Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.24. 17:19:36

DavidsNeD írta:Ha Tata azt szeretné, h különlegesnek érezze magát, akkor nem biztos h őt kellene lehoznia elsőként a pályáról...
ha viszont meccset szeretnénk nyerni nem biztos, hogy neymar érzéseivel kell foglalkoznunk

egyébként ugyanúgy dobta magát, mint ahogy cé. nem mondom, hogy jó dolog, mert hányinger ez a ha hozzámérnek, akkor egyből eleshetek és tizenegyes, de nagyon kellett, mert amilyen bizonytalan volt a meccsen simán kihagyta volna azt a helyzetet is.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
DavidsNeD
Jugador del Barça

2014.03.24. 17:09:31

Ha Tata azt szeretné, h különlegesnek érezze magát, akkor nem biztos h őt kellene lehoznia elsőként a pályáról...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.24. 13:34:49

Tévedés ne essék, szeretem, feltéve, ha nem bukfencezik. Csak annyit mondtam, hogy bizonytalan és, mintha sokat hezitálna. NYilván volt elég gondja, nem látunk bele, csak kifejtettem a véleményem.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.24. 13:33:58

Rinku írta:Cipő nélkül. Háttal állva.
szembe szélben. térdhajlattal.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2014.03.24. 13:09:40

Sanama írta:gyatra formában van már egy ideje, de ez azért valamilyen szinten érthető...
-sérült volt
-nyomás nagy rajta
-átigazolási hercehurca
-barátnőjével nemrég szakított
Azért ezeket a dolgok így egyszerre nehéz megemésztenie , és ez a pályán is látszik, hogy nincs ott teljesen
Új frizurája is van, feltehetőleg hónapokig forgolódott, míg megtalálta a nyerő hajzatot! Nézzük el neki. Meg kicsit barnábbnak tűnt, mint máskor. Barcelona hidegebb, mint Brazília, lehet most talált csak egy jó szolist. De persze akkor meg mindenki szeretni fogja, amikor majd a BL-döntőben ver egy mesterhármast. Cipő nélkül. Háttal állva.
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.24. 12:43:55

Leon írta:Durva,hogy Neymarról milyen szinten hullanak ki az ellenfél védői (pl: Celtic,Madrid).
Már ezért megérte az ezercsillió eurós árát,ha már focizni (egyes fórumozók szerint) nem tud. :mrgreen:
igen, anno ezen vitatkoztam sjd-vel, hogy uo. töketlen mint sanchez, de rola legalább szorják ki az embereket..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.03.24. 12:31:56

Durva,hogy Neymarról milyen szinten hullanak ki az ellenfél védői (pl: Celtic,Madrid).
Már ezért megérte az ezercsillió eurós árát,ha már focizni (egyes fórumozók szerint) nem tud. :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 12:29:30

gyatra formában van már egy ideje, de ez azért valamilyen szinten érthető...
-sérült volt
-nyomás nagy rajta
-átigazolási hercehurca
-barátnőjével nemrég szakított
Azért ezeket a dolgok így egyszerre nehéz megemésztenie , és ez a pályán is látszik, hogy nincs ott teljesen
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.24. 12:29:08

MQuC írta:Nem mondanám, hogy túl szívmelengető, amit csinál. Az esésekről nem is mondanék semmit, de mintha kicsit tesze-tosza lett volna a helyzeteknél. Dekoncentrált, bár érthető, csak szomorú.
igen, asszem 0-1nél kapott egy oriasi zsugát messtől, de simán beérték. marha bizonytalan a kapu előtt...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.24. 12:24:56

