2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez egy borzalmas 1940es felállás, amit ma bármelyik csapat kivédekezne. Nem az aranycsapat korában vagyunk, ahol a 6 támadó normális...baas11 írta: ----------------T Stegen ---------------
-----Benatia -----Pique -------Alba-----
----------------Busquets-----------------
--------Kroos-----------------Iniesta-----
Alves------------Messi------------Neymar
-----------------Suarez--------------------
?Léfe írta:Inkább nem irok, de az ilyen "kristop" féle vélemények, hogy 3 igazolással meg lehetne uszni.
meg az én szerelmem isvisca el barca írta: az újságok új szerelme cuadrado játszhatna a kp jobb oldalán, balt megoldaná alba/adriano.
olaszországban próbálgatta még jó pár csapat. udinese vagy pl. a fiorentina is, pont cuadradoval a jobb oldalon. azt szokták mondani, hogy oda azért jó, mert ott a csapatok klasszikus szélsők nélkül tolják és, hogy ez az egyik oka, amiért a juve nem tud nagyot menni a blben. minden falusi szélsőnek a kedvence, hogy középső védőkre vezetheti lendületből a labdát, mivel a szélsővédők (alba, alves, asamoah, lichtsteiner) nem az, hogy feljebb mentek és nem értek vissza, hanem alapból nem is voltak soha hátul a formáció miatt. egyébként nekem is tetszik ez a felállás, de a real ellen lehet, hogy nem merném megjátszani.visca el barca írta:igazából nem értem h miért nem játsszák más csapatok sem, pedig az egyik legjobb formáció. sztem sokkal életképesebb, mint a most divatos 4231. ha jol tudom topcsapatok közül egyedül a púposéknál használatos formáció.
igen az tényleg 3-4-3 volt, alvessel a kp-n!kristop írta:ez az egyetlen felállás, ami életképes lehetne nálunk a 433 mellett, nem a 442, meg a 4231. ehhez viszont kellene még minimum két védő + az, hogy mascherano ne menjen, vagy masch mehet, de akkor háromvisca el barca írta:3-5-2-t kellene megpróbálni, anno talán pep is nézegette azt a verziót. kp két szélén alba/alves, nem kellene annyit foglalkozniuk a védekezéssel. a kp 3 másik embere lenne ini, busi, cesc, előre meg messi, neymar. szélsőkkel való bohockodást meg elfelejteni.
(pep szerintem a 343t nézegette, és azt is teljesen unortodox módon. a három védő valami ilyesmi volt, hogy abidal, piqué, alves, aztán a busquets, xavi, cesc, iniesta és utána jött a három támadó. szóval ő inkább még támadóbbá akarta tenni a csapatot, nem stabilabbá)
Osszel tobbszor is ezt jatszottuk tamadasban. Pique Mascherano koze visszahuzodott Busi, Alves,Alba meg felment Ini Xavi a ket kozeppalyas csatarok moge visszahuzodo Messi es a ket szelso pedig kicsit beljebb jott.visca el barca írta:teljesen alkalmatlan rá a keretünk.Subinho írta:A 4 2 3 1 felállás szép, jó és stabil, DE, a 3 kp-nk közül csak 1 játszhatna itt. Erre Cesc lenne a legalkalmasabb, az az igazi helye, de akkor a bal oldalon játszana esetleg Ini, Neymar Messi előtt csatárban??? Egyszerre sehogy nem lenne jó....![]()
3-5-2-t kellene megpróbálni, anno talán pep is nézegette azt a verziót. kp két szélén alba/alves, nem kellene annyit foglalkozniuk a védekezéssel. a kp 3 másik embere lenne ini, busi, cesc, előre meg messi, neymar. szélsőkkel való bohockodást meg elfelejteni.
ez az egyetlen felállás, ami életképes lehetne nálunk a 433 mellett, nem a 442, meg a 4231. ehhez viszont kellene még minimum két védő + az, hogy mascherano ne menjen, vagy masch mehet, de akkor háromvisca el barca írta:3-5-2-t kellene megpróbálni, anno talán pep is nézegette azt a verziót. kp két szélén alba/alves, nem kellene annyit foglalkozniuk a védekezéssel. a kp 3 másik embere lenne ini, busi, cesc, előre meg messi, neymar. szélsőkkel való bohockodást meg elfelejteni.
