Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Mihu
Director del Fútbol

2012.11.10. 16:57:20

miihii írta:
Drusza, ez így rendben is van, de az éremnek van másik oldala is. Amikor nem ment a joga Dinho is volt, h ingerülten, kézzel-lábbal vitatkozott a társakkal és ugyanígy meg-megálldogált, amikor megrángatták és nem fújt a bíró. Ezeket se felejtsük ki azért a történetből. De ha nem hiszel nekem, nézz meg régebbi meccseket, amiken szenvedtünk...
Emlékszem én is ilyenekre, viszont azt is meg lehet nézni, hogy mi volt ezután Dinho-val, és a csapattal. Én ettől tartok nagyon...az a visszaesés akkora nyomot hagyott bennem, hogy mégegyszer nem szeretném átélni azt, hogy egyik pillanatban az egész világ a lábaink előtt hever, majd egy lábsöpréssel fordul a kocka...mondjuk biztos szerepet játszik ebben a pontegyenlőséggel elveszített bajnoki cím is.
Én is észrevettem, h újabban feszültebb a srác, de azért lassan úgy van itt beállítva, mintha ezzel vmi kivételes, sosem látott, hatalmas dolgokat tenne. Pedig sztem ez nem így van. Elég gyakoriak a meccs hevében történő összeakaszkodások, aki focizott, az tudja jól. Mint ahogy azt is, h ezek kb 5 percig tartó dolgok és gyorsan felejtődnek. Legalábbis egymás között. Más kérdés, h ennek a sajtó sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít, mert Messiről van szó, aki leginkább reflektorfényben van a mai fociban. Meg ilyenekkel könnyebb olvasottsághoz jutni...
Mivel Messi világ életében egy csendes, szerény, visszahúzódó srác volt, most meg szinte minden meccsen visszadumál a bírónak, és a védőknek, illetve sokszor a fiataloknak, csapattársaknak...ráadásul ez akkor kezdődött, amikor egyértelműen rá lett építve a csapat, így adja magát a párhuzam, hogy talán tényleg elszállt attól, hogy minden körülötte forog a klubnál.

Amikről szó van, azok meg asszem teljesen mindennapos dolgok a pályákon. Más kérdés, h tőle nem szoktuk meg ezeket, de egyrészt egyelőre nem is kell megszokni, mert ugyan akad precedens, de ettől még nem ordít le mindenkit folyamat szinten, másrészt vmilyen szinten ebben benne van h egyre nagyobb az őrület körülötte, istenként kezelik, mások meg degradálni akarják, a lényeg, h minden percben vmi hatás éri. Ráadásul jött a gyerek is, ami kapcsán megint nem lehetett nyugta, azon felül, h nyilván ő is aggódott a család miatt és ehhez hozzájön, h nem parádézunk, hanem időnként kínlódunk a pályán és az egyetlen eszköz ellene, h megrugdossák, megrángatják, hergelik. Ezek azért nem egyszerű tényezők így együtt és otthon a fotelből ülve könnyű azt nyomni, h ezen a szinten együtt kell élnie ezzel, pláne ennyiért. De azért ő akkor is csak egy egyszerű srác, akinek akkorát változott az élete, h nem csodálom, ha kicsit megforgatja. És ez nem pénzkérdés...
Ezek pedig kapcsolódnak az előbb leírt félelmeimhez.

Nekem mindig is a szerény, visszahúzódó játékosok voltak szimpatikusak. Leo ilyen (volt). Viszont az a viselkedés amit az utóbbi 1 évben mutat, az NEKEM nem szimpatikus. Remélem, hogy ezek nem lesznek rendszeresek nála, és nem változik akkorát. Én csak egész egyszerűen félek, hogy ugyan az lesz vele, mint Ronaldinho-val. Elment a parancsnok, aki a fegyelmet jelentette, egyből úgy gondolta, hogy neki mindent lehet. Nála ez a bulizásban jelentkezett. Leo-nál -ne legyen igazam, de- lehet hogy abban fog, hogy kicsit elszáll magától.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.11.10. 16:45:05

