Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha láttad a Brazília-Horvátország meccset és utána is ezt mondod akkor nagyon elfogult vagy Alvessel kapcsolatban. 1 gólt kaptak miatta, mert nem volt a helyén meg még azon kívül is volt lehetősége a horvátoknak az ő oldalán. Az elemzésből amennyit elcsíptem ott is az ő oldalának a gyenge védekezését emelték ki, h nagy üres területek vannak ott ahol neki kéne lennie mert nem ér vissza. De lehetne sorolni, h a szezon közbe is mennyi lehetősége volt az ellenfeleknek amiatt, h nem ért vissza védekezni.Poor011 írta:Leon írta:Alvesnél csak jobb lehet!tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Azon gondolkodtam, h lehet azért ment el Fabre ilyen olcsón, mert van valami a háttérbe.
Már ne haragudj, de, hogy lenne jobb Alves-nél?![]()
A posztján egyedül Lahm előzi meg, és mivel ő olyan a BM-ben, mint nálunk Xavi vagy Ini, ezért esélytelen, hogy nálunk játszunk. Tehát Alves helyére igazolni, csak visszaesés lenne.
Azert ne maradjon meg 1-2 evig, mert most lehet erte normalis penzt kapni es 2015-ben lejar a szerzodese. En Montoyanak is bizalmat szavaznek, vagy Danilo-Piszczek duo egyike.Poor011 írta:
Akkor kit tartasz jobbnak a posztján? Csak mert én nem mernék egy nevet se biztosra mondani, hogy holnap már Alves helyett játsszon.
Az tény, hogy ő se lesz fiatalabb, de 1-2 évig még maradhatna, és ebben a pár évben lehetőséget kéne adni egy fiatalnak, aki majd a helyébe lép.
Poor011 írta:Leon írta:
Alvesnél csak jobb lehet!
Már ne haragudj, de, hogy lenne jobb Alves-nél?![]()
A posztján egyedül Lahm előzi meg, és mivel ő olyan a BM-ben, mint nálunk Xavi vagy Ini, ezért esélytelen, hogy nálunk játszunk. Tehát Alves helyére igazolni, csak visszaesés lenne.
Leon írta:Alvesnél csak jobb lehet!tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Azon gondolkodtam, h lehet azért ment el Fabre ilyen olcsón, mert van valami a háttérbe.
Hogy a tiki taka kiégett és más játékosok kellenek új játékstílushozLaza írta:de mi köze a kettőnek egymáshoz?Deptusac írta:Az az előnye azért megvan a tegnapi égésnek, hogy kénytelen lesz a barca vezetőség mélyebben nyúlni a zsebbe a további igazoláskor, különben a szurkolók világgá kergetik őket ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de mi köze a kettőnek egymáshoz?Deptusac írta:Az az előnye azért megvan a tegnapi égésnek, hogy kénytelen lesz a barca vezetőség mélyebben nyúlni a zsebbe a további igazoláskor, különben a szurkolók világgá kergetik őket ....
Szerintem nem elég technikástothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Esélytelen Mourinho egyik kedvenc játékosa kizárt hogy elengedné.tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Alvesnél csak jobb lehet!tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
azért hoztam fel példának,az atleticot mert arra akartam célozni hogy ők aktívak.Varatrix írta:Mert távozik Costa és Villa, és még csak ötletük sincs hogy kit hozzanak a helyükre? Vagy mert elvitték Curtoist, és egy baromi középszerű kapussal pótolták?Laza írta:az atma már lassan kész,nyugodtan nézik a vbt már 1-2 mellékszereplő erkezik....![]()
Az én félelmem nem az hogy nem igazolunk, hanem az hogy rosszul. Én ter Stegen, és Rakitic kombóval még kiegyezek, de félek hogy elverünk minden pénz egy Reusra, vagy egy Agüerora, és jövőre is kapjuk a gólokat zsákszámra.
Mert távozik Costa és Villa, és még csak ötletük sincs hogy kit hozzanak a helyükre? Vagy mert elvitték Curtoist, és egy baromi középszerű kapussal pótolták?Laza írta:az atma már lassan kész,nyugodtan nézik a vbt már 1-2 mellékszereplő erkezik....
MichaBee mindent felvázolt néhány sorban. Ha azt megérted, akkor megérted, hogy többiek és én miért vagyunk kiakadva.Asys írta:Hozzászólásod első két mondata után válaszra se kellene, hogy méltassalak.. Ezért nem is Neked írom, inkább azoknak akik értelmes vitára képesek. Először is, hogy ki mennyit ér azt a piac határozza meg, nem pedig a fotelharcosok, továbbá a statisztikát amit leírtam az eladási oldalról és nem a vételiről szólt.. ebben a kontextusban nem volt releváns, hogy mennyiért is vettük az adott játékost. S továbbra is állítom, cáfolja meg bárki tényszerűen, hogy rosszabbul adunk el mint a Real vagy a Chelsea stb. Mert statisztikán kívül mással nem lehet példálózni, ha majd valaki készít egy előre megahtározott kritériumok alapján egy komplex értekezést, a klubok játékos vásárlásáról és eladásáról, hogy azok milyen mértékű árbevételt jelentettek minden szempontot figyelembe véve (meddig jutottak el a játékossal a BL-ben, mezeladás, merchendasing stb.) és kiderül, hogy mi rosszabb eladók vagyunk mint a többiek akkor mea culpa. Addig viszont nem. További szép napot!
Ui: utoljára hangsúlyozom ki, mert már zavar, hogy olyanba köttök bele, meg olyanon ironizáltok amit nem is írtam. Szóval vagyunk olyan jók eladásban MINT A TÖBBI ÉLCSAPAT!
Minden nap lesz egy ilyen hír,az aktuális napon játszó csapat 1-2 játékosával kapcsolatban.MichaaBee írta:Lovren Röhej.
Játszik egy meccset a vb-n és már be is dobják. Tényleg a legalja lett lassacskán a sport, pedig korábban viszonylag korrekt oldalnak tűnt.