Bosszant volt a játéka egy kicsit. Főleg azért, mert ennél sokkal többet tud. Mondjuk mentségére szóljon, hogy nem éppen könnyen emészthető dolgokon ment át, ráadásul első évében és még sérüléssel is bajlódott. A lényeg, hogy láttuk mit tud, ősszel nem egyszer bizonyította, bár szerintem az őszi sem a csúcsformája volt még, akkor is azt éreztem rajta, hogy még mindig nem adott ki magából mindent.
Na de visszatérve a tegnapi produkciójához. Sokszor szerintem igenis lassította egy kicsit a támadójátékunkat, mert céltalanul ment bele a legtöbb párharcba és ebből rengeteg labdát szórt el, amiből aztán a jobb oldalunkon nem egyszer támadást vezetett a Real.
Nincs még top formában, de éppen ezért nem értettem, hogy Tata miért nem Pedroval vagy Alexissel kezd, aztán a 2. félidőben jöhetett volna a brazil.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.24. 08:35:47

Nem mondanám, hogy túl szívmelengető, amit csinál. Az esésekről nem is mondanék semmit, de mintha kicsit tesze-tosza lett volna a helyzeteknél. Dekoncentrált, bár érthető, csak szomorú.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.23. 19:11:28

Capon írta: Egye fene :)
De ha már választhatnék, akkor Neymar elvégzett szögletéből Pedrohoz kerül a labda aki eltöri azt és szerencsés körülmények közt Cunciról bepattanva az ő öngóljával nyerjünk. Így aztán végkép mindenki örülhet.
Ha már itt tartunk Valdes igazán betalálhatna utolsó bajnoki Clássicoján. :) :mrgreen:
Capon
Llegenda del Barça

2014.03.23. 18:42:27

Barcaman1993 írta:Aztán, ha Pedro 90. percben szerzett góljával nyerünk, az is tökéletes. :D
Egye fene :)
De ha már választhatnék, akkor Neymar elvégzett szögletéből Pedrohoz kerül a labda aki eltöri azt és szerencsés körülmények közt Cunciról bepattanva az ő öngóljával nyerjünk. Így aztán végkép mindenki örülhet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.23. 18:27:30

Capon írta:Nem láttam a meccset sajnos pedig meg akartam nézi utólag.
Neymarral kapcsolatban az maradt meg bennem, hogy túl sok hasznot nem hajtott mostanában a játéka nekünk. De akkor ezek szerint ahogy mondod, Pedro meg tudta csinálni azt amit Neymar meccsek óta nem tud...
Aztán reméljük Neymar mára már csúcsformában van és Tata egy percig sem gondolkodott azon, hogy helye van-e a kezdőben.
Az előző gondolat menetemet folytatva Neymar formája miatt úgy érzem talán több haszna lenne ha az utolsó 30 percre állítanák be, talán több zavart tudna kelteni.
Annyi kalkulálhatatlan van a gondolatodban, hogy kár is rajta sokat gondolkodni. Pedro nagyon jó volt az Osasuna ellen, de pl. azon szinte mindenki, Neymar meg padozott. Ki tudja, hogy mi lett volna ha ő játszik... Az is lehet, hogy szándékosan pihentette Tata.
Neymart azért meg ennyire ne húzzuk le. A City ellen pl. kifejezetten jól játszott, egyedül a helyzeteit nem verte be. Nagyon remélem, hogy Neymar kezd, már elmondtam, hogy miért. Pedro olyan formában van, ha helyzetbe kerül, akkor nagy az esély a gólra, de csak ennyi. Ha nincs kiszolgálva, akkor meg van fogva. Neymar ezzel szembe képes helyzeteket is létrehozni, ill. a sárga-piros veszély mindig benne van a védője játékában. Aztán, ha meg tényleg kuka, akkor jöhet Pedro, vagy Alexis helyette. Úgy vélem, hogy jelenleg nekünk kell többet kockáztatni és nagyobb esélyünk van Neymarral, mint nélküle. Aztán, ha Pedro 90. percben szerzett góljával nyerünk, az is tökéletes. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Capon
Llegenda del Barça

