Leo Messi
ez az igazi cigányság. szoktak odapakolni csatároknak, hogy ne annyira fickándozzanak meg ilyenek, ez oké, kapják érte a sárgalapot. de hogy egy látszólag sérült játékosnak a sérült testrészére direkt rámenni, na ez tényleg szánalmas.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Charlie
- Öreg Harcos
Godin tells Miranda to hit Messi's thigh as he seems to have a problem there…
0:25nél tessék figyelni.
C.
0:25nél tessék figyelni.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- robertfcb
- Capitá del Barça
Nem volt hosszabb kihagyása? Már bocs hány éve nézel te barcát? mert ha néztél volna mondjuk 6-7 éve, akkor tudnád, hogy Messi 3 havonta 2-3 hónapos sérüléseket szedett össze úgy hogy hozzá se értek. Ez a mostani időszak csak egy üde 5 év volt. Nagyon reméljük, hogy a régi sérüléshullám elkerüli.Ricsi_K írta:pontosan enis erre gondoltam a meccs alatt. eddig elkerulték nem volt hosszabb kihagyása. es nem hinném h most drasztikusan elkezd seruleseket felszedni de egyre tobb kis fajdalom, huzodas jon es biztos vagyok benne de adja isten h tevedjek, h 2 3 even belul mar nem lesz ilyen szerencséje és komolyabb problémák fognak jonni. nem létezik h ilyen komoly kezelést amit kapott ne üssön vissza parositva azzal a terheléssel ami alatt van szinte biztos. ezért is jo h tata remélhetőleg rotálni fogja őt ha teccik neki ha nem.bennike123 írta:ugye tudjátok, hogy Messi kiskorában növekedési-hormont kapott és mostantól egyre gyakrabban fog megsérülni!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Nem értem én sem, hogy 3 hónap alatt - ismerve nyilván a sérülés jellegét - miért nem lehetett rendbe hozni Messi-t, akár úgy is, hogy lebeszélni/megtiltani részére a nyári "sörmeccseket". Tartok attól, hogy hosszabb időre kényszerűségből nélkülözni kell és valóban realitás az állandó félelem a sérülés kiújulásától. Éveken át nem volt komoly problémája, pedig kapott rendesen, most meg szinte minden mérkőzés után gondja akad.
- Subinho
- Director del Fútbol
sajnos ebben igazad van... még ha nem is a pénz miatt, de azért végig focizgatta a nyarat, ahelyett, hogy pihent volna (végre egy nyáron)...Léfe írta:Hosszu nyári pihenője volt, ki kelett volna használnia. De a pénzt hajtotta a Meszi és barátai csapattal . Jobb lett volna nyugton maradni.
mindenesetre az is érdekes, hogy korábban, amikor végig rohangálta a meccset a jobbon, sokszor megsérült, Pep bevezényelte középre úgy, hogy a letámadásból nem vette ki a részét, végig sétálgatta a meccseket és nem sérült meg évekig!!! lehet, hogy okkal???
Remélem nem súlyos. Nekem eddig durvább dolgok jutottak eszembe, mint hogy a visszavágón nem lehet, azt is elképzeltem, hogy akár heteket, hónapokat kell kihagyni. de nagyon remélem tévedek.... 

Hát ez nem igaz! Messi ezután már mindig meg fog sérülni az Atletico ellen idegenben?
Kiváncsi vagyok, ezek után mit fog mondani Martino Messi sérüléséről.
De remélem, azért ott lesz a visszavágón! 

pontosan enis erre gondoltam a meccs alatt. eddig elkerulték nem volt hosszabb kihagyása. es nem hinném h most drasztikusan elkezd seruleseket felszedni de egyre tobb kis fajdalom, huzodas jon es biztos vagyok benne de adja isten h tevedjek, h 2 3 even belul mar nem lesz ilyen szerencséje és komolyabb problémák fognak jonni. nem létezik h ilyen komoly kezelést amit kapott ne üssön vissza parositva azzal a terheléssel ami alatt van szinte biztos. ezért is jo h tata remélhetőleg rotálni fogja őt ha teccik neki ha nem.bennike123 írta:ugye tudjátok, hogy Messi kiskorában növekedési-hormont kapott és mostantól egyre gyakrabban fog megsérülni!
- bennike123
- Jugador del Barça
ugye tudjátok, hogy Messi kiskorában növekedési-hormont kapott és mostantól egyre gyakrabban fog megsérülni!
-
- Barça C
Mi.van veled Leo?!?izomprobléma..?:'( gyógyulj
-
- Az Év fórumozója 2013
Figyeljétek ezt a csatornát YouTube-on: http://www.youtube.com/user/TVLeoMessi/videos
Elkezdte feltöltögetni Messi tétmeccseken szerzett góljait egyenként.
Egyik kedvencem a válogatottban lőtt góljai közül: http://www.youtube.com/watch?v=JaK21cloA-0
Elkezdte feltöltögetni Messi tétmeccseken szerzett góljait egyenként.

