Tocy írta:...Amúgy Xavi a kritikákra pont a döntőn válaszolt, stílusosan

Arra kíváncsi leszek, hogy ha a csatársorban mindenki egészséges, akkor vajon mennyit fog játszani idén. Persze alappillér stb, nekem is nagy kedvenc, de a tavalyi szezonra elég gyengére sikerült, és van helyette pótlás ha úgy van. Nem mintha Cesc mjuk tavasszal jó lett volna...de játékban nem volt rossz, sőt, csak elöl nem ment neki és ott játszatta Pep. Szóval Xavi a góljai ellenére játékban gyengébb volt most, remélem egy kis frissítéssel még hozni tudja a saját maga szintjét 1-2 évig.
Igen mondjuk Xavi kinek nem kedvenc a Barca Fanok közül ?

Ugyanezen gondolkodtam én is amit írtál. Pedig nagyon jól indult a szezonja
Jó ütemben termelte a gólokat, 7-9 gólt szerzett fél szezon alatt, ami azt hiszem a legjobb mutatója pályafutása során.
Ami a legnagyobb baj vele kapcsolatban az az, hogy rendkívül igénybe van véve, nagyon keveset pihen évek óta...hiszen eb, vb, s ha ezek nincsenek, akkor a Barcelonával klub vb tornák stb.. mindig korán kezdődik számára a szezon...
messideco írta:Szerintem nem fog annyira ráépülni a csapat játéka, mint az előző években, erre akartam célozni

Hát nem tudom, lehet h ez nem is akkora baj, állandóan rá állnak soxor 2 lépést sem tud tenni anélkül hogy ne próbálnák becsapdázni... másrészt, mindig tud olyat produkálni hogy abból egyből gól, vagy helyzet adódik... akkoris ha 10-en figyelnek rá...