Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.12.06. 13:42:57

Egyébként most ad interjút éppen, nemsokára szerintem le is hozzák majd mit mondott, biztosan abból eleget fogunk tudni, hogy mi a helyzet vele!
Kép
Kép
Kép
corol
Entrenador del Barça

2012.12.06. 13:27:18

Deus írta:
corol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-u

Messi never Dives 8)
neobarca írta:Meg lehet nyugodni!

"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"

\:D/ \:D/ \:D/

Örömmel olvasom 8) De ha 99,5% os az állapota, akkor még ne játsszon Betis ellen, nem éri meg kockáztatni. Nehogy rásérüljön, vagy valami hasonló.
Igen, számtalan ilyen video van, ahol ha megindul a maga 168 centijét nem tudják sem megelőzni, sem leütközni, legfeljebb felrúgni. Már komikus, amikor 4-en, 5-en futnak utána. De mintha fel sem venné ezeket a faultokat, sokszor az az ember érzése.
https://www.youtube.com/watch?feature=e ... jgKHQ&NR=1
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.06. 12:28:17

hálistennek beigazolodott amit már tegnap is sejtettem, nagyobb volt a füstje mint a lángja. két nap pihi és a 7végén már ujra szambázhat a védők között!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2012.12.06. 11:19:16

Nagy megkönnyebbülés lenne, de azért megvárom a ma estét, hogy mik a részletes vizsgálatok eredményei.

Ezt a videot meg remélem látja a rohadt spanyol bírószövetség minden egyes tagja.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Deus
Boixos Nois

2012.12.06. 11:07:29

corol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-u

Messi never Dives 8)
neobarca írta:Meg lehet nyugodni!

Örömmel olvasom 8) De ha 99,5% os az állapota, akkor még ne játsszon Betis ellen, nem éri meg kockáztatni. Nehogy rásérüljön, vagy valami hasonló.
KépKép
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.06. 10:56:42

hát nagyon megkönnyebbültem!!! ő az egyetlen akiről elhiszem hogy nem szimulál, szerintem a fájdalom miatt ő maga is megrémülhetett, hogy valami nagyobb baj van azért kérte a hordágyat. akkor újra irány a rekord döntés hajrá bolha!!!!
corol
Entrenador del Barça

2012.12.06. 10:50:52

Hát azt hiszem sokan a fejünkhöz kaptunk tegnap este. Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Most nem ez történt és ettől kaptunk frászt, holott az eset nem tűnt olyan keménynek, egy ilyen kontakt meg sem szokott kottyanni Messinek.
Először én is szakadásra tippeltem, mert nagyon a hátsó combját tapogatta, aztán a hordágyas levitel már horror volt.
Aztán jöttek a jobb hírek, így azért már más :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.06. 10:45:10

Meg lehet nyugodni!

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
nzxtpo
Capitá del Barça

2012.12.06. 10:32:33

Lionel85 írta:Az, hogy már eddig is eljutott, nagy szó. Szerintem nem ez a ekord élteti, de ha összejön, örül majd neki. De akkor se lesz baj, ha nem jön össze. Nem lesz rosszabb játékos ettől. Viszont Betis ellen kelleni fog a játéka, remélem elég lesz ez a pár nap a pihenésre.
Nem ez a rekord élteti, de ha már eddig eljutott, akkor inkább nem gúrítja be a labdát az üresen érkezőnek, hanem inkább cselez. Nyílván nem volt tétje a meccsnek, de engem ez nem érdekel, én akkor nem szólnám meg, ha az utolsó idei meccsén vezet a csapat, és még mindig egy gólra van a rekordtól, akkor nyugodtan cselezzen.
De gondolom senki sem panaszkodna, ha berúgja és nem sérül meg, de ilyenek vagyunk mi emberek...
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.06. 10:13:52

neobarca írta:Srácok ne idegeskedjetek! Nem lesz gáz (reméljük)!!!
Amúgy most hozta nekem a Mikulás! Napokban jelent meg. Nagyon ígéretesnek tűnik az első 10 oldal alapján... ;)

