2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Emlékszem én is ilyenekre, viszont azt is meg lehet nézni, hogy mi volt ezután Dinho-val, és a csapattal. Én ettől tartok nagyon...az a visszaesés akkora nyomot hagyott bennem, hogy mégegyszer nem szeretném átélni azt, hogy egyik pillanatban az egész világ a lábaink előtt hever, majd egy lábsöpréssel fordul a kocka...mondjuk biztos szerepet játszik ebben a pontegyenlőséggel elveszített bajnoki cím is.miihii írta:
Drusza, ez így rendben is van, de az éremnek van másik oldala is. Amikor nem ment a joga Dinho is volt, h ingerülten, kézzel-lábbal vitatkozott a társakkal és ugyanígy meg-megálldogált, amikor megrángatták és nem fújt a bíró. Ezeket se felejtsük ki azért a történetből. De ha nem hiszel nekem, nézz meg régebbi meccseket, amiken szenvedtünk...
Mivel Messi világ életében egy csendes, szerény, visszahúzódó srác volt, most meg szinte minden meccsen visszadumál a bírónak, és a védőknek, illetve sokszor a fiataloknak, csapattársaknak...ráadásul ez akkor kezdődött, amikor egyértelműen rá lett építve a csapat, így adja magát a párhuzam, hogy talán tényleg elszállt attól, hogy minden körülötte forog a klubnál.Én is észrevettem, h újabban feszültebb a srác, de azért lassan úgy van itt beállítva, mintha ezzel vmi kivételes, sosem látott, hatalmas dolgokat tenne. Pedig sztem ez nem így van. Elég gyakoriak a meccs hevében történő összeakaszkodások, aki focizott, az tudja jól. Mint ahogy azt is, h ezek kb 5 percig tartó dolgok és gyorsan felejtődnek. Legalábbis egymás között. Más kérdés, h ennek a sajtó sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít, mert Messiről van szó, aki leginkább reflektorfényben van a mai fociban. Meg ilyenekkel könnyebb olvasottsághoz jutni...
Ezek pedig kapcsolódnak az előbb leírt félelmeimhez.Amikről szó van, azok meg asszem teljesen mindennapos dolgok a pályákon. Más kérdés, h tőle nem szoktuk meg ezeket, de egyrészt egyelőre nem is kell megszokni, mert ugyan akad precedens, de ettől még nem ordít le mindenkit folyamat szinten, másrészt vmilyen szinten ebben benne van h egyre nagyobb az őrület körülötte, istenként kezelik, mások meg degradálni akarják, a lényeg, h minden percben vmi hatás éri. Ráadásul jött a gyerek is, ami kapcsán megint nem lehetett nyugta, azon felül, h nyilván ő is aggódott a család miatt és ehhez hozzájön, h nem parádézunk, hanem időnként kínlódunk a pályán és az egyetlen eszköz ellene, h megrugdossák, megrángatják, hergelik. Ezek azért nem egyszerű tényezők így együtt és otthon a fotelből ülve könnyű azt nyomni, h ezen a szinten együtt kell élnie ezzel, pláne ennyiért. De azért ő akkor is csak egy egyszerű srác, akinek akkorát változott az élete, h nem csodálom, ha kicsit megforgatja. És ez nem pénzkérdés...
Teljesen egyet értek.miihii írta: Tehát kicsit engem is zavar, h ezek a dolgok jelen vannak nála, viszont az sokkal jobban, h ennyire nagy dérrel-dúrral kezelitek néhányan ezeket. (Ezzel nem kifejezetten Mihura célzok, hanem vegye magára, aki akarja.) Benyögte ezt a méltán hiteltelen marca, amit egyelőre semmilyen videóval nem sikerült alátámasztani, de azért futtok rajta egy kört, h már megint...
Drusza, ez így rendben is van, de az éremnek van másik oldala is. Amikor nem ment a joga Dinho is volt, h ingerülten, kézzel-lábbal vitatkozott a társakkal és ugyanígy meg-megálldogált, amikor megrángatták és nem fújt a bíró. Ezeket se felejtsük ki azért a történetből. De ha nem hiszel nekem, nézz meg régebbi meccseket, amiken szenvedtünk...Mihu írta:...
Ez még a múltkori esetről van.
