Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem is Robben napjai meg vannak számlálva. Nem hinném, hogy együtt akar majd vele dolgozni akár egy percig is.Deus írta:Nagy összegekben fogadok, hogy Robbent kirakja Pep.S.Agüero írta:Kíváncsi vagyok kiket takarít el onnan. Szerintem az ilyen Robben féléknek kampec lesz ott, vagy megjavulnak vagy tipli.
Azért ezt talán mégsem kéne.Barcaman14 írta:...De ha esetleg megnyerik idén a BL-t...
A poszt írója szépen odapörkölt ezzel az írással a AntiPepfanatikusoknak...
Nem feltétlenül kell vitákra gondolni, lehet, hogy csak klubot szeretett volna vAltani, de nem akart egyből mert mindenki átkozná ezért várt kicsit. Az egy éves szerződés hosszabbítás szerintem csak azért volt , mert nem szerette volna ha a Barca elindul a lejtőn, hogy ő legyen a hibás. Így egy gyengébb év végén mehetett volna.Ronaldinho&Barca írta:Hasonlóra gondolok én is, illetve talán még a felsőbb vezetéssel voltak nézet eltérései, nem egyeztek meg a gondolataik, ezt sose fogjuk már megtudni. Mert ahogy a mondás tartja, van az a pénz, amiért korpás a hajam. Aztán lehet az amit Te mondasz, örök titokcsababarca írta: Az egy óriási kamu volt, hogy elfáradt,maszlag,semmi több. valami más volt a háttérben,talán érezte,hogy nem fogja tudni motiválni a játékosokat,és ezért váltott.
Viszont gratulálok és sok sikert az új csapatához, jól választott!
Hajrá Pep!
Barcaman14 írta: Ebben pedig van valami:
Egy dolog viszont problémát jelenthet Guardiolának, kíváncsi vagyok, mikét tud együtt működni a felette dolgozókkal. A sportigazgatóra, Matthias Sammerre, az alelnökre, Karl-Heinz Rummeniggére és az elnökre, Uli Hoenessre gondolok. Nem beszélve Franz Beckenbauerről. Guardiolának nehéz lesz kezelni mindannyiukat, mert valamennyien másképp gondolkoznak és eltérő véleményt alkotnak, mint ő.-Schuster
azt hittem már, hogy senki se veszi észresjd írta:(Gondoltam szólok, mielőtt beleélitek magatokat)Alexis9Sánchez írta:Josep Maria Orobitg (agent Guardiola): "Former Real Madrid player Raul will be Guardiola's assistant at Bayern? No, that is not true." [efe]