2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Inigónak 30 milliós az elengedési záradéka, Blindért meg a MU-val kellene licitháborút vívnunk, és Van Gaal miatt hátrányból indulnánk... A hollandért egyébként már 20-on milliókról írkálnak, nem tudom mennyire hihető.Laza írta:Matyi ha visszavonul mi még utána is fizetni fogjuk azt a 20 milliót.
A legszebb az egészben hogy ha vennénk egy Blind,és egy i.martinez, duót az kerülne kB 40millaba és kész,ha songot mondjuk be visszük az üzletbe vagy sikerül eladni még kedvezőbb.
Ha Matyi nem 30/31 éves lenne hanem mondjuk 27 és 5-8 millióért vennénk akkor is húznám a szám hogy minek.
Az meg hogy Hummels is ennyiért megy vicc
Akkor most már csak egy kérdés maradt hátra, lesz-e klasszi(ku)s khv igazolás, vagy újból segget csináltak a szájukból.Rivaldo11 írta:Egyértelműen mi visszük el a pálmát.Gali írta: Úgy néz ki, hogy ma pont kerül az ügy végére.
Nem tudom ki az átigazolási piac nagyobb lúzere, a Barca ezzel az ügylettel vagy a PSG, DL 50M-s leigazolásával.
Egyértelműen mi visszük el a pálmát.Gali írta: Úgy néz ki, hogy ma pont kerül az ügy végére.
Nem tudom ki az átigazolási piac nagyobb lúzere, a Barca ezzel az ügylettel vagy a PSG, DL 50M-s leigazolásával.
Valencia defender Mathieu, who flew with his team to Madrid, won't board the plane to Peru. He said goodbye to his teammates in Madrid. [as]palesz77 írta:Mathieu annak ellenére, hogy utazik a csapattal Dél-Amerkiába, reménykedik benne, hogy még leigazoljuk. Kétlem, hogy itt lezáródna ez a saga..![]()
Laporte idén hosszabbított, 42 millió a kivásárlási ára így, Martinez (Inigora gondolsz remélemS.Agüero írta:Agger, Laporte, Martinez. 3 név a transfermarkt szerint, akiknek 20 milla alatt van az áruk, és szerintem megszerezhetők.
Hummels marad, Klopp lenyilatkozta, hogy a 20 millió nevetséges ár érte..bennike123 írta:Idáig Hummelst akartam de nagyon...Erre elmegy összesen 20 millióért, mi meg ennyiért valószínűleg veszünk egy Mathieut![]()
![]()
sztem meg igen is jelent, nem szokták elvinni az eladásra szánt játékosokat világ körüli haknira, senkinek nem érdeke. a játékos nem akar sérülést kockáztatni, az edző meg usem fog olyat játszatni aki a következő szezonban nem lesz kerettag.jangamen írta:az ég világon semmit nem jelent ha elutazik, kár örülni.
Na, remélem elment. Jó lett volna valami élőkép a reptérről.ZBarca írta:Ha jól tudom, akkor egy óra múlva indul a gépe. Már csak 60 percet kell kibírnunk és vége!Vakmacska írta:Amúgy Matyi bá elutazott?
Bilbaobol soha az eletben nem fog senki 30 M alatt jatekost igazolni , behezebb onnan igazolni mint a Bayernbol, es irrealisabb aron is kelnek el a spillereik mint akarki mas jatekosai ! Agger meg egy Poolban sem tudott kezdo lenni! En tartom, hogy nekunk 2!! kezdojatekos szintu vedo kell kozepre !S.Agüero írta:Agger, Laporte, Martinez. 3 név a transfermarkt szerint, akiknek 20 milla alatt van az áruk, és szerintem megszerezhetők. Aggernek 2 év múlva lejár a szerződése, 29 éves, 15 körül el lehetne hozni. Laportét is hozni lehetne 25-30 között, Maritinez is kb 20, miért nem próbáljuk meg az egyiküket? Mindhárom megtenné a 3. számú védőt mondjuk Mathieu helyett.
Mangala/Marquinhos/Vertonghen hármas közül meg valamelyik jöhetne 35-40 között a kezdőbe, azt kész.Persze innen könnyű, de egyiküket illene elhozni szerintem...
Ha jól tudom, akkor egy óra múlva indul a gépe. Már csak 60 percet kell kibírnunk és vége!Vakmacska írta:Amúgy Matyi bá elutazott?
Lehet, hogy pont azért utalják a pénzt kis részletekben, mert szeretnének még egy védőt venni. Mondjuk a vezetőségünket ismerve erre kevés az esély, de hátha.crixus írta:Nincs itt semmiféle összeesküvés. A képlet egyszerűbb. A valencia minél többet próbál belőlünk kihúzni, mi pedig egyre többet engednénk nekik. A kérdés csupán az, hogy a vezetés milyen mennyiségű ...-t képes lenyelni Mathieu megvétele érdekében.
Az pedig elég vicces, hogy apránként akarunk utalni, ugyanis ebből az következik, hogy nincs pénz, ergo más középhátvédre ne is számítsunk. Jó lesz ez.![]()
Már csak VV (Vanczák Vili) kell a jobb oldalra Alves helyett és kész is a kezdőnk.
Mondtam én, hogy Bagnack és Édgar Ié kell.bennike123 írta:Idáig Hummelst akartam de nagyon...Erre elmegy összesen 20 millióért, mi meg ennyiért valószínűleg veszünk egy Mathieut![]()
ennyi erővel felhozunk egy játékost a B csapatból, ráadásul még fiatal is lenne. A csatárposzt már le van tudva szerencsére, a középpálya is jó lesz ha marad Xavi még egy idényt. Már csak védő kell, Verthongen pl.
Pont erről van szó..nincs pénz akkor miért nem Rojo ? A Sportinggal ráadásul elég rég óta jó a kapcsolata a csapatnak! ...7,5M a kivásárlási ára...gondolom ő is váltani akar.crixus írta:Nincs itt semmiféle összeesküvés. A képlet egyszerűbb. A valencia minél többet próbál belőlünk kihúzni, mi pedig egyre többet engednénk nekik. A kérdés csupán az, hogy a vezetés milyen mennyiségű ...-t képes lenyelni Mathieu megvétele érdekében.
Az pedig elég vicces, hogy apránként akarunk utalni, ugyanis ebből az következik, hogy nincs pénz, ergo más középhátvédre ne is számítsunk. Jó lesz ez.![]()
Már csak VV (Vanczák Vili) kell a jobb oldalra Alves helyett és kész is a kezdőnk.
Bennevan pláne Hummels,Benatia,Rojo esetében akikért amúgy is nagy konkurenciában vagyunk. De nem olyan egyszerű ezeket a tárgyalásokat titokban tartani...Vakmacska írta:Kis összeesküvés elmélet:
Mi van, ha a vezetőség nem is akarja matyikát megszerezni? Csak ezzel másról terelik el a figyelmet?
Ezért életfogytig tartó bannt érdemlenél!!!Dr.Dre írta:...