, plusz még minőséget is képes hozni és a játék olyan elemében erős amiben a mi játékosaink nem annyira.Sanama írta:Végre már valaki...Drogbát én támogatnám ha ingyen jönne, de ilyen RvP üzlet 20-30 milliókért??Meg frizuramesiter örökölni lehet a labdát tőlem Neymarok 40 millióért??Cuenca aki sokak szerint nem Barca szint (??? ) jelenleg jóval hasznosabb mint pl a fent említett úriemberek.![]()
Cuenca hatvanszor értelmesebb játékot mutat mint Neymar srác. De hát itt a fél társaság Football Manager, vagy Fifa profi.
Drogba szerintem is elférne 1évre,akár 2re is simán, ha fizuban meg lehet vele állapodni, ésszerűen.
Viszont pénzt adni csatárért szerintem hülyeség lenne idén.
Végre már valaki...Drogbát én támogatnám ha ingyen jönne, de ilyen RvP üzlet 20-30 milliókért??Meg frizuramesiter örökölni lehet a labdát tőlem Neymarok 40 millióért??Cuenca aki sokak szerint nem Barca szint (??? ) jelenleg jóval hasznosabb mint pl a fent említett úriemberek.
Hát azért én ezt nem mondanám. Tehetség volt, de emlékszem jól, itt mindenki úgy volt vele hogy majd meglátjuk mi lesz belőle, saját nevelés is volt, olcsó is volt, nagyot nem bukhatunk. És az első pár meccsen mikor bénázott, jöttek is a kétkedő hangok rendesen.LG írta:Ettől függetlenül elég biztos igazolásnak tűnt már akkor is.
Pique-t óriási tehetségnek tartották, nem hiába vetett rá szemet Fergusson. Pechjére a Ferdinand-Vidic páros volt a MU-ban előtte, ők pedig akkoriban a világ legjobb középső védő párosának számítottak akkoriban, és mivel akkoriban a MU olyan eredménykényszerben játszott mint mi pl. idén, így nem is nagyon volt pihentetve e két játékos, ezért P. alig-alig játszott. Ettől függetlenül elég biztos igazolásnak tűnt már akkor is.fanbarca írta:
Ha belegondolunk, Piqué sem valami irdatlan nagy sztárként került ide, habár igaz, saját nevelés mégis.
Volt nekünk erőcsatárunk, és csúfosan megbukott. Pont a komplett antifocit bemutató Inter ellen volt a leghaszontalanabb, hogy aztán végül Bojan találjon be....K900 írta:Az a baj,hogy nekünk sajnos nincsen erő csatárunk mint pl.Hulk,Drogba...stb.Sokszor az ilyen emberek döntenek el meccseket mint lásd pl.Chelsea.
Az a baj,hogy nekünk sajnos nincsen erő csatárunk mint pl.Hulk,Drogba...stb.Sokszor az ilyen emberek döntenek el meccseket mint lásd pl.Chelsea.sjd írta:
Messi sem lőtt gólt Chelsea-Real-Chelsea meccseken. Akkor most kit hozzunk a helyére, hogy gólképesek legyünk újra?
És kb. ugyanez a helyzet az összes többi a csatárunkkal. A Chelsea-nek hatalmas mákja volt