Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
beszarás! De ténylegvisca el barca írta:a sport szerint kifizetjük a 20 milliót, igy 99%, hogy ez a középkategoriás, max 5 milliot érő 31 éves pali itt fogja folytatni.
öröm és boldogság a köbön.
Ha úgy kb. 15 órán belül nem lesz hivatalos, akkor szerintem NO Mathieu.S.Agüero írta:Amúgy mi van már Mathieu-vel? Nem úgy volt, hogy ma lezárul a transzfer?
Ebbe annyi hiba van hogy Hummels ebben az évben nem igen lesz leigazolva. De egyébként erre a felállásra gondolok én is, hogy ez lesz.ZBarca írta:Mit gondoltok erről a felállásról![]()
![]()
Messi kicsit hátrébb lépne, így teret adna a Neymar-Suarez kettősnek.
A kp-n Rakitic/Xavi osztogathatna, míg Ini a támadásban segítkezik, de csakis mikor Rakitic játszik Xavi helyett. A vkp pedig Masch lehetne, Busi pedig az alternatívája.
A védelembe leigazoltam Hummelst, de Pique mellé/helyére nem találtam senkit.
A kapusposzt pedig egyértelmű. Még azért Masip bezavarhat a MATS-Bravo "párbajba", de erre sok esélyt nem látok.
After the player accepted a pay cut, Barcelona now offer 20M for Valencia defender Mathieu. Still discussion about instalments. [catradio]S.Agüero írta:Amúgy mi van már Mathieu-vel? Nem úgy volt, hogy ma lezárul a transzfer?
Rosellel nem mentek, szerintem most már megvárják a fehér zsepiket.Lionel85 írta:Mikor látja be a vezetőség, hogy képtelen irányítani a klubot és készek lemondani a posztjukról?
Ha lenne végleges vevő, biztos, hogy eladták volna. Csak Bojan szereplése kb 2011 óta majdnem 0. De 2015ben lejár a szerződése, szóval ha kölcsön adjuk, akkor jövőre ingyen mehet ahová akar.Hunter91 írta:Bojan-t ismét csak kölcsönbe akarják? Miért nem passzolják már el végre?
A felesleget már rég értékesíteni kellett volna, erre csak tökörésznek Zubiék...
Mondjuk inkább Mathieu, mint Vermaelen v. Sakho, akik a saját csapatukba se nagyon férnek be.barca0417 írta: Van pedig még jó védö.
Kompany
Sakho
Vertonghen
Vermaelen
Boateng
Stb szóba se kerülnek..
A focit gólra játsszák, lehet, hogy a vezetőség a többet rúgni, mint kapni elvet követi...csababarca írta:De hát legalább elől megvagyunk novembertől...
Se.visca el barca írta:létszámban most is megleszünk, majd song is marad hátvédnek.
albát leszámítva olyan hátvédsorunk lesz mint egy betisnek.