shutterisland írta:mivel ő lenne az első számú alternatíva a cserék közül a középpálya védekező részére és a középhátvéd posztra is talán, így vele lenne rotálva a csapat, és rengeteg játéklehetőséget kapna.
nem beszélve az esetleges sérülésekről.
márpedig ha keita elmegy, biztos, hogy nem hozunk helyette mást, max valakit a b-ből, viszont mascherano valószínűleg kikerül a kezdőből, ha jön thiago silva.
így ő lesz az új "fixcsere". szerintem így lesz.
Nálam ebben az esetben sem kerülne ki a kezdőből feltétlenül Mascherano a védelemből, mert jelenleg jobb alternatívának tartom akár Puyolnál, akár Pique-nél.
Valószínűleg ez lesz Dos Santos. Jobban érzi a passzjátékot, cserébe gyengébb fizikumú.
Egy próbát végül is megér.
Én egy dolgot nem értek. Ha Muniesa, Bartra és Montoya is feljön a felépülő Fontás mellé, márpedig feljönnek mert a kommunikáció ez, akkor miért kell még két sztárvédőt igazolni, és akkor a már meglévőket nem is említettük? A védelmet erősíteni kell ez teljesen egyértelmű, de most vagy bízunk a fiatalokban, vagy nem. Azért ne hozzunk fel egyből 3 védőt a B-ből, hogy aztán ne játszanak egy percet se. Jó lenne lassan konkrét elképzelésekről is olvasni.
Ez jó kérdés. Sztem fiatalok közül néhánynak mennie kéne, mert sem most, sem a jövőben nem fognak itt sok lehetőséget kapni. Én pl. a Muniesa, Fontas, Bartra hármasból csak a legtehetségesebbet tartanám meg.