Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagy név, de kevés gól. Ha el lenne törve a lábam, szerintem én is kevés gólt lőnék a Barcában! Megkockáztatom, hogy egyet sem.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
miután villanova közölte h nem fog támadót hozatni, felesleges az eszmefuttatásod. ez van.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Azért ha kijön lépés, lesz Sanchez és Villa is olyan nagy gólvágó, mint Benzema meg Higuain. Villa az elmúlt idényt leszámítva a Valenciában és Barcában is mindig 15 gól fölött termelt, Sancheznek meg csak ez volt az első idénye (Benzema 8 gólt rúgott az első szezonjában), ráadásul sokat is volt sérült.Léfe írta:A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi.
Cuenca és Tello nagyon fiatal egyelőre, és én úgy gondolom, képesek felnőni a feladathoz. Alexis habár nem is rúgott sok gólt, nagyon sokat dolgozott, hasznos volt rettentően. Villáról kár beszélni, első éve közepes lett, második évében meg nagyrészt sérült volt, ő majd belejön. "Realban 3 gólvágó van", csak az a helyzet, hogy rajtuk kívül mások nem nagyon szereznek gólt, itt meg jobban "el vannak osztva" a gólok. Középső védő valóban kell.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Ha belegondolunk, Piqué sem valami irdatlan nagy sztárként került ide, habár igaz, saját nevelés mégis.geridoss írta:Könnyen előfordulhat, bár Chygrynskiy és Henrique után nem biztos, hogy annyira erőltetném, főleg a belső védő posztot.fanbarca írta:Igaz, 42 + Eto'o. 20 m-ért adtuk el a Milannak. Akárhogy is vesszük, nem érte meg.
ON: S nem lehet, hogy a védelem tengelyébe egy "kisebb nevű" játékost hoznak? Elvégre történt már ilyesmi.
Könnyen előfordulhat, bár Chygrynskiy és Henrique után nem biztos, hogy annyira erőltetném, főleg a belső védő posztot.fanbarca írta:Igaz, 42 + Eto'o. 20 m-ért adtuk el a Milannak. Akárhogy is vesszük, nem érte meg.
ON: S nem lehet, hogy a védelem tengelyébe egy "kisebb nevű" játékost hoznak? Elvégre történt már ilyesmi.
Hogyne.Leomessi14 írta:Nem 68+Eto'o?
fanbarca írta:Nem 20 + Eto'o?sjd írta:A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Mindenesetre most kell cselekedni Albával kapcsolatosan, amíg még olcsó viszonylag.
aztán Villát 1 évvel később mennyiért hozták el?sjd írta:Mindig megy a nagy keménykedés, hogy csak x millióig vagyunk hajlandóak elmenni, aztán persze 2 hónap tárgyalás után mindig megadják, amit a másik csapat kér...
A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Most meg mondom, hogy 15 millióért fogjuk elhozni Albát, csak ehhez még kelleni fog néhány hét, hogy ezt a vezetőség is belássa
Nem, anno 20 millára taksálták Eto'o árát, ezért beszélnek sokan 70 milliós igazolásról.fanbarca írta:Nem 20 + Eto'o?sjd írta:A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Mindenesetre most kell cselekedni Albával kapcsolatosan, amíg még olcsó viszonylag.
Nem 20 + Eto'o?sjd írta:A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Én már azon sem lepődnék meg. Szerintem amúgy ki kéne fizetni a 15m-et, ha alba jó EB-t fut akkor 20m alatt nem hozzuk el.Messa írta:Meg fogják ezt oldani Zubiék, mint ahogy Alexis esetében is tették. Majd kötnek rá egy 12M + 1+ 0,5 + további 1M abban az esetben, ha zöld alsónadrágban meccsenként 2,3 tiszta szerelési kísérletet bemutat..sura írta:Persze nem én adom a pénzt, de ha megér a Barcanak 12-t, akkor a 15-öt is érdemes lenne megadni, mert azonnal le lehetne bonyolítani az üzletet. a kivárás nagyon rosszul is elsülhet és a különbség nem nagyságrendi.
Meg fogják ezt oldani Zubiék, mint ahogy Alexis esetében is tették. Majd kötnek rá egy 12M + 1+ 0,5 + további 1M abban az esetben, ha zöld alsónadrágban meccsenként 2,3 tiszta szerelési kísérletet bemutat..sura írta:Persze nem én adom a pénzt, de ha megér a Barcanak 12-t, akkor a 15-öt is érdemes lenne megadni, mert azonnal le lehetne bonyolítani az üzletet. a kivárás nagyon rosszul is elsülhet és a különbség nem nagyságrendi.