Kép
Szóval mindenkinek ajánlom a könyvet! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.12.06. 07:58:39

Az, hogy már eddig is eljutott, nagy szó. Szerintem nem ez a ekord élteti, de ha összejön, örül majd neki. De akkor se lesz baj, ha nem jön össze. Nem lesz rosszabb játékos ettől. Viszont Betis ellen kelleni fog a játéka, remélem elég lesz ez a pár nap a pihenésre.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.12.06. 07:50:20

Én nem vagyok hajlandó eltekinteni a rekordtól. Ettől a korszakos rekordtól nem. Már amikor kihagyta a kupavisszavágóról, akkor is ez volt a véleményem. Elég lett volna ott játszatni, szerezz 2-3 gólt, aztán akkor utána már tényleg lehet pihentetni bármely tét nélküli meccsen.

Nagyobb a sansz,h egy 2odosztályú csapat ellen, akiknek semmiféle célja,h szétrúgják a csapatot, hiszen eldőlt a dolog, betalál párszor. Mint annak,hogy csereként beállva, az életéért küzdő Benfica ellen majd szépen lazán lubickol.

Örülök,h nem komoly a sérülése, és nagyon elvárnám,h a Cordoba ellen mindkét meccsen szóhoz jusson, csapat rekordok,és hihetetlen szezonkezdet ide, vagy oda, nagyon nagy hiányt éreznék, ha nem lenne meg ez a Müller rekord.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2012.12.06. 06:47:51

A hivatalos közlemény szerint csak egy csúnya zúzódás. A gyógyulás üteme szabja majd meg h játszhat-e a Betis ellen vagy sem. Ne játsszon!
A Fifa egy szégyen
Pavel
Entrenador del Barça

2012.12.06. 01:55:28

Amúgy figyeltétek Puyolt.
A sérülést megelőzően volt két elég komoly szabálytalanság Messi ellen. Puyol, mint az anyamedve elég rendesen kiosztotta az elkövetőket.
Csak halkan jegyzem meg, szerintem a Benfika játékosai eléggé tiszteletlenek voltak Messi-vel szemben.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2012.12.06. 00:48:47

Lionel Messi Injury: May Not Miss Any Time
Lehet,hogy nem kell kihagynia egy meccset sem.
http://www.barcablaugranes.com/2012/12/ ... at-serious
Mihu
Director del Fútbol

2012.12.06. 00:43:25

Sanama írta:Ezt a sérülést nem igazán értem, mibe sérült bele?
Kapussal volt kontakt,de ott még futott tovább simán, a lövésnél meg nem igazán láttam, hogy mi baj lett volna.

Jobbulást!
Amikor hátulról mutatták az esetet, tisztán látszott, hogy beragadt a kapus teste alá a lába, és meghajlott az egész lába, ahogy a portás vetődött tovább.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.06. 00:37:20

Sanama írta:Ezt a sérülést nem igazán értem, mibe sérült bele?
Kapussal volt kontakt,de ott még futott tovább simán, a lövésnél meg nem igazán láttam, hogy mi baj lett volna.

Jobbulást!
Pont az ilyen sérülések a legrosszabbak,amikor nem is látszik semmi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.06. 00:34:20

Ezt a sérülést nem igazán értem, mibe sérült bele?

Jobbulást!
Andris
Adminisztrátor

2012.12.06. 00:28:30

kisadrian írta:Sajnos meg nem erősített info de jónak hangzik: Messi elhagyta a kórházat és játszhat a Betis ellen!!
nem megerősíteni kell, hanem megadni a pontos forrást.. :) legközelebb!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kisadrian
Barça C