miihii írta: Tehát kicsit engem is zavar, h ezek a dolgok jelen vannak nála, viszont az sokkal jobban, h ennyire nagy dérrel-dúrral kezelitek néhányan ezeket. (Ezzel nem kifejezetten Mihura célzok, hanem vegye magára, aki akarja.) Benyögte ezt a méltán hiteltelen marca, amit egyelőre semmilyen videóval nem sikerült alátámasztani, de azért futtok rajta egy kört, h már megint...
Teljesen egyet értek.
Egyedül Ti csináltok ebből(a semmiből) problémát.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2012.11.10. 16:38:49

Mihu írta:...
Drusza, ez így rendben is van, de az éremnek van másik oldala is. Amikor nem ment a joga Dinho is volt, h ingerülten, kézzel-lábbal vitatkozott a társakkal és ugyanígy meg-megálldogált, amikor megrángatták és nem fújt a bíró. Ezeket se felejtsük ki azért a történetből. De ha nem hiszel nekem, nézz meg régebbi meccseket, amiken szenvedtünk...

Én is észrevettem, h újabban feszültebb a srác, de azért lassan úgy van itt beállítva, mintha ezzel vmi kivételes, sosem látott, hatalmas dolgokat tenne. Pedig sztem ez nem így van. Elég gyakoriak a meccs hevében történő összeakaszkodások, aki focizott, az tudja jól. Mint ahogy azt is, h ezek kb 5 percig tartó dolgok és gyorsan felejtődnek. Legalábbis egymás között. Más kérdés, h ennek a sajtó sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít, mert Messiről van szó, aki leginkább reflektorfényben van a mai fociban. Meg ilyenekkel könnyebb olvasottsághoz jutni...

Tehát kicsit engem is zavar, h ezek a dolgok jelen vannak nála, viszont az sokkal jobban, h ennyire nagy dérrel-dúrral kezelitek néhányan ezeket. (Ezzel nem kifejezetten Mihura célzok, hanem vegye magára, aki akarja.) Benyögte ezt a méltán hiteltelen marca, amit egyelőre semmilyen videóval nem sikerült alátámasztani, de azért futtok rajta egy kört, h már megint... És eközben össze van gyűjtve egy csokor a dolgaiból, h veszekedik meg kirúgja a labdát. Viszont némiképp lényeges tényező ebben, h ezek az esetek cirka 3 SZEZON alatt jöttek össze. És úgy állítjátok be, mintha minden meccsen szétgyalázna vkit.

Amikről szó van, azok meg asszem teljesen mindennapos dolgok a pályákon. Más kérdés, h tőle nem szoktuk meg ezeket, de egyrészt egyelőre nem is kell megszokni, mert ugyan akad precedens, de ettől még nem ordít le mindenkit folyamat szinten, másrészt vmilyen szinten ebben benne van h egyre nagyobb az őrület körülötte, istenként kezelik, mások meg degradálni akarják, a lényeg, h minden percben vmi hatás éri. Ráadásul jött a gyerek is, ami kapcsán megint nem lehetett nyugta, azon felül, h nyilván ő is aggódott a család miatt és ehhez hozzájön, h nem parádézunk, hanem időnként kínlódunk a pályán és az egyetlen eszköz ellene, h megrugdossák, megrángatják, hergelik. Ezek azért nem egyszerű tényezők így együtt és otthon a fotelből ülve könnyű azt nyomni, h ezen a szinten együtt kell élnie ezzel, pláne ennyiért. De azért ő akkor is csak egy egyszerű srác, akinek akkorát változott az élete, h nem csodálom, ha kicsit megforgatja. És ez nem pénzkérdés...
felician333 írta:na én ezt a videót találtam

http://www.youtube.com/watch?v=kSwYn4Ko64s
Ez még a múltkori esetről van.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.11.10. 15:59:06

