2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na azért ezt hagyjuk...MQuC írta: Akármekkora katalán szív dobog benne,
Sokan nem örülnek neki amit nem értek. Sokoldalú játékos és legalább két poszton magas szinten játszik. Ha nem a kezdőbe számítanak vele, én maximálisan elégedett vagyok vele.Gali írta:A SPORT szerint Mathieu barátunk napokon belül érkezik, így a francia lesz LE első hátvédigazolása.
Futógyorsaságban lesz előrelépés...
Az első mondatodra nem is reagálok inkább..crixus írta:Az, hogy te Cesc-szurkolóként és nem Barca-szurkolóként írsz az szubjektív dolog. A csapatnak jelen pillanatban inkább van szüksége "munkásokra", mint labdazsonglőr celebekre. Ha ezt az utóbbi szezon alapján nem így látod, akkor nem próbállak tovább meggyőzni.
Brillírozásra ott van Iniesta,Neymar, Messi (aki mondjuk szintén összekaphatná magát, azért nem foglalkozom vele meg Piqué úrral, mert ők biztos maradnak), vagy ha épp Agüero vagy Reus érkezik akkor ők is, de Pogba, Kroos vagy Gündogan is tudnak szép dolgokat produkálni.
Az Atletico igenis játszott szépen idén nem is egyszer, emlékezz csak vissza pl. pont ellenünk a BL-visszavágón... lehetett volna az 3-0 is akár vagy több.
roby122 írta:Pepnél fegyelem volt. Ő mindig megmondta mindenkinek , hogy kivel volt baja. Az előbb említettétek , hogy a telefont is betiltotta az öltözőben. Ugye volt neki a Bayernben a Thiagos pofon ügy is. https://www.youtube.com/watch?v=nwa8R2TRLmw" target="_blank Pepnek hangja volt ugyanúgy a vezetőségnél is , és a játékosoknál , nem félt kimondani azt amit kellett. Meg lehet nézni az edzése és Martino edzése közt a különbséget. Martinonál semmi fegyelem , ment a vicceskedés , a lesz****mság stb. https://www.youtube.com/watch?v=sa0o0GQ11O0" target="_blank Én ezt vettem észre igazából , hogy Tatanak sok szava nem volt.
https://www.youtube.com/watch?v=jsIbdODadWc" target="_blank Ilyet Tata mikor csinált ? Kedvenc játékosa volt Fabregas na meg Alexis. Ez itt a gond. Remélem LE rendet rak , és fegyelmet teremt , mert ha ez így folytatódik lassan farmerba jönnek ki a pályára.
kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140602/ ... 89484.html szerintem o jobb hajtosabb jatekos sokkal mint Fabregas johetne helyette nem?
Abszolút jó megoldás lenne.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140602/ ... 89484.html szerintem o jobb hajtosabb jatekos sokkal mint Fabregas johetne helyette nem?
Az, hogy te Cesc-szurkolóként és nem Barca-szurkolóként írsz az szubjektív dolog. A csapatnak jelen pillanatban inkább van szüksége "munkásokra", mint labdazsonglőr celebekre. Ha ezt az utóbbi szezon alapján nem így látod, akkor nem próbállak tovább meggyőzni.palesz77 írta: Majd amikor az ilyen, vagy ilyen labdák fognak hiányozni, és csak az oldalpasszokat fogjuk látni meg a szenvedést, akkor remélem mindenki örülni fog, hogy Vidal/Koke +1,5 km-t futott a meccsen..
2 éve még Thiagot és Fabregast emlegették a vezetőség tagja is mint Xavi utódjai, most 2 évvel később itt maradunk egy szem Xavival. Reformok!
Igazából ha Fabregas megy engem hidegen hagy ki fog érkezni, a lényeg hogy fusson sokat, hogy mindenki örülhessen, hogy nincs lazsálás. Az nem számít, hogy mennyivel gyengébb Vidal vagy Pogba passzjátéka, futással meg sok ütközéssel mindent ki lehet váltani hál istennek.. Láthattuk idén is az Atletico például micsoda szemet gyönyörködtető, attraktív futballt játszott..
És most nem kell félreérteni, ugyanúgy szurkolni fogok a csapatnak, és szorítani az esetleges érkezőnek, hogy jól szerepeljen, de ami hírek vannak eddig a hatalmas idei megújulásról.. Egyre kevésbé várom a következő szezont.
Írtam a Fabregas topikban, a kiemelt részt kb. majdnem én is leírtam szó szerintpalesz77 írta:Majd amikor az ilyen, vagy ilyen labdák fognak hiányozni, és csak az oldalpasszokat fogjuk látni meg a szenvedést, akkor remélem mindenki örülni fog, hogy Vidal/Koke +1,5 km-t futott a meccsen..
