Miksi Józsefné írta:Köszönöm,hogy kioktattál miszerint a "kevesebb is több " de szeretném látni más fórumozóknál is ezt a mondatot. Mondjuk nem értem,hogy miért probléma ha én azt irom egy Leoról szóló fórumba ami engem érdekel, és miért nem probléma ha Neymarnal ötpercenként rágják a gittet..
A fórum mint a neve is mutatja egy fórum.. Az azonos érdeklődésü emberek egymás közötti kommunikációja.
Nagyon sajnálom ,hogy te ezt nem igy értelmezed, én meg a szó szoros értelmében.
És igenis ha érdekel valami akkor továbbra is azon a fórumon fogom megkérdezni, ahol szintén olyan emberek vannak akiket ez érdekel.
Csak hogy neked is eleget tegyek,majd összegyüjtöm a kérdéseimet és egy héten egyszer felteszem , hogy a "kevesebb is több " legyen. NEKED:
Nagyon szívesen
Látom az egész post-omból csak azt az egy félmondatot sikerült feldolgoznia a rendszernek, pedig a végére oda is írtam, h a te dolgod, nem akarok beleszólni... És csak jó szándékból írtam neked, miután látom mennyire nyűglődsz ezen a sérülés dolgon. Írtál róla kb 3 napja, meg tegnap kettőt, amikben nagyon beleélve fejtegeted a dolgot, ráadásul olyan szinten, ami elég alapvetően adja magát a sportban. Amiről írtam is a sérülésből való visszatérés mondatokban... Mind szívünkön viseljük a sorsát, de nem feltétlenül kell ezt túlspilázi.
A Neymar-os "gittrágásnak" is tevékeny részese voltál, ha jó olvastam (márpedig igen

), ezért is gondoltam, h még így az elején kicsit hatni próbálok rád...
Miután régebb óta itt vagyok és láttam már ezt-azt, így az ilyen tevékenységhez kísértetiesen hasonlító felhasználókat is. És mivel nem igazán volt egy épületes folyománya, ezért dobtam be ötletként a kis türelmet.
De tényleg te tudod, ha egyszerűbb besértődni, akkor az a te dolgod...
Csinálsz, amit akarsz, OFF és jó szándék vége