2012.12.06. 00:24:51

Sajnos meg nem erősített info de jónak hangzik: Messi elhagyta a kórházat és játszhat a Betis ellen!!
Messi a football Istene!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2012.12.06. 00:24:34

rivaldo90 írta:Már nagyon régen írtam, de most úgy éreztem, hogy meg kell szólalnom. Sokan írtatok itt anyagi dolgokról, hogy miért játszott, de biztos nem erről van szó. Az indok pedig a következő: Keita ingyen ment el a Barcaból, mert benne volt a szerződésében, ha nem játszik x meccset ingyen elmehet. Keita 8-10 millió eurós játékos, ami veszteség a barcának, hogy ingyen elment. Kérdem én, ha csak a pénz számít, miért nem játszott, minden meccsen legalább 1 percet??
Ha nagyon bele akarnék menni le lehet vezetni ezt is anyagilag,de nme ettől van szó itt sztem...Inkább arról,hogy a klubbvezetés sokszor 100ezer eurókon filléreskedik,sokszor meg szórja a millóikat értelmetlenül...Hogy mikor mit miért nem látunk bele...De simán kinézem hogy semmi pénzekért is kockáztatnának akár...Elképesztően kicsínyesek egyszer,máskor meg rohadtul felelőtlenek...De biztos a déli vírtus... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2012.12.06. 00:25:23-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2012.12.06. 00:18:24

Én értem hogy miről beszéltek,és persze a logika meg a profizmus azt diktálta volna hogy nem lép pályára...De mondjon nekem bárki valaha egy sportolót akit életében egyszer legalább nem ragadott el a héve...Ilyen nincs...Ez a hév mi elragadta teszi őt a legjobbá,hogy ő mindíg ott akar lenni,a legjobb akar lenni...Ha ez nem lenne meg benne,akkor sehol nem tartana...Az ember nem lehet tiszta nem csak logika meg profizmus,pláne nem egy sportoló...

Az üzleti részét meg sztem hagyjuk,jó nagy büdös semmit tudunk róla...A közvetítési jogok után a pénz meg nézettség alapon megy,az is tuti...Így vagy úgy de tuti befolyásolja a lóvét...tojnak rá a nagy elemek,hogy nyerünk vagy sem,a lényeg mennyien nézték,mennyit kaszáltak vele...Hogyan vagyunk a leg eladhatóbbak...De ebbe ne menjünk bele ez nem az a topik...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

rivaldo90
Barça B

2012.12.06. 00:10:04

Már nagyon régen írtam, de most úgy éreztem, hogy meg kell szólalnom. Sokan írtatok itt anyagi dolgokról, hogy miért játszott, de biztos nem erről van szó. Az indok pedig a következő: Keita ingyen ment el a Barcaból, mert benne volt a szerződésében, ha nem játszik x meccset ingyen elmehet. Keita 8-10 millió eurós játékos, ami veszteség a barcának, hogy ingyen elment. Kérdem én, ha csak a pénz számít, miért nem játszott, minden meccsen legalább 1 percet??
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.06. 00:02:05

Bestbarca írta: Persze fokozza az esélyt,nyílván...Minél többet játszik annál több esélye van hogy megsérül...Ez tény,de minden meccsnél benne van a kockázat...De ilyen alapon akkor ne játszon soha,és akkor sosem sérül meg...
Azért látom még mindig van, aki nem érti. De talán nem kell elmagyaráznom a tétmeccs és a tét nélküli meccs fogalmát, és Messi játékának (és a sérülés kockáztatásának) szükségességét ezeknek függvényében.
Bestbarca írta: ÉS mint írtam azért nem kicsi nyomás volt rajta hogy játszon...mindenki ezt akarta...Azért meg lehet érteni hogyha mi lennénk a helyében ott a stadionban,és 100ezer néző mintek akar látni a pályán,akkor igenis bemegyek...
Ezekre a helyzetekre találták ki szvsz a profizmus nevezetű dolgot. Meg azt az évi 10-12 milliót, amit a játékosok zsebébe tömnek. Nem csak arra kapják, hogy tudnak 3-at dekázni a labdával, hanem mert mentálisan is elég erősek az ilyen helyzetek kezeléséhez.
Bestbarca írta:A második részhez meg...Azon kívül hogy van egy fix szerződés,fix díjért...Miért ne lehetne mellette a szerződésben bónusz kitétel...Teszem azt ha Messi pályára lép,plusz 500euró...Simán benne van...Egy egy bl meccsnél hatalams lóvék mozognak ez aprópénz..
Azért ez sem egészen így van, konkrétan a tv-sek, a Gazprom meg az összes többi cég az UEFA-nak tejel, aki először is leszedik maguknak a sápot, másrészt lefizetik a bírókat, h továbbnyomjanak minket, és ők osztják aztán el ezt utána. Ráadásul ha jól tudom, akkor eredmény alapon, tehát nincs semmi ilyen, hogy "egy győzelem 3 milka, egy győzelem + Messi 3,5 milka"
Bestbarca
Entrenador del Barça

