2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha őt is eladjuk, akkor elég nagy baj van a vezetőségben, most, hogy Thiago elment, neki kell Xavi helyét átvenni és még nagyobb felelősséget vállalnia. Szerintem ez jót is tesz neki, mivel az Arsenalban is ő neki kellett a hátán vinnie a csapatot és ment is neki. Ami furcsa, hogy az Arsenalban minden szabadrúgást ő végzett el és elég sok gólt is lőtt ezekből, ellenben itt nálunk szinte egyet sem. Tudom Messi jobban lövi és Xavi is nagyon jól végzi el őket, de azért azt megmutatja, hogy itt mennyire nem ő a vezér, még az Arsenalban ő volt a kapitány és a vezér is, de bírta is a nyomást. Ezért szerintem itt is hagyni kéne kibontakozni.Castiel írta:http://www.fociclub.hu/2013/07/fabregas ... z-mu/Erről mi a véleményetek?
Mindenki tőlünk akar igazolni?
Real Madrid parádé az FC Barcelona otthonában?Castiel írta:http://www.fociclub.hu/2013/07/fabregas ... z-mu/Erről mi a véleményetek?
Mindenki tőlünk akar igazolni?
ez gyakorlatilag az összes játékosra elmondható, akit csak azért vettünk hogy meglegyen a létszám.kristop írta:szegény afellayt hagyjuk már, szimpatikus meg futni és lőni tud, de annyira nem illik a játékunkba, hogy az valami borzasztó. tök jó lenne, ha kapnánk véglegesbe érte egy öt milliótRobcsyy írta:értsd jól, sok sót egyik sem evett meg itt. ahelyett hogy Affelay kapna egy újabb esélyt, már ilyen Valbuénákról cikkeznek.
szegény afellayt hagyjuk már, szimpatikus meg futni és lőni tud, de annyira nem illik a játékunkba, hogy az valami borzasztó. tök jó lenne, ha kapnánk véglegesbe érte egy öt milliót, aztán nyomathatnánk sergi robertot.Robcsyy írta:értsd jól, sok sót egyik sem evett meg itt. ahelyett hogy Affelay kapna egy újabb esélyt, már ilyen Valbuénákról cikkeznek.
értsd jól, sok sót egyik sem evett meg itt. ahelyett hogy Affelay kapna egy újabb esélyt, már ilyen Valbuénákról cikkeznek.Varatrix írta:És te lennél aki eldönti, hogy ki tucat játékos.Robcsyy írta:vicc az egész. jönnek a tucatjátékosok ezrével, ugyanezek az érvek szóltak Affelay mellett meg anno Hleb mellett is.
Itt mondjuk Hleben eléggé fenn akadt a szemem.
És te lennél aki eldönti, hogy ki tucat játékos.Robcsyy írta:vicc az egész. jönnek a tucatjátékosok ezrével, ugyanezek az érvek szóltak Affelay mellett meg anno Hleb mellett is.
Sajnos tudom, ezért is írtam, h necces lenne.vlxe írta:Ez az amit egy ekkora klub nem tehet meg! Lásd a Madridot, valami hasonlóba buktak bele a szezon elején, zéró igazolás "majd megoldjuk", el is vesztették a ligát! Nyilván más azért a szitu, hiszen nekünk azért van egy magunkbence-barca írta:Sergi Robertot megnézném, aztán ha nem válik be télen egy igazolás.
Ez az amit egy ekkora klub nem tehet meg! Lásd a Madridot, valami hasonlóba buktak bele a szezon elején, zéró igazolás "majd megoldjuk", el is vesztették a ligát! Nyilván más azért a szitu, hiszen nekünk azért van egy magunkbence-barca írta:Sergi Robertot megnézném, aztán ha nem válik be télen egy igazolás.
Teljesen egyetértek veled. Maradjon csak a franszoá kikötővárosban !visca el barca írta: örülne a halál! maradjon csak márszejben, ott nagyobb szükség van rá
örülne a halál! maradjon csak márszejben, ott nagyobb szükség van ráGareth Tello írta:Valbuena? Heh? Shutter, igazad volt.![]()
Nem lenne rossz opció, de - ahogy a cikkben is írja Tamás - az elsődleges most egy védő igazolása. (Thiago Silva, Marquinhos?!)
Utána felőlem jöhetne Valbuena.
VEB, gondolom, Te is örülnél neki.
Ott Benatia sem lenne, de azért a Dortmund színvonalát ne hasonlítsuk össze a Romáéval. Az Udinese előttük végzett a bajnokságban, és tőlük hozták el az egyik alapembert. Sehol sincsenek egy BL-döntőshöz képest.visca el barca írta:sokratis is 9-10 millio volt, mégsem lesz kezdo subotic meg hummels mellett...sjd írta:Sokratis mondjuk egyértelműen Santana utódjaként érkezett a Dortmundhoz.
De az Udinese alapembere 13,5 millióért nem hiszem, hogy cserének jött a Romához.
sokratis is 9-10 millio volt, mégsem lesz kezdo subotic meg hummels mellett...sjd írta:Sokratis mondjuk egyértelműen Santana utódjaként érkezett a Dortmundhoz.
De az Udinese alapembere 13,5 millióért nem hiszem, hogy cserének jött a Romához.
Nem akarok pontosan idézni, de a lényeg, hogy a több játéklehetőségért és a VB miatt akar távozni. Erre egy olyan csapatba megy, amelyik az egyetlen a világon, ahol nagyobb konkurenciája lesz, mint itt. kicsit ellentmondásosnak érzem a dolgot, Pep ide, Pep oda. Ő tudja, én örülök, hogy ennek vége és végre sikerült egy normális árat kicsikarnunk érte.miihii írta:Mivel csapott be?
Sokratis mondjuk egyértelműen Santana utódjaként érkezett a Dortmundhoz.visca el barca írta:ó én ezt már multkor eljátszottam sokratissal meg a bvb-velsjd írta:Tegnapelőtt a Roma leigazolta Mehdi Benatiát. Nem kizárt, hogy Marquinhos pótlására.
ó én ezt már multkor eljátszottam sokratissal meg a bvb-velsjd írta:Tegnapelőtt a Roma leigazolta Mehdi Benatiát. Nem kizárt, hogy Marquinhos pótlására.
Nem igazán követem az olasz focit. Marquinhos milyen teljesítményt nyújtott ? Szerintetek megfelelő lenne a védelem ?sjd írta:Tegnapelőtt a Roma leigazolta Mehdi Benatiát. Nem kizárt, hogy Marquinhos pótlására.