Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha úgy kb. 15 órán belül nem lesz hivatalos, akkor szerintem NO Mathieu.S.Agüero írta:Amúgy mi van már Mathieu-vel? Nem úgy volt, hogy ma lezárul a transzfer?
Ebbe annyi hiba van hogy Hummels ebben az évben nem igen lesz leigazolva. De egyébként erre a felállásra gondolok én is, hogy ez lesz.ZBarca írta:Mit gondoltok erről a felállásról![]()
![]()
Messi kicsit hátrébb lépne, így teret adna a Neymar-Suarez kettősnek.
A kp-n Rakitic/Xavi osztogathatna, míg Ini a támadásban segítkezik, de csakis mikor Rakitic játszik Xavi helyett. A vkp pedig Masch lehetne, Busi pedig az alternatívája.
A védelembe leigazoltam Hummelst, de Pique mellé/helyére nem találtam senkit.
A kapusposzt pedig egyértelmű. Még azért Masip bezavarhat a MATS-Bravo "párbajba", de erre sok esélyt nem látok.
After the player accepted a pay cut, Barcelona now offer 20M for Valencia defender Mathieu. Still discussion about instalments. [catradio]S.Agüero írta:Amúgy mi van már Mathieu-vel? Nem úgy volt, hogy ma lezárul a transzfer?
Rosellel nem mentek, szerintem most már megvárják a fehér zsepiket.Lionel85 írta:Mikor látja be a vezetőség, hogy képtelen irányítani a klubot és készek lemondani a posztjukról?
Ha lenne végleges vevő, biztos, hogy eladták volna. Csak Bojan szereplése kb 2011 óta majdnem 0. De 2015ben lejár a szerződése, szóval ha kölcsön adjuk, akkor jövőre ingyen mehet ahová akar.Hunter91 írta:Bojan-t ismét csak kölcsönbe akarják? Miért nem passzolják már el végre?
A felesleget már rég értékesíteni kellett volna, erre csak tökörésznek Zubiék...
Mondjuk inkább Mathieu, mint Vermaelen v. Sakho, akik a saját csapatukba se nagyon férnek be.barca0417 írta: Van pedig még jó védö.
Kompany
Sakho
Vertonghen
Vermaelen
Boateng
Stb szóba se kerülnek..
A focit gólra játsszák, lehet, hogy a vezetőség a többet rúgni, mint kapni elvet követi...csababarca írta:De hát legalább elől megvagyunk novembertől...
Se.visca el barca írta:létszámban most is megleszünk, majd song is marad hátvédnek.
albát leszámítva olyan hátvédsorunk lesz mint egy betisnek.
Itt Eurobarca-n is írják, hogy már tavaly is le akarta igazolni a Barca, csak sokallták akkor a 10M-t rá, ebből nekem az jön le, hogy már tavaly is akartuk és nem LE külön kérésére jön...mess2009 írta:nem mintha nem lenne saját véleményem (nagyjából hasonló) de amióta ez a Mathieu cirkusz kipattant az egyetlen épeszű néhány mondatot hoztad össze...!LM10 írta:Én úgy vagyok ezzel a Mathieu témával, hogy Enrique kérésére jönne, szóval meg kell szerezni. Martinonak csak hozott emberei voltak, előtte Pep is saját kérésre rendelte a játékosokat. De ez a normális, hogy az edző kéri az új játékosokat![]()
Pár videót láttam most, hogy feljött szóba a neve, nem tűnik rossz játékosnak, a Valenciában korrekt középsővédő lett belőle. Az meg nekünk nem mindegy, hogy 15 vagy 20 milla? Csigrinszkij 25 volt, pedig ő csak a TVben látta azelőtt a La Ligát, Mathieu legalább itt van jó ideje. Tipikus kiegészítő embernek tökéletes lenne. Szerintem, ha nem ennyiért jönne, akkor mindenki elfogadná. Nem azt mondom, hogy ér 20 millát egy 31 éves játékos, de ha KELL, akkor KELL.
van természetesen ebben is egy "ha" amit nem tudunk: ha valóban LE. kéri!! szívesen olvasok Zubit elmarasztaló hsz.-eket oldalakon át (mert nagyjából hasonlóan vélekedem róla) DE ebben az ügyben nincs sara!(az hogy kivárt, az ár miatt normális ) ehhez ugye adaléknak: LE.-t is tőle kaptuk!