kadarzsolt85 írta:http://futbol.as.com/futbol/2014/07/22/ ... 71701.html Na hala istennek remelem igy is marad de akkor most kit veszunk meg Maldinit????
Még várnék ezzel a pezsgőbontással...
kadarzsolt85 írta:http://futbol.as.com/futbol/2014/07/22/ ... 71701.html Na hala istennek remelem igy is marad de akkor most kit veszunk meg Maldinit????
Talán ahogy anno a brazil Tulio ikertestvére érkezett Újpestre, úgy egy Mathieu hozzánk is érkezik. Az érdekelne még a dologból, hogy kié lesz a Mathieu.1-es, és kié a Mathieu.2-es verzió. Vagy valakinél a .0-ás marad?Poor011 írta:Na ha kedves Mathieu-t feltettük a gépre, jöhet a következő kérdés, ki a franc fog érkezni?
Elméletileg Blind...Poor011 írta:Na ha kedves Mathieu-t feltettük a gépre, jöhet a következő kérdés, ki a franc fog érkezni?
Lehozta a mundo es a Sport is csak van benne valami?!?Gali írta:barcastuff @barcastuff
Jeremy Mathieu, linked to Barcelona, has in the end been called up for Valencia's South American tour and should travel to Peru tomorrow.
Nem tudom honnan vette a barcastuff, ki lehet a hír forrása, de az eddigi fejlemények tükrében ez 180 fokos fordulatot jelent.
Mégis van Isten?
Bartoékból simán kinézek mindent.Amúgy Laporta szezonvégi nagy bejelentésével mi van?Remélem a hátterben már szervezkedik...visca el barca írta:én még a csk szalagot is odaadnám neki. remélem legalább 5 éves szerződést kötünk vele, min. 300 millios kivásrlási árral, nehogy elvigye jövőre a psg a legnagyobb sztárunkat.StickyFingaz írta:Nálam az fogja kiverni a biztosítékot,hogyha meg fogja kapni az 5-ös mezt.
én még a csk szalagot is odaadnám neki. remélem legalább 5 éves szerződést kötünk vele, min. 300 millios kivásrlási árral, nehogy elvigye jövőre a psg a legnagyobb sztárunkat.StickyFingaz írta:Nálam az fogja kiverni a biztosítékot,hogyha meg fogja kapni az 5-ös mezt.
Visca, egyetértértek veled, ezért is kíváncsi vagyok a véleményedre hogy szerinted mi győzhette meg LE-t abban hogy erre a jó emberre esett a választása, miközben hummelsek és mangalák vannak illtv. voltak a piacon.visca el barca írta:a sport szerint kifizetjük a 20 milliót, igy 99%, hogy ez a középkategoriás, max 5 milliot érő 31 éves pali itt fogja folytatni.
öröm és boldogság a köbön.
beszarás! De ténylegvisca el barca írta:a sport szerint kifizetjük a 20 milliót, igy 99%, hogy ez a középkategoriás, max 5 milliot érő 31 éves pali itt fogja folytatni.
öröm és boldogság a köbön.