Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
shutterisland írta:ebbe nem akarok belefolyni, mert én is tudom, és mindenki a szíve mélyén, hogy messi változott, és már koránt sem az a szent, aki anno volt.
ennyi.
más : hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)
Lehet, hogy pont ezért nem ment Messinek a góllövésdaffy írta: más: nem értem,hogy egy cumival a sportszárban hogy lehet focizni. ha jól láttam,akkor jóval a sípcsontvédő fölött van,amely nekem nagyon zavaró lenne,hisz folyton cseszteti a lábam
nyilván nektek van igazatok,hiszen nem lett belőle ügy. az álláspontom leírtam,úgy hiszem,hogy kár volna tovább "vitázni" a dolgon.Stalkyard írta:Nem, nem olvasom. A fórumot is csak elvétve, hányok már ettől a vég nélküli köpködésről, és nehogy azt hidd, hogy ez alól saját szurkolótársaim kivételek.daffy írta:ha már kettős mérce,olvasod a topikot?
Csak már többen is leírták előttem, hogy egyszerűen nevetséges, hogy ennél sokkal komolyabb és gusztustalanabb belépők maradnak megtorlás nélkül, itt meg egy legyintésért utólagos eltiltásért meg pénzbüntetésért megy a szájtépés. És én megértem a te álláspontodat is, miszerint büntetni kell, mindegy ki szabálytalankodik, de ez az eset tényleg annyira nevetségesen jelentéktelen, hogy nem éri meg ezt a port amit itt kavartok vele.
Nem, nem olvasom. A fórumot is csak elvétve, hányok már ettől a vég nélküli köpködésről, és nehogy azt hidd, hogy ez alól saját szurkolótársaim kivételek.daffy írta:ha már kettős mérce,olvasod a topikot?
nem szeretnék neked ide off-ban személyeskedni. olvass! akár itt,akár facebookon. elég sokszor,elég sok témában olvashattál a reallal kapcsolatban negatív kritikát tőlem,sőt... pozitíval elvétve. ez messi topikja,de ha gondolod elkezdek ujjal mutogatni én is a másikra,hátha attól jobb lesz. továbbra sem érv,hogy ha a másik súlyosabb szabálytalanságot követett el,akkor az enyém nem szabálytalan.csababarca írta: Gyerekes az,hogy Te meg nem gondolkozol,és felhozol egy ilyet,mikor tudod mik mennek a ti játékosaitoknál. ott hányszor hangoztattad ezt akkor,amikor megtörtént?
Igen,büntessenek meg minden ilyet. de ne Messin statuáljanak példát,aki szökőévente elkövet egy ilyet. mert az vérlázító lenne,hogy Messit ezért a legyintésért eltiltják,erre egy olyan mint Ramos mozdulata megtorlatlan marad.daffy írta:oszt akkor minden szabályos? MINDET el kell meszelni,ha olyat követ el. messié nem volt vészes,de egy kis aprót kivehetett volna a zsebéből. gyerekes ez a mutogatás egyébként,hogy a másik is csúnya voltcsababarca írta:Daffy!
Ramos kapott büntetést,ezért?
http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Semmit,még le se fújták...
Úgyhogy,gondolkozzunk el,mert van különbség a kettő között. Ha Ramos se kapott ezért, akkor Messinek sem jár.
mondd,mi kell!Capon írta: Ez egyébként nem rossz ötlet.arra mindig lesz kereslet.
természetesen én sem gondolom,hogy eget verő a probléma,hisz ha komoly lett volna,akkor még mindig ott verekednének és a szövetség csak tett volna valamit. számomra nem odavaló,pár centet fizethetett volna,ennyi. nekem ettől nem lett se jobb,se rosszabb,csak nagyon elegem van a pályára nem való dolgokból. engedelmeddel ezt a csapot nem is nyitnám itt meg.Ennél sokkal súlyosabb esetek maradnak büntetlenül.
Mondom büntessék meg, de akkor mostantól ténylegesen használja a szövetség ezt a fajta szankcionálást meccsek után videó alapján.
messi gyereke érv volt még lejjebb. pepe is,de ő az állatkert szigorúbb őrzése mellett. bár teszem hozzá,rég volt olyan csúnya megmozdulása.Pepe úgy jön ide ahogy Messi gyereke kb.
Ez egyébként nem rossz ötlet.daffy írta: aki szabálytalan,szankcionálják. komolyan azzal érveltek,hogy a másik is szabálytalan. ne vicceljetek már. akkor elkezdek drogot árulni,mert annyian megússzák..
ha már kettős mérce,olvasod a topikot?Stalkyard írta: Nem gyerekes, csak ezt hívják kettős mércének pár szurkolótársad részéről.
semmi köze a realnak az esethez.Mariska se kapott az égegyadta világon semmit, amikor majdnem olyat húzott be az ellenfélnek, hogy boxba tanpélda lehetne a K.O. -ra ott mozdulat, szándék minden meg volt, meg még színészet-amit csak nálunk szokás pedig- hogy őt bántották mikor nem talált, így magát verte majdnem orrba... Ha ez X meccses eltiltás/pénzbüntetés, akkor arról mi a véleményed?
pepének sem.Mondjuk ebben az esetben megvan annak a veszélye, hogy Pepe soha többé nem léphet pályára spanyolba.
Nem gyerekes, csak ezt hívják kettős mércének pár szurkolótársad részéről.daffy írta:oszt akkor minden szabályos? MINDET el kell meszelni,ha olyat követ el. messié nem volt vészes,de egy kis aprót kivehetett volna a zsebéből. gyerekes ez a mutogatás egyébként,hogy a másik is csúnya volt
Mariska se kapott az égegyadta világon semmit, amikor majdnem olyat húzott be az ellenfélnek, hogy boxba tanpélda lehetne a K.O. -ra ott mozdulat, szándék minden meg volt, meg még színészet-amit csak nálunk szokás pedig- hogy őt bántották mikor nem talált, így magát verte majdnem orrba... Ha ez X meccses eltiltás/pénzbüntetés, akkor arról mi a véleményed?daffy írta:ha eltiltást nem is,de valami büntetést szerintem is megér. ezen az oldalon tanultam,hogy a szándékot ugyan úgy büntetni kell,szóval hajráStalkyard írta: Az a hab a tortán, hogy ezért szerintük egy meccses eltiltást kéne kapnia Messinek...
oszt akkor minden szabályos? MINDET el kell meszelni,ha olyat követ el. messié nem volt vészes,de egy kis aprót kivehetett volna a zsebéből. gyerekes ez a mutogatás egyébként,hogy a másik is csúnya voltcsababarca írta:Daffy!
Ramos kapott büntetést,ezért?
http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Semmit,még le se fújták...
Úgyhogy,gondolkozzunk el,mert van különbség a kettő között. Ha Ramos se kapott ezért, akkor Messinek sem jár.