Mondjuk az kemény lenne, ha a sejk másfél év után pénzestül kiszállna és otthagyna egy félig kész csapatot, akire vár a BL-selejtező...
Totál fals más posztokon játszókat összehasonlítani, na de akkor is. Két évvel fiatalabb, mint JdS, az előző szezonjában már alapember volt a negyedik helyet kiharcoló Málagában. Ha már leírjuk, hogy semmivel nem jobb, legyen már valami alapja is. Korosztályának kb. legnagyobb tehetsége Muniain mellett.Tocy írta:2.) Könyörgöm ne beszéljünk már ekkora baromságot, miért jönne egy Isco a Barcába, semmivel sem jobb, mint JDS. Ne szemeteljünk már ilyenekkel...
1.) Ezt a barcanoticiast valaki tegye már tiltólistára, még ha csak fordítanak is sokszor, értelmetlen az egész.K900 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/21 ... rcelonahoz
Isco fiatal és tehetséges kp. Szerintem jól járnánk vele, S.Keita helyére olcsón elehetne hozni.És akkor ezzel véget érhetne a Martinez saga is végre. Már csak egy kh kellene és ok.
Van Thiago és Fabre... minek tkp 567-nek? akkor Afellay sem menne el ha lenne opció a tkp-ra...K900 írta:...Ezért jöhet Isco is mint csere alap,mert esetleg hogyha Xavi vagy Ini kidőlne a sorból, akkor így lehet pluszba még valaki akivel Tito is számolhat.Ezzel akár bővülhetne a lehetőségei is a csapatnak.
vele kapcsolatban olvastam h Az Arsenal közel került a leigazolásához, bár még hivatalos ajánlat nem érkezett... azt mondják 9 millió körüli lesz a megállapodás alapja... forrás: Sport.esMessiFan írta:...Afellay: Nem rogynék zokogva a földre ha el tudnák adni 6-7 millióért, mert hiába remek játékos és sokkal jobb mint egy Tello, de a sérülése miatt nem tudott eleget bizonyítani.
Én megvárnám a felkészülési mérkőzéseket aztán döntenék.
Igen,de lehet hogy Mascal is számol mostantól a kvk poszton Tito.Aki így Busi cseréje lehet majd, és így a két kvk az elég lehetne. Szerintem ezért kellhet majd egy (vérbeli) védő, és nem pedig egy vkp-kh .Gareth Tello írta:
Isco támadó középpályás, az azért nem ugyanaz a szerepkör, mint amiben Keita játszott.
Tékápéból meg egyébként is van bőséggel.
Isco támadó középpályás, az azért nem ugyanaz a szerepkör, mint amiben Keita játszott.K900 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/21 ... rcelonahoz
Isco fiatal és tehetséges kp. Szerintem jól járnánk vele, S.Keita helyére olcsón elehetne hozni.És akkor ezzel véget érhetne a Martinez saga is végre. Már csak egy kh kellene és ok.
Gondolod? szerintem mindenhogy távozott volna... vagy távozik! nem hinném hogy ha egy kh-vkp kellene, akkor + emberként megtartanánk egy olyan játékost aki 15 millióért vinnének... fiatalokért nem kapnának semmit, Pedro meg saját nevelés, ez az előnye van a Hollanddal szemben! ráadásul x-ik ember lett volna, s mivel kp-ként tekint rá Tito, nem számol vele hova férjen be? még Fabre is csere!Gali írta:Akkor fel sem merülne az eladása.
Akkor fel sem merülne az eladása.Castiel írta: .... szerez legalább 18-20 gólt a szezonban, 14-15 milliót simán adnak érte.
Azt nem 5 meccs alapján kell megállapítani, hogy nem zsákbamacska, hanem az alapján, hogy már egy évtizede a Barcánál nevelkedik. A klub edzői stábjánál senki sem ismeri jobban Romeut, tehát valószínűleg ők tudni fogják, mire képes.Sanama írta: 5meccs alapján és néhány hozzászólás/cikk alapján megállapítod, hogy nem lenne zsákbamacska,mint a többiek. Azért ettől kicsit több kéne,hogy meggyőző legyen az érved, szerintem.