Ez sem lenne rossz megoldás, bár tulajdonképpen ezt játszottuk idén is, csak eggyel kevesebb középhátvéddel és eggyel több elöl lévővel, mivel Alba és Alves egyébként sem sokat foglalkoztak a védekezéssel.visca el barca írta: teljesen alkalmatlan rá a keretünk.![]()
3-5-2-t kellene megpróbálni, anno talán pep is nézegette azt a verziót. kp két szélén alba/alves, nem kellene annyit foglalkozniuk a védekezéssel. a kp 3 másik embere lenne ini, busi, cesc, előre meg messi, neymar. szélsőkkel való bohockodást meg elfelejteni.
teljesen alkalmatlan rá a keretünk.Subinho írta:A 4 2 3 1 felállás szép, jó és stabil, DE, a 3 kp-nk közül csak 1 játszhatna itt. Erre Cesc lenne a legalkalmasabb, az az igazi helye, de akkor a bal oldalon játszana esetleg Ini, Neymar Messi előtt csatárban??? Egyszerre sehogy nem lenne jó....
A baj az, hogy először is Mascherano-val sem vagyunk előrébb, mint Fontás-sal lennénk, a spanyol ráadásul még jobb is lenne pontrúgásoknál a magassága miatt. Egyébként tényleg nem klasszis a srác, de őszintén szólva elég nehéz lenne egy olyan 4. számú hátvédet találni, aki tűri is a padot és hozza is a szintet. (Én pedig Bartra-t Piqué-nél előbbre helyezném a rangsorban.)DaVeR írta:Hát bevallom én nem örülnék neki ha egy BL elődöntő 90perceben 0-0 nal egy Fontasra vezetnek ra az ilyen Ronaldo Bale Robben Agüero féle támadók.. Valahogy több esélyt látnék egy tapasztaltabb KV ben. Aztán Pique és pl D.Luiz mögé hozhatunk egy tehetséges fiatalt és Bartraval ellennének. Mert nem azeretnék még egy rutintalanság miatt olyan gólt látni mint amilyet Bale guritott nekünk..
És meglehet kövezni de számomra szimpatikus a Madridi felállás..
Egy befejező csatár Agüero személyében két szélen Messi és Neymar.. Vagy Messit vissza Agüero mögé két szélén Neymar Sanchez hadd fusson ugy is ahhoz ért a Chilei
Középpen meg Iniesta Fabregas hadd szervezkedjen :/ Csak a Madriddal ellentétben mi nem a kontrára játszhatnánk
Nem lenne rossz, csak a madridi hármas, mind magas erős ember... nálunk meg két alacsony eleve, előre jó lenne akkor már egy magas valaki és Agüero biztosan nem magas...DaVeR írta:Hát bevallom én nem örülnék neki ha egy BL elődöntő 90perceben 0-0 nal egy Fontasra vezetnek ra az ilyen Ronaldo Bale Robben Agüero féle támadók.. Valahogy több esélyt látnék egy tapasztaltabb KV ben. Aztán Pique és pl D.Luiz mögé hozhatunk egy tehetséges fiatalt és Bartraval ellennének. Mert nem azeretnék még egy rutintalanság miatt olyan gólt látni mint amilyet Bale guritott nekünk..
És meglehet kövezni de számomra szimpatikus a Madridi felállás..
Egy befejező csatár Agüero személyében két szélen Messi és Neymar.. Vagy Messit vissza Agüero mögé két szélén Neymar Sanchez hadd fusson ugy is ahhoz ért a Chilei
Középpen meg Iniesta Fabregas hadd szervezkedjen :/ Csak a Madriddal ellentétben mi nem a kontrára játszhatnánk
Mellé kellene sztem egy laporte vagy egy fontás, így szerintem a kh poszt rendben lenne aránylag.pitta19 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/21" target="_blank ... auto-sportMessithebest írta:Ezt hol olvastad? Mocskosul örülnék neki amugy...StickyFingaz írta:Egyre biztosabb Benatia érkezése.Egy Roma szurker írna róla pár sort?
http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/21 ... auto-sport" target="_blankMessithebest írta:Ezt hol olvastad? Mocskosul örülnék neki amugy...StickyFingaz írta:Egyre biztosabb Benatia érkezése.Egy Roma szurker írna róla pár sort?
Ezt hol olvastad? Mocskosul örülnék neki amugy...StickyFingaz írta:Egyre biztosabb Benatia érkezése.Egy Roma szurker írna róla pár sort?
Ez most olyan, mintha egy MTK drukkert kérdeztél volnaStickyFingaz írta:Egyre biztosabb Benatia érkezése.Egy Roma szurker írna róla pár sort?