2 éve még Thiagot és Fabregast emlegették a vezetőség tagja is mint Xavi utódjai, most 2 évvel később itt maradunk egy szem Xavival. Reformok!
Igazából ha Fabregas megy engem hidegen hagy ki fog érkezni, a lényeg hogy fusson sokat, hogy mindenki örülhessen, hogy nincs lazsálás. Az nem számít, hogy mennyivel gyengébb Vidal vagy Pogba passzjátéka, futással meg sok ütközéssel mindent ki lehet váltani hál istennek.. Láthattuk idén is az Atletico például micsoda szemet gyönyörködtető, attraktív futballt játszott..
És most nem kell félreérteni, ugyanúgy szurkolni fogok a csapatnak, és szorítani az esetleges érkezőnek, hogy jól szerepeljen, de ami hírek vannak eddig a hatalmas idei megújulásról.. Egyre kevésbé várom a következő szezont.![]()
Egyedül akkor tudom elképzelni, hogy jól jövünk ki az egészből, ha Ini eszméletlenül felpörög, és élete szezonját lehozza.. Jöhet bárki, szerintem rajta áll vagy bukik a következő szezon.
Nem Cesc képességeit vitatom, hanem a hozzáállását. Nem sokszor láttam ütközni, harcolni, küzdeni, amikor nem ment. Benne volt a passzolgatásban. Ha nem vettük volna észre (itt páran nem látnak a szemüktől). Az utóbbi években azok a csapatok pörögtek, okoztak meglepetést, hoztak jó eredményeket, ahol a csapat képes volt küzdeni, a játékosok fizikálisan és fejben is rendben voltak. A Real Madrid kivétel kicsit, de az Atletico, Dortmund, Bayern, Chelsea, azért volt képes a csúcsra, csúcs közelébe érni, mert nem twitterfüggő ellustult semmirekellő celebekből állt. Jó motivációs készségekkel rendelkező edzők jól felépített csapatairól volt szó, ahol nem attól függött az eredmény, hogy az aktuális 1-2 sztár hogy játszik, hanem a csapat nyerte meg a meccseket - nem a szupersztár. Mi ettől az iránytól nagyon eltértünk. Fabregás elküldése pedig jó kezdet lenne Lucho érkezésével együtt, aminek a végén talán újra hajtós, CSAPAT lenne a pályán, nem pedig sztárok gyülekezete. A galaktikus Real Madridnál sem az volt a baj, hogy Ronaldo vagy Zidane elfelejtettek focizni...Balinho írta:...
Teljesen egyet értek azzal amit mondtál. Ha látnám az akaratot a szándékot, azt hogy annak ellenére is harcol, hogy nem megy a játék és is azt mondanám legyen ő a karmester. De így? Könyörgöm tökéletes példája a lötyögök a pályán mert más most nem megy játéksnak. El kell adni, de nem elkótyavetyélni! 40 fölötti ára simán megérne, és el is kéne kérni érte. De hozzá kell azt is tenni, hogy az utóbbi három éve azért nem tett hozzá az értékéhez.crixus írta: Én egyetértek Fabregás kiebrudalásával. Röviden: Az a srác fizikálisan és hozzáállásban nulla. Ezek között nyilván van összefüggés. Ha megnézzük pl. az Ateltico ellen, hogy mennyit bírt, látszik, hogy az első fél óra után már elkészült az erejével. Miért? Mert nagy valószínűséggel nem olyan intenzitással és akarattal küzdött edzéseken, mint kellene. Nem az utóbbi 1-2 hónapban, hanem valószínűleg mióta itt van. Pep sem véletlenül akarta 1 év után visszaküldeni Londonba. Emellett pedig lehet akármilyen technikás, lehetnek akármilyen jó meglátásai, egy gyengébb képességű, de jobb hozzáállású játékos hasznosabb lehet a csapat számára. Elég ha ránézünk pl. arra, hogy Sánchez képes egész meccsen futni, mint az őrült. Ő valószínűleg sokkal jobban odateszi magát edzéseken is. Nem vagyok benne biztos, hogy Messi teljesítménye is nem-e az olyan "haverok" hatására esett vissza, mint Cesc vagy Piqué. Ez más téma. A lényeg, hogy egy ilyen akaratgyenge ember kezébe adni az irányító pálcát kapitális hiba volna. Sajnos az viszont kétséges, hogy ez a vezetés képes-e idehozni a megfelelő pótlékot, mert Koke akármilyen jól játszott idén, azért ez még mindig csak egy, maximum két év marad (tavaly sem volt rossz az Ateltico). Kérdőjeles sajnos. Bár hozzáteszem: nem hülyeség meggyengíteni az ellenfelet: lsd.: Bayern München