Egyik kedvencem a válogatottban lőtt góljai közül: http://www.youtube.com/watch?v=JaK21cloA-0
- shutterisland
- Director del Fútbol
vegyél fel szoknyát.S.Agüero írta:Messi adott két bőrt a tizenhatoson belül valamikor az első félidőben, nem tudom emlékeztek-e rá, viszont aki tud arról egy videót, az belinkelhetné, megköszönném!
most már akkor csak 10 gólra di stefano, és 11 találatra raúl.
tekintve, hogy a 10. fordulóban játszunk a reallal, akkor is rúghatná azt a mesterhármast, amivel megelőzi a két real legendát.
mondjuk az nem jó, akkor csak 12 góllal állna 10 forduló után.

- visca el barca
- Presidente del Barça
visca el barca írta:ami igazán durva ezekben a statokban, h mindezeket ugy érte el h 26 éves. ha itt marad élete végéig és elkerülik a komoly sérülések akkor még simán van benne 6-7 év, amibe ha becsuszik egy 2 gyengébb, akkor is olyan magasságokba juthat, hogy sztem senki, soha a büdös életben meg nem dönti a rekordjait
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Deus
- Boixos Nois
Uh, eleg kemeny ez a stat... Sztem siman meglesz neki az elso hely ebben a szezonban... Felteve ha nem tortenik semmi rossz vele, pl. serules.
Es meg csak 26 eves o.O tejoisten... Neki ez mar termeszetes...
Viszont Antonellanak kozel sem erdekli az egesz
A mai meccsen meg jatszani fog szerintem, csak egy felidot.

Es meg csak 26 eves o.O tejoisten... Neki ez mar termeszetes...
Viszont Antonellanak kozel sem erdekli az egesz

A mai meccsen meg jatszani fog szerintem, csak egy felidot.
ZBarca írta:Ez a videó hihetetlenül jó! Nem ismerek jobb játékost mint Messi és nem lennék meglepődve, ha megint ő lenne az aranylabdás!És hogy én is hozzak egy videót:
Lionel Messi ● The King of Dribbling ● ||HD|| NEW VERSION
http://www.youtube.com/watch?v=8cBIAwh4 ... IHCQFOJ-hQ

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Jó párszor láttuk már a statisztikáit, de még mindig sokkoló, hogy mindezt 246 meccsen hozta össze és még csak 26 éves.S.Agüero írta:
Év végére a ez a rekord is meglehet, sőt akár a gól/meccs arányban is ő állhat a legjobban.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- visca el barca
- Presidente del Barça
ami igazán durva ezekben a statokban, h mindezeket ugy érte el h 26 éves. ha itt marad élete végéig és elkerülik a komoly sérülések akkor még simán van benne 6-7 év, amibe ha becsuszik egy 2 csengébb, akkor is olyan magasságokba juthat, hogy sztem senki, soha a büdös életben meg nem dönti a rekordjait
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez gyönyörű:

Ez pedig inkább vicces:

Egy kis hír:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ot-2271385
Reméljük fel fog időben gyógyulni, de ha mégsem, legalább még mindig ott van Neymar!

Ez pedig inkább vicces:

Egy kis hír:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ot-2271385
Reméljük fel fog időben gyógyulni, de ha mégsem, legalább még mindig ott van Neymar!

- MatyiG
- Adminisztrátor
De hát ugyanezt linkelte az előbb Deus is.ZBarca írta:Ez a videó hihetetlenül jó! Nem ismerek jobb játékost mint Messi és nem lennék meglepődve, ha megint ő lenne az aranylabdás!És hogy én is hozzak egy videót:
És még valami van...

Ez a videó hihetetlenül jó! Nem ismerek jobb játékost mint Messi és nem lennék meglepődve, ha megint ő lenne az aranylabdás!

És még valami van...

- shutterisland
- Director del Fútbol
ma eddig azt olvastam, hogy nem játszik a levante ellen.
-3 roncival szemben egyből.
-3 roncival szemben egyből.

- szarvasember
- Barça B
Végig néztem hát ez iszonyat jó :OO
Egyébként vki info-t Leoról, játszani fog a Levante ellen?