2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Véletlenül Fabregasnak írtad Messit....Lionelm301 írta:Idén is lassítja. Fabregas jobb, lendületesebb.Mezner2 írta:A jó öreg Xaviszezon előtt én voltam az egyik,aki hangoztatta,hogy ki kell építeni őt a csapatból,mert lassítja a játékunkat,tavaly ez valóban így is volt,de idén teljesen magára talált,olyan tartást ad a csapatnak,amit semelyik másik játékosunk nem tudna,összeköti az egész pályát, ez így elég rufa kifejezés,de gondolom azért értitek mire gondolok
ha ő nincs,akkor a középpályánk stabilitása teljesen felborul,és a legerősebb csapatrészünkből a gyenge pontunkká válik,nem tudom,honnan szedi Xavi az energiáit,visszafelé öregszik,vagy mi lehet,de le a kalappal előtte,remélem így folytatja ...
![]()
Idén is lassítja. Fabregas jobb, lendületesebb.Mezner2 írta:A jó öreg Xaviszezon előtt én voltam az egyik,aki hangoztatta,hogy ki kell építeni őt a csapatból,mert lassítja a játékunkat,tavaly ez valóban így is volt,de idén teljesen magára talált,olyan tartást ad a csapatnak,amit semelyik másik játékosunk nem tudna,összeköti az egész pályát, ez így elég rufa kifejezés,de gondolom azért értitek mire gondolok
ha ő nincs,akkor a középpályánk stabilitása teljesen felborul,és a legerősebb csapatrészünkből a gyenge pontunkká válik,nem tudom,honnan szedi Xavi az energiáit,visszafelé öregszik,vagy mi lehet,de le a kalappal előtte,remélem így folytatja ...
![]()
De azt bírom, mikor az utolsó kameraállásból mutatják, és ott nézzétek a nézőket...a szürke pólós, szemüveges fickó úgy felkiált, és felpattan, mint egy őrült
Vagy az olyan csapatok szurkolói, akiknek kivertükSuperMessi írta:Mondják ezt olyan csapatok szurkolói, akiket kivertünk egyszer vagy többször valamilyen sorozatból...sjd írta:Egyesek szerint az egész csapat az, sőt, nagyobb tömegek szerint inkább mi szurkolók vagyunk azok.
Mondják ezt olyan csapatok szurkolói, akiket kivertünk egyszer vagy többször valamilyen sorozatból...sjd írta:Egyesek szerint az egész csapat az, sőt, nagyobb tömegek szerint inkább mi szurkolók vagyunk azok.
Te sem látogatod gyakran a madridistátGareth Tello írta:Volt olyan szóbeszéd?messideco írta:VégreEzek szerint mégsem más
Volt olyan szóbeszéd?messideco írta:VégreEzek szerint mégsem más
Nálam Xavi lesz mindig is a Number 1Gareth Tello írta:92% – This figure was Xavi Hernández’s passing accuracy over all La Liga games under legendary manager Pep Guardiola. That’s an average over 152 games in which Xavi attempts 100 plus passes per game.
Igen mondjuk Xavi kinek nem kedvenc a Barca Fanok közül ?Tocy írta:...Amúgy Xavi a kritikákra pont a döntőn válaszolt, stílusosanArra kíváncsi leszek, hogy ha a csatársorban mindenki egészséges, akkor vajon mennyit fog játszani idén. Persze alappillér stb, nekem is nagy kedvenc, de a tavalyi szezonra elég gyengére sikerült, és van helyette pótlás ha úgy van. Nem mintha Cesc mjuk tavasszal jó lett volna...de játékban nem volt rossz, sőt, csak elöl nem ment neki és ott játszatta Pep. Szóval Xavi a góljai ellenére játékban gyengébb volt most, remélem egy kis frissítéssel még hozni tudja a saját maga szintjét 1-2 évig.
Hát nem tudom, lehet h ez nem is akkora baj, állandóan rá állnak soxor 2 lépést sem tud tenni anélkül hogy ne próbálnák becsapdázni... másrészt, mindig tud olyat produkálni hogy abból egyből gól, vagy helyzet adódik... akkoris ha 10-en figyelnek rá...messideco írta:Szerintem nem fog annyira ráépülni a csapat játéka, mint az előző években, erre akartam célozni