Capon írta:Nem láttam a meccset sajnos pedig meg akartam nézi utólag.
Neymarral kapcsolatban az maradt meg bennem, hogy túl sok hasznot nem hajtott mostanában a játéka nekünk. De akkor ezek szerint ahogy mondod, Pedro meg tudta csinálni azt amit Neymar meccsek óta nem tud...
Aztán reméljük Neymar mára már csúcsformában van és Tata egy percig sem gondolkodott azon, hogy helye van-e a kezdőben.
Az előző gondolat menetemet folytatva Neymar formája miatt úgy érzem talán több haszna lenne ha az utolsó 30 percre állítanák be, talán több zavart tudna kelteni.
Annyi kalkulálhatatlan van a gondolatodban, hogy kár is rajta sokat gondolkodni. Pedro nagyon jó volt az Osasuna ellen, de pl. azon szinte mindenki, Neymar meg padozott. Ki tudja, hogy mi lett volna ha ő játszik... Az is lehet, hogy szándékosan pihentette Tata.
Neymart azért meg ennyire ne húzzuk le. A City ellen pl. kifejezetten jól játszott, egyedül a helyzeteit nem verte be. Nagyon remélem, hogy Neymar kezd, már elmondtam, hogy miért. Pedro olyan formában van, ha helyzetbe kerül, akkor nagy az esély a gólra, de csak ennyi. Ha nincs kiszolgálva, akkor meg van fogva. Neymar ezzel szembe képes helyzeteket is létrehozni, ill. a sárga-piros veszély mindig benne van a védője játékában. Aztán, ha meg tényleg kuka, akkor jöhet Pedro, vagy Alexis helyette. Úgy vélem, hogy jelenleg nekünk kell többet kockáztatni és nagyobb esélyünk van Neymarral, mint nélküle. Aztán, ha Pedro 90. percben szerzett góljával nyerünk, az is tökéletes.