2014.03.23. 18:17:58

Barcaman1993 írta:Azért azt vegyük hozzá, hogy a Real ellen a legjobbakra van szükség. Amit Pedro megcsinál az Osasuna ellen, azt nem fogja megcsinálni a Real ellen, ezt számtalanszor bizonyította. Ha vkinek, akkor Neymarnak a játékában benne van a váratlan. a Kérdés, hogy belövi-e a helyzeteit? Játékban kétségtelen, hogy sokkal jobb, mint Pedro és Alexis. :wink: Egyedül a virtuozitást hiányolom tőle, amit ősszel megszokhattunk tőle. Akkor azt a meccset az ő játéka döntötte el. Kis Carvajal aggódhat.
Nem láttam a meccset sajnos pedig meg akartam nézi utólag.
Neymarral kapcsolatban az maradt meg bennem, hogy túl sok hasznot nem hajtott mostanában a játéka nekünk. De akkor ezek szerint ahogy mondod, Pedro meg tudta csinálni azt amit Neymar meccsek óta nem tud...
Aztán reméljük Neymar mára már csúcsformában van és Tata egy percig sem gondolkodott azon, hogy helye van-e a kezdőben.
Az előző gondolat menetemet folytatva Neymar formája miatt úgy érzem talán több haszna lenne ha az utolsó 30 percre állítanák be, talán több zavart tudna kelteni.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.03.23. 17:48:58

Capon írta: Azért azt vegyük hozzá, hogy a Real ellen a legjobbakra van szükség. Amit Pedro megcsinál az Osasuna ellen, azt nem fogja megcsinálni a Real ellen, ezt számtalanszor bizonyította. Ha vkinek, akkor Neymarnak a játékában benne van a váratlan. a Kérdés, hogy belövi-e a helyzeteit? Játékban kétségtelen, hogy sokkal jobb, mint Pedro és Alexis.
ez a lényeg (amit sokan nem vesznek észre)
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.23. 17:17:55

én kezdetném, mert bízom benne, és múltkor is jól tolta a real ellen, ellenben ha nem kezd, és csereként jön be az utolsó harmadára a meccsnek, az sem biztos, hogy rossz húzás lenne.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.23. 16:19:25

Capon írta:Ha a stabil kp lesz a lényeg és Tata megint 4 embert állít oda, akkor azért, ha pedig a jelenlegi formát nézzük, akkor meg azért nem számítok Neymarra, csak csereként.
Azért azt vegyük hozzá, hogy a Real ellen a legjobbakra van szükség. Amit Pedro megcsinál az Osasuna ellen, azt nem fogja megcsinálni a Real ellen, ezt számtalanszor bizonyította. Ha vkinek, akkor Neymarnak a játékában benne van a váratlan. a Kérdés, hogy belövi-e a helyzeteit? Játékban kétségtelen, hogy sokkal jobb, mint Pedro és Alexis. :wink: Egyedül a virtuozitást hiányolom tőle, amit ősszel megszokhattunk tőle. Akkor azt a meccset az ő játéka döntötte el. Kis Carvajal aggódhat.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Capon
Llegenda del Barça

2014.03.23. 16:08:39

Ha a stabil kp lesz a lényeg és Tata megint 4 embert állít oda, akkor azért, ha pedig a jelenlegi formát nézzük, akkor meg azért nem számítok Neymarra, csak csereként.
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.23. 15:58:41

sjano írta:Szerintem Neymar kezdő lesz, mert én nagyobb kalibernek tartom, mint Pedro-t és a Real védelme sem ismeri annyira, mint Pedro-t, továbbá jobban színezheti majd a játékot és egy 4-3-3-as verzióba is beleillik bal szélre, mert a válogatottban is fantasztikus ott. Ez az én véleményem, légyszíves szóljatok hozzá mert kiváncsi vagyok, hogy jól gondolom-e.
Egyébként én egy Valdes-Alves,Pique,Mascerano,Alba-Busquets-Xavi,Iniesta-Pedro/Sanchez,Messi,Neymar kezdőcsapatot látnék szívesen.
Ha a formát nézzük akkor egyértelműen Pedro. Ha a fifát, vagy a hírértéket akkor Neymar.
sjano
Barça C

