Mivel már pár éve nem követem olyan szinten a többi bajnokságot és a nagyobb csapatok meccseit, mint régen, így a Bayernről se tudok már kb semmit.
Ma viszont gondolkoztam, hogy kiket vihetne magával Pep az új csapatába. A régi "emberei" közül 3 jutott eszembe a felnőtt keretből. 2 még most is aktív játékos (Villa vagy Sanchez) és egy exbarcás (Keita).
Biztos lesz valamiféle takarítás ott is, mint amilyen volt nálunk 2008 nyarán. Ebből kiindulva arra gondolok, hogy Robben tuti lép, és az ő helyén, valamelyik pár sorral fentebb említett csatárunkat el tudnám ott képzelni.
Akit valószínűbbnek tartok az Sanchez. Ő még fiatal, akár benne is lehetne a jövő Bayernjében. A Barcában nyújtott rapszodikus teljesítménye miatt, már lassan nem is bánnám, ha más csapatban próbálkozna. Villa már lassan kiöregszik, nem biztos, hogy neki egy másik top csapathoz kellene mennie.
Várom már nagyon a következő évet, biztosan le fogok ülni pár BM meccs elé! Kíváncsi vagyok, mit tud alkotni Pep. Remélem ott is maradandót!