Romeuhoz még annyit, hogy ő csk is volt a B-ben.Sanama írta:
5meccs alapján és néhány hozzászólás/cikk alapján megállapítod, hogy nem lenne zsákbamacska,mint a többiek. Azért ettől kicsit több kéne,hogy meggyőző legyen az érved, szerintem.
Ez kicsit hasonlít ahhoz, ami a filmes topikban ment, hogy valaki trailer alapján pontozott egy filmet.
5meccs alapján és néhány hozzászólás/cikk alapján megállapítod, hogy nem lenne zsákbamacska,mint a többiek. Azért ettől kicsit több kéne,hogy meggyőző legyen az érved, szerintem.S.Agüero írta:Kb 5 meccsen láttam játszani, pölö kupameccsen, nem volt rossz. Amiket olvastam azok is rendre pozitívak voltak. Szerintem őt megérné 7-8ért elhozni. Nem zsákbamacska, mint volt Csiga vagy Cáceres.
Nálad meg az lett a divat mostanság, h amelyik hszemre reagálsz, mindegyikre negatívan...
no offense...
Nem akarok megbántani senkit,de ez a "hozzuk vissza Romeut" kicsit divat lett. Hány meccsét láttad, hogy ennyire őt kell visszahozni?S.Agüero írta:Amúgy ha jól tudom, Romeu is tud védőt játszani, szóval ésszerű lenne őt elhozni 10 millióért és meg is van a keretünk erre az évre. De lehet kevesebbért is el tudjuk, ilyen 7-8-ért.
Viszont most már nem ártana igazolni, mert jön a felkészülés meg a meccsek és kell egy kis idő a beilleszkedéshez.
Amondó vagyok, száz szónak is egy a vége, hozzuk Romeut!
![]()
Mi a bajod ezekkel a játékosokkal ? Garay szerintem azért ment ez a margitból mert nem kapott elegendő játéklehetősgéet itt azért jóval többet játszana szerintemGareth Tello írta:Garay?! Felipe Melo?! Na ne szórakozzunk már.S.Agüero írta:Vannak itt nevek bőven...
Agger...
Arra mondjuk kíváncsi volnék hogy Tito is szeretné e Neymart?blupatrik írta:nem hinném hogy már kifezették a teljes összeget,hiszen először Titonak 100 millió eurót akartak a rendelkezésére bocsátani igazolásokra, ebből végül csak 40 millió lett,amiből arra is következtethetünk hogy már megvan a szerződés és garantálni akarják hogy meglegyen a 60 millió euró, ha nem lenne semmi bevételük;és lenne extra költő pénz vagy csak szeretnék már végre kifizetni a tartozást.
a 45öt csak úgy tudom elképzelni,hogy a barcának félretették. gondoljatok bele,egy ilyen szintű játékosnál miért ne kötnének ki magasabb árat? lucasnak 80 millió dollár. ilyen estben csak Balinho elképzelése játszhat nálam is(feltéve ha tényleg 45 az a 45). gondolom a barca szépen letett pár milliót(furcsa mód amíg ez a pletyka nem volt,addig neymar a realt csodálta) és erre neymar kötött egy új szerződést és rögzítették benne a 45 millás árat,amelyet a barca feltételezem szépen ki is fizet(ett).mindorokke_barca írta:Ilyen nincs. Ha egy jákos kivásárlási ára meg van határozva 45 millióban akkor nem kerülhet többeneymarért a 45 milliót a real,city,psg szerintem röhögve kifizeti. meglepne,ha opciókkal együtt 50 alatt gazdát cserélneOnnantól kezdve a klubja nem szólhat bele, hogy kinek adja el. Ha 3an is leteszik érte a 45öt akkor a játékost kell meggyőzni, mert akkor már csak ő dönt.
Ez csak abban az esetben ha tényleg 45 a kivásárlási ára, amiről én nem tudok, csak itt olvastam.