2014.03.23. 15:32:09

Szerintem Neymar kezdő lesz, mert én nagyobb kalibernek tartom, mint Pedro-t és a Real védelme sem ismeri annyira, mint Pedro-t, továbbá jobban színezheti majd a játékot és egy 4-3-3-as verzióba is beleillik bal szélre, mert a válogatottban is fantasztikus ott. Ez az én véleményem, légyszíves szóljatok hozzá mert kiváncsi vagyok, hogy jól gondolom-e.
Egyébként én egy Valdes-Alves,Pique,Mascerano,Alba-Busquets-Xavi,Iniesta-Pedro/Sanchez,Messi,Neymar kezdőcsapatot látnék szívesen.
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.23. 15:14:29

Cseri írta:Neymar szerepeltetés abból a szempontból lehet érdekes,hogy trükkjeivel,cseleivel kikezdheti a labilisabb mentális háttérrel megáldott real védők( Pepe,Ramos) idegrendszerét.
Ez eddig a nap hozzászólása! =D>
Amúgy adom.
Visca el BARCA!
Cseri
Entrenador del Barça

2014.03.23. 13:23:40

Neymar szerepeltetés abból a szempontból lehet érdekes,hogy trükkjeivel,cseleivel kikezdheti a labilisabb mentális háttérrel megáldott real védők( Pepe,Ramos) idegrendszerét. Főleg abban az esetben,ha többször megveri őket egy az egyben. Így szabadrúgásokat harcolhat ki, és elérheti,hogy lapot esetlegesen lapokat érően szabálytalankodjanak vele szemben. Remélem anélkül,hogy sérülést szenvedne.Az is igaz,hogy egyelőre mezőnymunkája (főleg a védekezés terén) és góljai száma is elmarad Pedroétól.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.23. 12:55:35

Sanama írta:Támadásban jobban járnánk Neymarral, viszont amiért szerintem sem lesz kezdő az amiatt van, hogy Pedro sokkal többet tud besegíteni védekezésben. Ez pedig a Marcelo-CR oldalon eléggé kell majd.
Szerintem négy középpályással állunk majd fel (Busi, Ini, Xavi, Cesc) így nem feltétlenül kell a visszapassz-király Pedronak rohangálnia a szélen, mert ha kell ki tud szélre segíteni a balon Ini vagy Cesc, jobbon pedig Xavi.
Sokkal fontosabb lenne, hogy Messi mellett Neymar is folyamatos nyomás alatt tartsa a Madrid védelmét minél közelebb a kapujukhoz, ezzel meggátolva azt, hogy szűkíteni tudják a védelmük és a kp-juk közti területet. Nagyjából úgy kellene "helyet csinálnia", mint ahogyan Villa tette.
Visca el BARCA!
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.23. 12:45:39

visca el barca írta:
torotam írta:Na eljött a bajnoki Klasszikus napja, remélem Neymartól a sérülése előtti formáját láthatjuk majd! Én sokat várok tőle, az esetleges győzelmünk kulcsa az ő jó teljesítménye szvsz.
Messire megint keményen rá fognak állni, Iniestara is szokás szerint, ha Neymar komoly teljesítményt hoz le, ő tarthatatlan lesz, ennyi erőforrása már nincs a Madrid védelmének.
Remélem távoli lövésekkel is fog kísérletezni, fantasztikus rugótechnikája van.
sztem nem is lesz kezdő :lol: ini és messi mellett sanchez v pedro fog kezdeni. remelem inkabb az utobbi mrt a chilei nagy csapatok ellen többnyire nulla
Támadásban jobban járnánk Neymarral, viszont amiért szerintem sem lesz kezdő az amiatt van, hogy Pedro sokkal többet tud besegíteni védekezésben. Ez pedig a Marcelo-CR oldalon eléggé kell majd.
Bár ha Alves annyit fog előre járni, mint a City ellen a visszavágón, akkor akár játszhat előtte Neymar is, mert akkor nem marad Alves elől. Kiváncsi leszek
Válasz küldése