Ez megint az én köröm lesz.shutterisland írta:hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)
Igazad van, bocsánat. Egybe is leírhattam volna. Igen, elég görcsös. Meg kéne valahogy nyugodnia. Nagyon szeretne nyerni. Ez az egyik, ami miatt görcsös, a másik a fia megszületésének az ünneplése.Messidona10 írta:Szerintem ha elkap egy jó meccset, akkor ki tudja adni magából a feszültséget, és nem lesz görcsös. Tény, hogy mostanában durcás, ezt tagadni kár. Hétvégén is számtalanszor előfordult, hogy az ellenfél jött már pl. kirúgásból, ő meg ott sétálgatott még akkor is, amikor a Barca kontrázott. De úgy gondolom, hogy nem annyira tragikus a helyzet, és visszafordítható a folyamat. Remélem, hogy minél hamarabb jön egy meccs, ahol kijön neki a lépés, és végre megint mosolyogva fog játszani.
Lionelm301, ne haragudj, hogy beléd kötök, de elvileg itt duplázni sem nagyon szabadna, neked pedig zsinórban öt hozzászólásod van... Nem kóser.
shutterisland írta:ebbe nem akarok belefolyni, mert én is tudom, és mindenki a szíve mélyén, hogy messi változott, és már koránt sem az a szent, aki anno volt.
ennyi.
más : hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)
Lehet, hogy pont ezért nem ment Messinek a góllövésdaffy írta: más: nem értem,hogy egy cumival a sportszárban hogy lehet focizni. ha jól láttam,akkor jóval a sípcsontvédő fölött van,amely nekem nagyon zavaró lenne,hisz folyton cseszteti a lábam
nyilván nektek van igazatok,hiszen nem lett belőle ügy. az álláspontom leírtam,úgy hiszem,hogy kár volna tovább "vitázni" a dolgon.Stalkyard írta:Nem, nem olvasom. A fórumot is csak elvétve, hányok már ettől a vég nélküli köpködésről, és nehogy azt hidd, hogy ez alól saját szurkolótársaim kivételek.daffy írta:ha már kettős mérce,olvasod a topikot?
Csak már többen is leírták előttem, hogy egyszerűen nevetséges, hogy ennél sokkal komolyabb és gusztustalanabb belépők maradnak megtorlás nélkül, itt meg egy legyintésért utólagos eltiltásért meg pénzbüntetésért megy a szájtépés. És én megértem a te álláspontodat is, miszerint büntetni kell, mindegy ki szabálytalankodik, de ez az eset tényleg annyira nevetségesen jelentéktelen, hogy nem éri meg ezt a port amit itt kavartok vele.
Nem, nem olvasom. A fórumot is csak elvétve, hányok már ettől a vég nélküli köpködésről, és nehogy azt hidd, hogy ez alól saját szurkolótársaim kivételek.daffy írta:ha már kettős mérce,olvasod a topikot?
nem szeretnék neked ide off-ban személyeskedni. olvass! akár itt,akár facebookon. elég sokszor,elég sok témában olvashattál a reallal kapcsolatban negatív kritikát tőlem,sőt... pozitíval elvétve. ez messi topikja,de ha gondolod elkezdek ujjal mutogatni én is a másikra,hátha attól jobb lesz. továbbra sem érv,hogy ha a másik súlyosabb szabálytalanságot követett el,akkor az enyém nem szabálytalan.csababarca írta: Gyerekes az,hogy Te meg nem gondolkozol,és felhozol egy ilyet,mikor tudod mik mennek a ti játékosaitoknál. ott hányszor hangoztattad ezt akkor,amikor megtörtént?
Igen,büntessenek meg minden ilyet. de ne Messin statuáljanak példát,aki szökőévente elkövet egy ilyet. mert az vérlázító lenne,hogy Messit ezért a legyintésért eltiltják,erre egy olyan mint Ramos mozdulata megtorlatlan marad.daffy írta:oszt akkor minden szabályos? MINDET el kell meszelni,ha olyat követ el. messié nem volt vészes,de egy kis aprót kivehetett volna a zsebéből. gyerekes ez a mutogatás egyébként,hogy a másik is csúnya voltcsababarca írta:Daffy!
Ramos kapott büntetést,ezért?
http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Semmit,még le se fújták...
Úgyhogy,gondolkozzunk el,mert van különbség a kettő között. Ha Ramos se kapott ezért, akkor Messinek sem jár.