az ilyen stílusú csapatok ellen, Leo-t ki kellene húzni szélre, ahogyan a Pep érában kezdte. középen felesleges erőltetni a játékát, olyan népsűrűség mellett szinte lehetetlen megjátszani, és helyzetbe kerülnie. az Alves-Messi páros, nagyszerűen működött korábban, miért ne lenne jó most is? a másik szélen Ini rohamozhatna, két nagyon jól cselező szélsővel talán könnyebben szét lehetne zilálni a védelmet. középcsatárként, pedig Villa alkothatna. kicsi helyen is képes lövőhelyzetbe kerülni, igazából az az eredeti posztja.

Leo is észrevette meccs közben, hogy ha középen ácsorog a büdös életben nem kap labdát, és ki is húzódott, aztán keresztbe vezette a védelem előtt rést keresve a társaknak. az egyetlen gond, hogy nem volt senki a 16-on belül, akinek megjátszhatta volna. kicsit variálni kellene a felállást, a bunker csapatok ellen. vagy külön kérni pedrot és sanchezt, hogy vállalják be az 1-1et, de Ini és Messi szerintem jobban megoldja.
felician333
Barça B

2012.11.10. 14:24:19

na én ezt a videót találtam,ezen látszik,hogy messinek eléggé elborult az agya,és magyaráz.villa is,de ő kevésbé.hát nemtudom,nekem ez amolyan "alves-pique" féle(azt hiszem ők voltak még egy ilyen kis balhéban) eset volt,semmi folytatása nem lesz,apró nézeteltérés,mert nem úgy ment a játék,ilyenkor próbáljuk a csapattársat lehurrogni.tapasztalatból mondom hogy énis szoktam,ha nem úgy megy a foci,könnyebb egy rossz passzt adó játékosra kenni úgymond a dolgokat.

http://www.youtube.com/watch?v=kSwYn4Ko64s
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
Pavel
Entrenador del Barça

2012.11.10. 14:15:46

Az idén még 3 kupameccsen is pályára léphet.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.10. 14:05:30

shutterisland írta:hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)
Ez megint az én köröm lesz. :lol:

Barça:
50 meccs
62 gól

Argentína:
8 meccs
12 gól

ÖSSZESEN:
58 meccs
74 gól

A Barçával lesz még 9 meccse (7 bajnoki, 2 BL), de lehet, hogy 10, szerintem fog játszani a kupavisszavágón is.
Az argentinokkal játszik még két barátságos meccset 2012-ben.
A Barça-gólok tekintetében a 70 szerintem simán meglesz, összesítve pedig a 85 vagy a 90 sem elérhetetlen.
Lionelm301
Barça B

2012.11.10. 09:14:45

Messidona10 írta:Szerintem ha elkap egy jó meccset, akkor ki tudja adni magából a feszültséget, és nem lesz görcsös. Tény, hogy mostanában durcás, ezt tagadni kár. Hétvégén is számtalanszor előfordult, hogy az ellenfél jött már pl. kirúgásból, ő meg ott sétálgatott még akkor is, amikor a Barca kontrázott. De úgy gondolom, hogy nem annyira tragikus a helyzet, és visszafordítható a folyamat. Remélem, hogy minél hamarabb jön egy meccs, ahol kijön neki a lépés, és végre megint mosolyogva fog játszani.

Lionelm301, ne haragudj, hogy beléd kötök, de elvileg itt duplázni sem nagyon szabadna, neked pedig zsinórban öt hozzászólásod van... Nem kóser.
Igazad van, bocsánat. Egybe is leírhattam volna. Igen, elég görcsös. Meg kéne valahogy nyugodnia. Nagyon szeretne nyerni. Ez az egyik, ami miatt görcsös, a másik a fia megszületésének az ünneplése.

A Celtic ellen elég sok mindent megpróbált. Nekem tetszett az az akció, mikor remek labdát adott, azt hiszem Jordi Albának, és már ott is volt a kapunál, de sajnos a kapus megfogta a labdát. Az a labda, amit a társának adott, fantasztikus volt.

