DaVeR írta:Hát bevallom én nem örülnék neki ha egy BL elődöntő 90perceben 0-0 nal egy Fontasra vezetnek ra az ilyen Ronaldo Bale Robben Agüero féle támadók.. Valahogy több esélyt látnék egy tapasztaltabb KV ben. Aztán Pique és pl D.Luiz mögé hozhatunk egy tehetséges fiatalt és Bartraval ellennének. Mert nem azeretnék még egy rutintalanság miatt olyan gólt látni mint amilyet Bale guritott nekünk..
És meglehet kövezni de számomra szimpatikus a Madridi felállás..
Egy befejező csatár Agüero személyében két szélen Messi és Neymar.. Vagy Messit vissza Agüero mögé két szélén Neymar Sanchez hadd fusson ugy is ahhoz ért a Chilei
Középpen meg Iniesta Fabregas hadd szervezkedjen :/ Csak a Madriddal ellentétben mi nem a kontrára játszhatnánk
A baj az, hogy először is Mascherano-val sem vagyunk előrébb, mint Fontás-sal lennénk, a spanyol ráadásul még jobb is lenne pontrúgásoknál a magassága miatt. Egyébként tényleg nem klasszis a srác, de őszintén szólva elég nehéz lenne egy olyan 4. számú hátvédet találni, aki tűri is a padot és hozza is a szintet. (Én pedig Bartra-t Piqué-nél előbbre helyezném a rangsorban.)
A 4-2-3-1-es felállás jó ötlet lenne, főleg, ha Busquets mellé mondjuk vissza tudnánk hozni Touré-t, aki tudna ütközni is, Busquets pedig többet foglalkozhatna a támadásépítéssel (amivel tulajdonképpen Xavi szerepkörét/posztját akkor el is lehetne felejteni). Középen pedig meg lehetne próbálni Iniesta-t illetve Messi is játszhatna a középcsatár mögötti pozícióban. Ebben az esetben én Cesc-nek nem látnám a helyét, mert ahhoz túl drága, hogy továbbra is padozzon, de Iniesta-t én nem "áldoznám be" érte. Illetve ott lesz idén Rafinha is, aki ugyancsak jó lenne ebben a pozícióban. Tulajdonképpen ez egy Cesc-Touré cserét jelentene. Így Song-ot is meg lehetne tartani, aki be tudna ugrani bármelyik vkp helyett, így Touré is feljebb léphetne adott esetben. Fizikálisan nem kis előrelépés lenne, elöl pedig "bohóckodhatnának" a törpék. Xavi Busquets helyettese lehetne első sorban, remélhetőleg Lucho is csak beugróként számít rá majd jövőre. Én jó ötletnek tartanám, mert így kevésbé tudnának lekontrázni az ellenfelek.
Az eddigi érkezőkkel és távozókkal szinte maximálisan elégedett vagyok: Lucho, Rafinha, Deulofeu, Ter Stegen és Masip személyében ígéretes játékosok kerülnek majd a csapathoz, az edzőről nem is beszélve. Nekem még mindig csak az szúrja a szemem, hogy Masip csak 3. számú kapus lesz...