Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Épp, hogy leggazdagabb emberek szoktak nagy adócsalásokba keveredni. Ezzel nem azt mondom, hogy Messiék adót csaltak, de azért nem lehet kizárni.István88 írta:Nagyon sok oka lett volna adócsalásra, biztos nem volt miből kifizesse.salas9 írta:A spanyol CADENA SER szerint Messi és édesapja 4 millió eurós adót nem fizettek be a Spanyol államnak. A 2006,2007,20008 és 2009-es papírokkal van gond. Az ügyészség azt állítja, hogy Messiék adóparadicsomokban – Belize és Uruguay – létrehozott fiktív, offshore cégek segítségével követtek el adócsalást a spanyol állam kárára.![]()
Eléggé szánalmas, hogy miket találnak ki csak hogy lejárassák őt.
Nagyon sok oka lett volna adócsalásra, biztos nem volt miből kifizesse.salas9 írta:A spanyol CADENA SER szerint Messi és édesapja 4 millió eurós adót nem fizettek be a Spanyol államnak. A 2006,2007,20008 és 2009-es papírokkal van gond. Az ügyészség azt állítja, hogy Messiék adóparadicsomokban – Belize és Uruguay – létrehozott fiktív, offshore cégek segítségével követtek el adócsalást a spanyol állam kárára.
Jó lenne, mert amúgy a sportpályafutása végét is jelentheti a dolog.Gareth Tello írta:
A következő ellenfél szeptember 9-én Paraguay lesz, akkor Messi remélhetőleg már teljesen egészségesen léphet pályára.
Csere.de már lenne egy gólja,mert volt 11-es és gondolom nem agüero lötte volna akkor...shutterisland írta:van info arról, hogy játszik e ma ?
mondjuk sajnos a digi nem adja most.
asszem' ha hint egy négyest, beéri az isteni diegot.
Csókölom!Miksi Józsefné írta:Üdv. Mühü! ezt azért irom főleg neked mert az aggodalmam nem volt alaptalan, most a mai napi Deportivoból szedtem google forditásában Nincs több kockázatok Messi
"Jól vagyok." Ez az, amit Messi mondta, miután játszott Argentína körülbelül 30 perc. Azt mondja, az érintett személy. Mit mondjak a távolból, hogy eleinte két hónapja. Emlékszem. Hogy "nem állt helyre" jött ki a második felében a lábát a PSG. Voltunk vesztes, és a megjelenése Leo francia feküdt lelkileg. OK. Aztán volt a pályán Münchenben, és nyilvánvaló volt, hogy nem volt vissza. És a 4-0 nem jelent meg a második játék annak ellenére, hogy játszott néhány percig Bilbao. A Manzanares visszavonta saját kezdeményezésére közepén játékban. Nincs összhangban a klub. Baján. Will Argentína. Nem tér el az elején. Nem jó. Ez az, amit mond, a meccs után. Valaki felelős nem újrajátszás, ha megáll. Nincs több kockázatot.
---egy kicsit nem éppen a magyar helyesirásnak és mondatszerkesztésenk megfelelő, de a lényeg amiért én is aggódtam és örülök,hogy junius 1o-én a spanyol sajtóban is ugyanez az aggály.Messi már 3 hónapja szenved a sérülésben és bizony-bizony nem jól van ez igy hogy nem gyógyul meg teljesen, ez az amit én is hiányoltam, amit te nem vettél jó néven. A lényeg,hogy ha van egy kicsi esze az argentin edzőnek akkor Leot nem engedi játszani most Ecudaor ellen még akkor sem ha nem bir magával Messi. És mint ahogy a spanyol ujságiró irja a végén: NINCS TÖBB KOCKÁZAT. Mert még a végén a sportpályafutása végét is jelentheti a dolog - mondjuk ezt én következtettem ki.
Azért Gomez még mindig elképesztő.Gareth Tello írta:Fewest minutes per goal in Europe's top 5 leagues 2012/13: Messi 57 - Gomez 79.7 - Ronaldo 79.9 - Hernández 94.8 - Ibra 99 - Cavani 102.8
Ez meg hatalmas, karácsonyi eurobarca watts, ill. javaslok egy névváltoztatást.Gareth Tello írta:Miksi Józsefné írta:Mühü!![]()
Miksi Józsefné írta:Mühü!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3513_n.jpgbennike123 írta:mikor es hol?sopisz írta:Azt olvastam idén is lesz Messi és barátai vs All stars meccs.
mikor es hol?sopisz írta:Azt olvastam idén is lesz Messi és barátai vs All stars meccs.
Nagyon szívesenMiksi Józsefné írta:Köszönöm,hogy kioktattál miszerint a "kevesebb is több " de szeretném látni más fórumozóknál is ezt a mondatot. Mondjuk nem értem,hogy miért probléma ha én azt irom egy Leoról szóló fórumba ami engem érdekel, és miért nem probléma ha Neymarnal ötpercenként rágják a gittet..
A fórum mint a neve is mutatja egy fórum.. Az azonos érdeklődésü emberek egymás közötti kommunikációja.
Nagyon sajnálom ,hogy te ezt nem igy értelmezed, én meg a szó szoros értelmében.
És igenis ha érdekel valami akkor továbbra is azon a fórumon fogom megkérdezni, ahol szintén olyan emberek vannak akiket ez érdekel.
Csak hogy neked is eleget tegyek,majd összegyüjtöm a kérdéseimet és egy héten egyszer felteszem , hogy a "kevesebb is több " legyen. NEKED:
Nem olyan ördöngősség ez, mivel izomsérülésből visszatérőben, cirka 2 hónap pihenő után ésszel kell visszadobni a vízbe. A klubnál is ugye mondták, h sérült, de igyekeztek összedrótozni a BL-re, aminek egy bajnoki fél óra volt az eredménye, amin ugyan fontos szereplővé vált, de ugyanakkor fájdalmat érzett és azóta maródi.Miksi Józsefné írta:Akkor ezek szerint mégsem jó a lába??? Ha kérdéses két orvosi konzilium után /barca-argentin orvosi véleményre gondolok/ hogy egészséges és focizhat, akkor miért kérdéses,hogy "mit bir a lába"?? Kérdésem: hogy mikor lesz - Messi szerint -egészséges a lába??? Érdekes dolog ez, na mindegy majd kiderül hogy mi van.