2012.12.05. 23:51:45

Andris írta:Azért azt tisztázzuk, hogy nem csak utólag vagyok most könnyen okos, előre vetítettem én és még max 1-2en ezt az egészet, legalábbis azt hogy mindenféle kellemetlenségek esélyét fokozza a helyzet.

Azt nemtudom hogy mit kommunikálnak, de kétlem hogy ha az a hivatalos verzió hogy mondjuk a Barca eladta a közvetítési jogdíjait 7 évre az adott társaságnak 1,1 milliárd euróért, akkor valójában pont a másik szélsőség volna, hogy tízezrével kapják az eurót meccsenként, Messi függően.. :)
Persze fokozza az esélyt,nyílván...Minél többet játszik annál több esélye van hogy megsérül...Ez tény,de minden meccsnél benne van a kockázat...De ilyen alapon akkor ne játszon soha,és akkor sosem sérül meg...Előre meg lehet előre vetíteni de a jövőbe tudtommal senki nem lát,innetől az egész csak spekuláció,ami sajnos most bejött...Pont ennyi esélye volt annak is hogy rúg 2t,és széttépik a szurkolók...A sérülés a játék része...ÉS mint írtam azért nem kicsi nyomás volt rajta hogy játszon...mindenki ezt akarta...Azért meg lehet érteni hogyha mi lennénk a helyében ott a stadionban,és 100ezer néző engem akar látni a pályán,akkor igenis bemegyek...Eleve ha már ennyire szeretnek a szurkolók,akkor megtisztelem őket azzal,hogy megpróbálok ebből vmit visszaadni,és játszok...Nekik...Hidd el a helyében bárki állt volna ott bement volna...

A második részhez meg...Azon kívül hogy van egy fix szerződés,fix díjért...Miért ne lehetne mellette a szerződésben bónusz kitétel...Teszem azt ha Messi pályára lép,plusz 500000euró...Simán benne van...Egy egy bl meccsnél hatalmas lóvék mozognak ez aprópénz...Most egy szezonban kb 10 meccs,5milla plusz ha ott van minden meccsen...Nem tudom miért tűnik ez annyira életidegennek...A labdarúgás világában ehhez hasonló dolgok pl ha egy játékos ennyi meg annyi meccsen pályára lép,akkor plusz x milliót ki kell fizetnie még a klubbnak annak akitől szerződtette...A divatdrukkerek Messire kiváncsiak...Persze mi megnézzük a meccset bármi van,de sok a divat drukker,aki jajjj nem játszik Messi,akkor elkapcsolok...Azért Lionel nem kis sztár,egy csoda,ilyet a világ még kb nem látott,szal abszolút nem lennék meglepődve ha külön kitétel lenne egy szerződésben...Én tuti így szerződnék,és van egy olyan érzésem hogy ez nem csak nekem jutott az eszembe...

De lényegtelen,egy tény hibáztatni itt bárkit is baromság,meg eleve könnyű a fotelból,úgy hogy fogalmunk sincs a valós tényekről...A lényeg hogy hamar játszhasson újra Messi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2012.12.06. 00:03:38-kor.

Válasz küldése