Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen, számtalan ilyen video van, ahol ha megindul a maga 168 centijét nem tudják sem megelőzni, sem leütközni, legfeljebb felrúgni. Már komikus, amikor 4-en, 5-en futnak utána. De mintha fel sem venné ezeket a faultokat, sokszor az az ember érzése.Deus írta:https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Messi never Dives![]()
neobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()
Örömmel olvasomDe ha 99,5% os az állapota, akkor még ne játsszon Betis ellen, nem éri meg kockáztatni. Nehogy rásérüljön, vagy valami hasonló.
https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Örömmel olvasomneobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()
Nem ez a rekord élteti, de ha már eddig eljutott, akkor inkább nem gúrítja be a labdát az üresen érkezőnek, hanem inkább cselez. Nyílván nem volt tétje a meccsnek, de engem ez nem érdekel, én akkor nem szólnám meg, ha az utolsó idei meccsén vezet a csapat, és még mindig egy gólra van a rekordtól, akkor nyugodtan cselezzen.Lionel85 írta:Az, hogy már eddig is eljutott, nagy szó. Szerintem nem ez a ekord élteti, de ha összejön, örül majd neki. De akkor se lesz baj, ha nem jön össze. Nem lesz rosszabb játékos ettől. Viszont Betis ellen kelleni fog a játéka, remélem elég lesz ez a pár nap a pihenésre.
Szóval mindenkinek ajánlom a könyvet!neobarca írta:Srácok ne idegeskedjetek! Nem lesz gáz (reméljük)!!!
Amúgy most hozta nekem a Mikulás! Napokban jelent meg. Nagyon ígéretesnek tűnik az első 10 oldal alapján...
Amikor hátulról mutatták az esetet, tisztán látszott, hogy beragadt a kapus teste alá a lába, és meghajlott az egész lába, ahogy a portás vetődött tovább.Sanama írta:Ezt a sérülést nem igazán értem, mibe sérült bele?
Kapussal volt kontakt,de ott még futott tovább simán, a lövésnél meg nem igazán láttam, hogy mi baj lett volna.
Jobbulást!
Pont az ilyen sérülések a legrosszabbak,amikor nem is látszik semmi.Sanama írta:Ezt a sérülést nem igazán értem, mibe sérült bele?
Kapussal volt kontakt,de ott még futott tovább simán, a lövésnél meg nem igazán láttam, hogy mi baj lett volna.
Jobbulást!
nem megerősíteni kell, hanem megadni a pontos forrást..kisadrian írta:Sajnos meg nem erősített info de jónak hangzik: Messi elhagyta a kórházat és játszhat a Betis ellen!!
Ha nagyon bele akarnék menni le lehet vezetni ezt is anyagilag,de nme ettől van szó itt sztem...Inkább arról,hogy a klubbvezetés sokszor 100ezer eurókon filléreskedik,sokszor meg szórja a millóikat értelmetlenül...Hogy mikor mit miért nem látunk bele...De simán kinézem hogy semmi pénzekért is kockáztatnának akár...Elképesztően kicsínyesek egyszer,máskor meg rohadtul felelőtlenek...De biztos a déli vírtus...rivaldo90 írta:Már nagyon régen írtam, de most úgy éreztem, hogy meg kell szólalnom. Sokan írtatok itt anyagi dolgokról, hogy miért játszott, de biztos nem erről van szó. Az indok pedig a következő: Keita ingyen ment el a Barcaból, mert benne volt a szerződésében, ha nem játszik x meccset ingyen elmehet. Keita 8-10 millió eurós játékos, ami veszteség a barcának, hogy ingyen elment. Kérdem én, ha csak a pénz számít, miért nem játszott, minden meccsen legalább 1 percet??
Azért látom még mindig van, aki nem érti. De talán nem kell elmagyaráznom a tétmeccs és a tét nélküli meccs fogalmát, és Messi játékának (és a sérülés kockáztatásának) szükségességét ezeknek függvényében.Bestbarca írta: Persze fokozza az esélyt,nyílván...Minél többet játszik annál több esélye van hogy megsérül...Ez tény,de minden meccsnél benne van a kockázat...De ilyen alapon akkor ne játszon soha,és akkor sosem sérül meg...
Ezekre a helyzetekre találták ki szvsz a profizmus nevezetű dolgot. Meg azt az évi 10-12 milliót, amit a játékosok zsebébe tömnek. Nem csak arra kapják, hogy tudnak 3-at dekázni a labdával, hanem mert mentálisan is elég erősek az ilyen helyzetek kezeléséhez.Bestbarca írta: ÉS mint írtam azért nem kicsi nyomás volt rajta hogy játszon...mindenki ezt akarta...Azért meg lehet érteni hogyha mi lennénk a helyében ott a stadionban,és 100ezer néző mintek akar látni a pályán,akkor igenis bemegyek...
Azért ez sem egészen így van, konkrétan a tv-sek, a Gazprom meg az összes többi cég az UEFA-nak tejel, aki először is leszedik maguknak a sápot, másrészt lefizetik a bírókat, h továbbnyomjanak minket, és ők osztják aztán el ezt utána. Ráadásul ha jól tudom, akkor eredmény alapon, tehát nincs semmi ilyen, hogy "egy győzelem 3 milka, egy győzelem + Messi 3,5 milka"Bestbarca írta:A második részhez meg...Azon kívül hogy van egy fix szerződés,fix díjért...Miért ne lehetne mellette a szerződésben bónusz kitétel...Teszem azt ha Messi pályára lép,plusz 500euró...Simán benne van...Egy egy bl meccsnél hatalams lóvék mozognak ez aprópénz..
Persze fokozza az esélyt,nyílván...Minél többet játszik annál több esélye van hogy megsérül...Ez tény,de minden meccsnél benne van a kockázat...De ilyen alapon akkor ne játszon soha,és akkor sosem sérül meg...Előre meg lehet előre vetíteni de a jövőbe tudtommal senki nem lát,innetől az egész csak spekuláció,ami sajnos most bejött...Pont ennyi esélye volt annak is hogy rúg 2t,és széttépik a szurkolók...A sérülés a játék része...ÉS mint írtam azért nem kicsi nyomás volt rajta hogy játszon...mindenki ezt akarta...Azért meg lehet érteni hogyha mi lennénk a helyében ott a stadionban,és 100ezer néző engem akar látni a pályán,akkor igenis bemegyek...Eleve ha már ennyire szeretnek a szurkolók,akkor megtisztelem őket azzal,hogy megpróbálok ebből vmit visszaadni,és játszok...Nekik...Hidd el a helyében bárki állt volna ott bement volna...Andris írta:Azért azt tisztázzuk, hogy nem csak utólag vagyok most könnyen okos, előre vetítettem én és még max 1-2en ezt az egészet, legalábbis azt hogy mindenféle kellemetlenségek esélyét fokozza a helyzet.
Azt nemtudom hogy mit kommunikálnak, de kétlem hogy ha az a hivatalos verzió hogy mondjuk a Barca eladta a közvetítési jogdíjait 7 évre az adott társaságnak 1,1 milliárd euróért, akkor valójában pont a másik szélsőség volna, hogy tízezrével kapják az eurót meccsenként, Messi függően..