Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/21 ... auto-sport" target="_blankMessithebest írta:Ezt hol olvastad? Mocskosul örülnék neki amugy...StickyFingaz írta:Egyre biztosabb Benatia érkezése.Egy Roma szurker írna róla pár sort?
Ezt hol olvastad? Mocskosul örülnék neki amugy...StickyFingaz írta:Egyre biztosabb Benatia érkezése.Egy Roma szurker írna róla pár sort?
Ez most olyan, mintha egy MTK drukkert kérdeztél volnaStickyFingaz írta:Egyre biztosabb Benatia érkezése.Egy Roma szurker írna róla pár sort?
Én is preferálnám Lukakut, ha már olyan játékost akar, aki szélen is tud játszani. Az Evertonban többször is szélsőkét tolta.TT írta:előre én csak Lukakunak örülnék, ha vesznek csatárt. Llorrentéből egyik héten sikerült elkapnom juve meccsen egy bő tízpercet, de veszettül fogalmatlannak tűnt a játéka.
Most ezt tényleg lenyilatkozta? LE meg az ellenkezőjét?Deus írta:b+, kezd már baromira elegem lenni Zubiból. Nem edzőnek kéne eldöntenie, hogy kell -e vagy sem? Nehogy ez a fogalmatlan gyökér építse fel a csapatot. Edzőnek kéne. Ha LE azt mondja, hogy kell középcsatár, akkor KELL.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár.
b+, kezd már baromira elegem lenni Zubiból. Nem edzőnek kéne eldöntenie, hogy kell -e vagy sem? Nehogy ez a fogalmatlan gyökér építse fel a csapatot. Edzőnek kéne. Ha LE azt mondja, hogy kell középcsatár, akkor KELL.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár.
A dolog teljesen egyértelmű: Samuel Eto'opalesz77 írta:Én se kezdőbe szeretnék igazából - egyelőre -, annyi pénzünk nincs, hogy kezdő csatárt igazoljunk jelenleg, ahogy te is írtad. De szerintem Llorentet is ilyen Larsson szerepűnek gondolta LE - már ha tényleg gondolta, és nem csak az újságírók szerint -, 30 éves, nem is egy nagy sztár.. Gondolom megelégedne a kiegészítő szerepkörrel. De ez alapján nekem az jön le, hogy ha igazolunk is valakit előre, az nem kifejezetten 9-es lesz, hanem valami "all in" játékos.visca el barca írta:
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.
ha klasszikus középcsatáros játékot szeretnénk, ahhoz kellene legalább két játékos. az egyik egy klasszis (tökmind1 ki, de lenne kb 50-60 millio euro), meg egy kellene neki egy épkézláb alternatíva (llorente erre kb jo lenne). ha nem kellene védőket venni talán meg lehetne próbálni, de mivel bekkekre uis elmegy a pénz nagy része tök fölösleges az egész.
De közbe itt az újabb hír, amiben meg arról írnak, hogy Alexis-Llorente csere lesz. Már csak röhögni tudok ezen, asszem ez az a pont, ahonnét nem fogok már semmi hírt komolyan venni..
Én se kezdőbe szeretnék igazából - egyelőre -, annyi pénzünk nincs, hogy kezdő csatárt igazoljunk jelenleg, ahogy te is írtad. De szerintem Llorentet is ilyen Larsson szerepűnek gondolta LE - már ha tényleg gondolta, és nem csak az újságírók szerint -, 30 éves, nem is egy nagy sztár.. Gondolom megelégedne a kiegészítő szerepkörrel. De ez alapján nekem az jön le, hogy ha igazolunk is valakit előre, az nem kifejezetten 9-es lesz, hanem valami "all in" játékos.visca el barca írta:
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.
ha klasszikus középcsatáros játékot szeretnénk, ahhoz kellene legalább két játékos. az egyik egy klasszis (tökmind1 ki, de lenne kb 50-60 millio euro), meg egy kellene neki egy épkézláb alternatíva (llorente erre kb jo lenne). ha nem kellene védőket venni talán meg lehetne próbálni, de mivel bekkekre uis elmegy a pénz nagy része tök fölösleges az egész.
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár. Még jó, hogy az eddigiek alapján LE szerint meg kéne..De nézzük a jó oldalát, így nem jön Llorente.
![]()
Remélem amúgy csak valami napi pletyka ez is, de ami Zubiékkal kapcsolatos és hülyeség - Cuadrado, Cesc el-Xavi marad, stb -, azt sajnos hajlamos vagyok elhinni, mert kinézem belőlük..
Ha mar a fele jon is boldog leszek.visca el barca írta:ennek én is. ez így eddig kb 150 millio euro. azért mg a biztonság kedvéért hozzácsapnék egy vidal+pogba+reus+hummels pakkotkadarzsolt85 írta:Ter stegen,Willy Caballero,Aymeric laporte,David Luiz,Yaya toure,Mandzukic,Cuadrado. ez nekem igy beleferne![]()
ti tényleg elhiszitek h ennyi játékost fogunk igazolni?
ennek én is. ez így eddig kb 150 millio euro. azért mg a biztonság kedvéért hozzácsapnék egy vidal+pogba+reus+hummels pakkotkadarzsolt85 írta:Ter stegen,Willy Caballero,Aymeric laporte,David Luiz,Yaya toure,Mandzukic,Cuadrado. ez nekem igy beleferne
gerebje írta:Javier Mascherano (29) has offers from several clubs, but both Barcelona and the player want him to continue at the club next season. [md]