Egyébként láttam már olyat is Messitől, hogy ha valami nem sikerült, megköszönte a társnak. Azt gondolom, hogy edzői kérés volt, hogy egy kicsit változtasson. Elég sokat engednek meg vele szemben a védők.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.11.10. 09:08:14

Szerintem ha elkap egy jó meccset, akkor ki tudja adni magából a feszültséget, és nem lesz görcsös. Tény, hogy mostanában durcás, ezt tagadni kár. Hétvégén is számtalanszor előfordult, hogy az ellenfél jött már pl. kirúgásból, ő meg ott sétálgatott még akkor is, amikor a Barca kontrázott. De úgy gondolom, hogy nem annyira tragikus a helyzet, és visszafordítható a folyamat. Remélem, hogy minél hamarabb jön egy meccs, ahol kijön neki a lépés, és végre megint mosolyogva fog játszani.

Lionelm301, ne haragudj, hogy beléd kötök, de elvileg itt duplázni sem nagyon szabadna, neked pedig zsinórban öt hozzászólásod van... Nem kóser.
Lionelm301
Barça B

2012.11.10. 08:51:15

shutterisland írta:ebbe nem akarok belefolyni, mert én is tudom, és mindenki a szíve mélyén, hogy messi változott, és már koránt sem az a szent, aki anno volt.
ennyi.

más : hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)

Nem értelek. Messivel semmi probléma. Elég durva, amit írtok és szomorú. Felnőtt. Elég sokat tűrt. Igenis rászolhat néha a társaira. Ha neki nem sikerül, akkor meg bocsánatot kér.
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.10. 08:50:07

nem vitás, hogy változott a srác, mondjuk : felnőtt! jól érzékeli az erőviszonyokat és némi látványossággal prezentálja, hogy a "bolha" csípni is tud.
nekem a Villával(vagy a társaival)való balhéknál nagyobb fejtörést okoz, ahogy Tito viszonyul hozzá és a pozíciójához! mert lássuk be, ha az edzőt is ő akarja mozgatni akkor az egy súlyos bomlasztó féreg, ami alattomosan terjed és emészti a csapat egységét!! már leírtam párszor, hogy nem irígylem Villanovát, a helyzet több mint kényes!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.11.10. 00:44:42

ebbe nem akarok belefolyni, mert én is tudom, és mindenki a szíve mélyén, hogy messi változott, és már koránt sem az a szent, aki anno volt.
ennyi.

más : hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)
Mihu
Director del Fútbol

2012.11.10. 00:05:30

Kicsit megnyugodtam, mert itt semmit nem láttam, még kézmozdulatot se, hogy legyintene, vagy bármi...Ettől függetlenül nekem még mindig nem szimpatikus, amilyen irányba változott. Pofázik a bírónak, pofázik az ellenfélnek, ha két ujjal megcsípik a mezét, már néz a bíróra hogy spori fújja már le, ha nem történik meg, akkor meg megáll, és elégedetlenkedik, meg csapkod...Tello-nak, Cuenca-nak többször is szemrehányást tett, dumált, ha nem jó megoldást választottak, pedig olvastam a Barca könyvben, hogy ha Ronaldinho nem áll mellé mikor felkerült a nagyokhoz, akkor még a WC-re se mert volna elmenni, nehogy valamelyik sztár épp akkor akarjon menni amikor Ő, és ezzel elvegye a lehetőséget Deco-ék elől a brunyálásra...persze ez nem így volt leírva, csak érzékeltetni akartam, mennyire kis bes.ari, visszahúzódó kölyök volt, a világsztárok között. És R10 felkarolta, és mindenki segítette. Mikor bejött az Albacete ellen, akkor elhatározta hogy gólt rúgat vele. Egyszer nem sikerült, mert les lett, megpróbálta mégegyszer. Messi meg ehelyett letolja a fiatalokat. Lehet tanácsokat adni, vagy figyelmeztetni a másikat hogy legközelebb máshogy csinálja, de nem olyan hangnemben, meg flegma pofával, ahogy Ő tette/teszi...Ilyenkor gondoljon arra, hogy neki hogy estek volna ezek...Ha R10 így szólt volna vissza neki, ahogy Ő szólt rá Tello-ra, akkor szerintem kiíratkozott volna még a La Masia-ból is...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.11.09. 23:35:46

