ferninho írta:azért Messi a szezon végén a fontos meccseken majdnem végig teljesen flop volt, ezt kár is tagadni... igaz, hogy ebben a sérülése is szerepet játszott erőteljesen. Előtte jó volt, de nálam a teljesítményét nagyon lehúzza a szezon vége.
Már megbocsáss, de had kössek beléd. Ezt ugyan, hogy sikerült megállapítanod? Ebből annyi igaz,hogy sérült volt és előtte jó volt. Minden szezon végi meccsen flop volt? A szezon végén egyáltalán nem játszott. A Milan egyértelműen ő juttatott tovább minket (MOM), a PSG ellen sokkal jobbak voltunk Messivel a pályán, aki nem mellesleg gólt is lőtt. Játszott 1 délidőt. A visszavágón kapott 30 percet, ahol a minősíthetetlen kiesés ellen mentett meg minket. Itt már sérült volt. majd jött a Bayern, ahol ismét sérülten játszott, de akármit csinálhatott volna, ha feje tetejére áll, akkor sem lett volna semmi esélyünk. És nem mellesleg, ha visszaolvasol a bajnoki mérkőzés topicban (nem muszáj), a szezon végén minden egyes fordulóban arról beszélgettünk, ha Messi nem játszik, akkor érdemes-e megnézni a meccset? Sztem ez mindent elárul. Flop lett volna, nem hiszem... A szezon végi teljesítménye gyenge lenne, azt sztem Te sem gondolod komolyan. Csak ajánlom a Betis és a Bilbao elleni 2. félidőt, ahol Messi játszott.

Különösen a gólokat.
Bocs, ha neked estem, de nem éreztem reálisnak az értékelésedet.