Már azzal sem értek egyet, hogy Fabre kezébe adni az irányító posztot kapitális hiba lenne. Kapitális hiba lenne elvárni Cesctől, hogy ő legyen az új Xavi, ez igaz. De szerintem jelenleg a kapitális hiba az lenne, ha Xavi kezében maradna a pálca, vagy ha az utóbbi években látott belassult, meddő tiki-taka játékot akarnánk tovább erőltetni. Ha viszont egy direktebb, agilisebb, intenzívebb játékot játszanánk, az Cescnek is jobban feküdne és abban igenis jó megoldás lehetne, mint játékmester. Fabregas remek játékos, ezt kár elvitatni, ahogy azt is, hogy nem tudta kihozni magából a maximumot. Ha egy hozzá illő játékfelfogásban sem tudna alkotni, az már beszédes lenne.crixus írta:Én egyetértek Fabregás kiebrudalásával. Röviden: Az a srác fizikálisan és hozzáállásban nulla. Ezek között nyilván van összefüggés. Ha megnézzük pl. az Ateltico ellen, hogy mennyit bírt, látszik, hogy az első fél óra után már elkészült az erejével. Miért? Mert nagy valószínűséggel nem olyan intenzitással és akarattal küzdött edzéseken, mint kellene. Nem az utóbbi 1-2 hónapban, hanem valószínűleg mióta itt van. Pep sem véletlenül akarta 1 év után visszaküldeni Londonba. Emellett pedig lehet akármilyen technikás, lehetnek akármilyen jó meglátásai, egy gyengébb képességű, de jobb hozzáállású játékos hasznosabb lehet a csapat számára. Elég ha ránézünk pl. arra, hogy Sánchez képes egész meccsen futni, mint az őrült. Ő valószínűleg sokkal jobban odateszi magát edzéseken is. Nem vagyok benne biztos, hogy Messi teljesítménye is nem-e az olyan "haverok" hatására esett vissza, mint Cesc vagy Piqué. Ez más téma. A lényeg, hogy egy ilyen akaratgyenge ember kezébe adni az irányító pálcát kapitális hiba volna. Sajnos az viszont kétséges, hogy ez a vezetés képes-e idehozni a megfelelő pótlékot, mert Koke akármilyen jól játszott idén, azért ez még mindig csak egy, maximum két év marad (tavaly sem volt rossz az Ateltico). Kérdőjeles sajnos. Bár hozzáteszem: nem hülyeség meggyengíteni az ellenfelet: lsd.: Bayern München
Ronaldinho&Barca írta:Amikor fiatalítás a cél, akkor elakarjuk adni az egyetlen normális épkézláb középpályásunkat? Az őrjítőbb az egészben, hogy a piacon akkora árak vannak, ami pedig nem egyenlő a minőséggel. Kit hoznánk a helyére, hoznánk egyáltalán? Ja hogy vissza jött Rafinha, meg van oldva, én kérek elnézést, illetve itt van Sergi Robertő, cél a BL győzelem velük. Annyira töketlenek vagyunk, hogy még mindig a kapus kérdésen vacakolunk, már hetek óta. Védőre is vagy 2 éve szükségünk van, ehelyett eladnánk Fabregast. Fabregas top középpályás, még ha szezon 2. felében egy túró volt, de az egész csapat is. Következő évtől simán ő kéne a kezdő karmester legyen, egy LE féle edző pedig gatyába rázhatná. Egy biztos, ha ő távozna, itt fejek fognak hullani. Bezzeg amikor Pep kinyitotta a száját egy-egy nyilatkozatban a vezetőséget bírálva, mindenki hülyének nézte miről beszél.
Varatrix írta:Milyen lelkesedés volt amikor két nap alatt bemutatták Ter Stegent, amit persze fél éve lehetett tudni, de jelenleg nem történik semmi. Legalább az olyan kiszemeltjeinket érdemes lenne rövidre zárni, akik indulnak a vb-n, mert Marquinhossékal ráér tökölni.
Miért van olyan érzésem, hogy vb-ig bejelentik Bravot, és kész ?!
Kit akarnak a helyére? Vidal? Koke? Rakitic? Ez a szint a minimum.Feast4 írta:shutterisland írta:ha tényleg eladjuk fabregast, és :
a, hozunk helyette ráfizetéssel egy nála semmivel nem jobb arcot
b, visszatolja enrique az alapkezdőbe xavit
esküszöm, hogy fellógatom magam.
Fabregas eladása még oké ha megfizetik, de ha nem jön minőségi pótlás vagy Xavival akarunk nekivágni még két évnek akkor kb. mehetünk a levesbe. Kap egy sérülést vagy ha nem is kap akkor se lenne szabad 90 percig arra építeni, hogy majd ő megoldja. Vagy Sergi Roberonak így csinálnak helyet? Most már nem tudok másra gondolni amilyen idióták!