http://www.youtube.com/watch?v=n5irVWiPl3g

Hát én most ezt a vidit találtam.
0.58tól van ez eset.
De nekem itt nagyon akarnom kell , h azt lássam, h veszekedjenek. Messi csak fogja az orrát és ennyi :mrgreen:
No, de tudjuk ennyi is elég a marcanak...
miihii
KHAL

2012.11.09. 23:11:00

Ha erről lesz vkinek videója, linkelje plíz, mert igazán kíváncsivá tett ez a cikk és a benne rejlő komoly összeesküvés elmélet :D Nem mintha nem hinnék a Marcának... :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.11.09. 22:02:06

köszi, felvidítottad az estémet.:D a madridi szennylap próbálja Leo-t rossz fényben feltüntetni, hogy Ronaldo, vagy Iker aranylabda esélyeit növelje. egyszerűen felnagyítanak egy nem is létező problémát. ráadásul a cikkben olvasható következtetések is eléggé megmosolyogtatóak...de viccesnek vicces.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.09. 21:45:47

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... fejet.html

Erre kíváncsi lennék videón is, bár tudom, hogy ha Marca, akkor el kell osztani kettővel (meg visszaphotoshopolni egy játékost), és talán megkapjuk az igazságtartalmát...
pitta19
Jugador d'estrella

2012.11.08. 15:33:39

Tegnap THIAGO felirat volt a vadiúj Adidas csukáján:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.06. 20:49:10

daffy írta: más: nem értem,hogy egy cumival a sportszárban hogy lehet focizni. ha jól láttam,akkor jóval a sípcsontvédő fölött van,amely nekem nagyon zavaró lenne,hisz folyton cseszteti a lábam
Lehet, hogy pont ezért nem ment Messinek a góllövés :lol:
daffy
Madridista

2012.11.06. 20:43:48

Stalkyard írta:
daffy írta:ha már kettős mérce,olvasod a topikot? :D
Nem, nem olvasom. A fórumot is csak elvétve, hányok már ettől a vég nélküli köpködésről, és nehogy azt hidd, hogy ez alól saját szurkolótársaim kivételek.

Csak már többen is leírták előttem, hogy egyszerűen nevetséges, hogy ennél sokkal komolyabb és gusztustalanabb belépők maradnak megtorlás nélkül, itt meg egy legyintésért utólagos eltiltásért meg pénzbüntetésért megy a szájtépés. És én megértem a te álláspontodat is, miszerint büntetni kell, mindegy ki szabálytalankodik, de ez az eset tényleg annyira nevetségesen jelentéktelen, hogy nem éri meg ezt a port amit itt kavartok vele.
nyilván nektek van igazatok,hiszen nem lett belőle ügy. az álláspontom leírtam,úgy hiszem,hogy kár volna tovább "vitázni" a dolgon.

más: nem értem,hogy egy cumival a sportszárban hogy lehet focizni. ha jól láttam,akkor jóval a sípcsontvédő fölött van,amely nekem nagyon zavaró lenne,hisz folyton cseszteti a lábam
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.11.06. 20:38:29

daffy írta:ha már kettős mérce,olvasod a topikot? :D
Nem, nem olvasom. A fórumot is csak elvétve, hányok már ettől a vég nélküli köpködésről, és nehogy azt hidd, hogy ez alól saját szurkolótársaim kivételek.

