Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Cesc a klasszikus támadó kp., mint pl. a Milanban volt anno Kaká Inzaghi és Sheva mögött. Cest is ezt érzi igazán. Xavi többet robotol a kp-n, nagyon jól tartja meg a labdát, sokkal labdabiztosabb és pontosabb, mint Cesc, aki akkor érzi jól magát a pályán, ha támadhat, támadást szervezhet.sjd írta:Véletlenül Fabregasnak írtad Messit....Lionelm301 írta:Idén is lassítja. Fabregas jobb, lendületesebb.Mezner2 írta:A jó öreg Xaviszezon előtt én voltam az egyik,aki hangoztatta,hogy ki kell építeni őt a csapatból,mert lassítja a játékunkat,tavaly ez valóban így is volt,de idén teljesen magára talált,olyan tartást ad a csapatnak,amit semelyik másik játékosunk nem tudna,összeköti az egész pályát, ez így elég rufa kifejezés,de gondolom azért értitek mire gondolok
ha ő nincs,akkor a középpályánk stabilitása teljesen felborul,és a legerősebb csapatrészünkből a gyenge pontunkká válik,nem tudom,honnan szedi Xavi az energiáit,visszafelé öregszik,vagy mi lehet,de le a kalappal előtte,remélem így folytatja ...
![]()
Véletlenül Fabregasnak írtad Messit....Lionelm301 írta:Idén is lassítja. Fabregas jobb, lendületesebb.Mezner2 írta:A jó öreg Xaviszezon előtt én voltam az egyik,aki hangoztatta,hogy ki kell építeni őt a csapatból,mert lassítja a játékunkat,tavaly ez valóban így is volt,de idén teljesen magára talált,olyan tartást ad a csapatnak,amit semelyik másik játékosunk nem tudna,összeköti az egész pályát, ez így elég rufa kifejezés,de gondolom azért értitek mire gondolok
ha ő nincs,akkor a középpályánk stabilitása teljesen felborul,és a legerősebb csapatrészünkből a gyenge pontunkká válik,nem tudom,honnan szedi Xavi az energiáit,visszafelé öregszik,vagy mi lehet,de le a kalappal előtte,remélem így folytatja ...
![]()
Idén is lassítja. Fabregas jobb, lendületesebb.Mezner2 írta:A jó öreg Xaviszezon előtt én voltam az egyik,aki hangoztatta,hogy ki kell építeni őt a csapatból,mert lassítja a játékunkat,tavaly ez valóban így is volt,de idén teljesen magára talált,olyan tartást ad a csapatnak,amit semelyik másik játékosunk nem tudna,összeköti az egész pályát, ez így elég rufa kifejezés,de gondolom azért értitek mire gondolok
![]()
De azt bírom, mikor az utolsó kameraállásból mutatják, és ott nézzétek a nézőket...a szürke pólós, szemüveges fickó úgy felkiált, és felpattan, mint egy őrült

Vagy az olyan csapatok szurkolói, akiknek kivertükSuperMessi írta:Mondják ezt olyan csapatok szurkolói, akiket kivertünk egyszer vagy többször valamilyen sorozatból...sjd írta:Egyesek szerint az egész csapat az, sőt, nagyobb tömegek szerint inkább mi szurkolók vagyunk azok.
Mondják ezt olyan csapatok szurkolói, akiket kivertünk egyszer vagy többször valamilyen sorozatból...sjd írta:Egyesek szerint az egész csapat az, sőt, nagyobb tömegek szerint inkább mi szurkolók vagyunk azok.
Te sem látogatod gyakran a madridistátGareth Tello írta:Volt olyan szóbeszéd?messideco írta:VégreEzek szerint mégsem más
Volt olyan szóbeszéd?messideco írta:VégreEzek szerint mégsem más

Nálam Xavi lesz mindig is a Number 1Gareth Tello írta:92% – This figure was Xavi Hernández’s passing accuracy over all La Liga games under legendary manager Pep Guardiola. That’s an average over 152 games in which Xavi attempts 100 plus passes per game.