Attika 25 írta:Szerintem meg védő most már mindenképp kell. Ne induljunk ki egy felkészülési meccsből egy a bundesben éppen bentmaradt csapat ellen.
Én már ebben sem vagyok biztos. Piqué gyakorlatilag hiba nélkül hozta le az Eb-t, remélhetőleg megtalálja a klasszis formáját. Mascheranoval párban ők lehetnek a védelem oszlopai, Puyol pedig ott van stabil helyettesnek bármelyikük helyett. Két posztra három ember, és most még feltételezhetjük, hogy bármelyik páros áll össze a hármasból, a védelem megbízható lesz. Emellett lesz ott Bartra, aki úgy tűnik arra elég lesz, hogy a simának ígérkező meccsekre beugorjon, hogy lehessen pihentetni. Szerintem ez most optimális, a minőség mellett jut elég perc mindenkinek. Aztán még maradhat Fontás is, két posztra öt ember elég kell, hogy legyen.
Ha jönne valaki (és mondjuk Fontás távozna), akkor is kb. negyedik lenne a sorban, és Bartra kapna kevesebb lehetőséget. Arról nem is beszélve, hogy kinek fekszik egy olyan rendszer, amiben könnyen ki lehetsz szolgáltatva, van mögötted kb. negyven méternyi üres terület, és a labdát kihozni kell a veszélyes zónából, nem kibikázni.