Csak már többen is leírták előttem, hogy egyszerűen nevetséges, hogy ennél sokkal komolyabb és gusztustalanabb belépők maradnak megtorlás nélkül, itt meg egy legyintésért utólagos eltiltásért meg pénzbüntetésért megy a szájtépés. És én megértem a te álláspontodat is, miszerint büntetni kell, mindegy ki szabálytalankodik, de ez az eset tényleg annyira nevetségesen jelentéktelen, hogy nem éri meg ezt a port amit itt kavartok vele.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Lionelm301
Barça B

2012.11.06. 19:49:19

Messi a Celta elleni meccsen beszélni akart a védővel, ezért nyúlt utána. Kicsit dühös lett. Egyébként meg feltartották előtte.

Sárgát ért volna az eset, semmi mást!

Egyébként tényleg nagyon sokat tűr.

Az eltiltás nevetséges lenne. Ramost, Pepét büntetni kellett volna. Sokkal durvább volt, amit műveltek. Nem focipályára való. Volt olyan meccs, amikor 21 szabálytalanságot követtek el a Real játékosai ellene. Mostanában azért normalizálódott a helyzet.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.11.06. 18:13:39

Amúgy ha a szándék olyan fontos, akkor ennél mi lehetett Messi szándéka?
Megsemmisíteni az ellenfelét egy halálos vállon veregetéssel?
Ilyen dolgokat hoztok fel és még meg is magyarázzátok, hogy pedig ezért bünti meg eltiltás meg anyám lábszára járna neki.
Ennyi erővel minden meccsen más kerettel mennének ki a pályára a csapatok, mert a kapust eltiltják amiért túl durván üti el a labdát szögletnél, vagy éppen előtte taszít egyet a csatáron, a védőket az országból is kitiltják, mert mert az őket előtte 3-szor mecopató gyereket felrúgják, vagy a csatárt lecsukják amiért a szemét kézzel vette le a bogyót....

Bele beszéltek minden hülyeségbe ilyen dolgokat, kb. olyan szintű mint mikor köpött egyet a pályán aztán ment, hogy a rohadt náci leköpte a csoki gyereket...

Ha nincs miről vitázni, tuti találtok valami országos baromságot...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2012.11.06. 18:05:57

csababarca írta: Gyerekes az,hogy Te meg nem gondolkozol,és felhozol egy ilyet,mikor tudod mik mennek a ti játékosaitoknál. ott hányszor hangoztattad ezt akkor,amikor megtörtént?
nem szeretnék neked ide off-ban személyeskedni. olvass! akár itt,akár facebookon. elég sokszor,elég sok témában olvashattál a reallal kapcsolatban negatív kritikát tőlem,sőt... pozitíval elvétve. ez messi topikja,de ha gondolod elkezdek ujjal mutogatni én is a másikra,hátha attól jobb lesz. továbbra sem érv,hogy ha a másik súlyosabb szabálytalanságot követett el,akkor az enyém nem szabálytalan.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.06. 17:58:40

daffy írta:
csababarca írta:Daffy!

Ramos kapott büntetést,ezért?
http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg

Semmit,még le se fújták...
Úgyhogy,gondolkozzunk el,mert van különbség a kettő között. Ha Ramos se kapott ezért, akkor Messinek sem jár.
oszt akkor minden szabályos? MINDET el kell meszelni,ha olyat követ el. messié nem volt vészes,de egy kis aprót kivehetett volna a zsebéből. gyerekes ez a mutogatás egyébként,hogy a másik is csúnya volt
Igen,büntessenek meg minden ilyet. de ne Messin statuáljanak példát,aki szökőévente elkövet egy ilyet. mert az vérlázító lenne,hogy Messit ezért a legyintésért eltiltják,erre egy olyan mint Ramos mozdulata megtorlatlan marad.
Gyerekes az,hogy Te meg nem gondolkozol,és felhozol egy ilyet,mikor tudod mik mennek a ti játékosaitoknál. ott hányszor hangoztattad ezt akkor,amikor megtörtént?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése