Barca Igazolások
https://twitter.com/barcastuff/status/4 ... 12/photo/1" target="_blank
A lehetséges 3-5-2-es formáció, ami valójában 3-2-3-2-t jelent.
A négy nagy (Messi, Ini, Ney, Suarez) közül egy kimarad, a grafika szerint ez Iniesta (mondjuk ez elég merész).
Nálam viszont Busi helyett Mascherano játszik ebben a rendszerben, így gyorsabb, agresszívabb és stabilabb lenne a kp-nk, bár ehhez az is szükséges, hogy Messi is odategye magát.
Szerintem Cuadrado leigazolását ezért is forszírozza ennyire Lucho, mert a 3-5-2-ben a kolumbiainak kulcsszerepe lesz/lenne.
A lehetséges 3-5-2-es formáció, ami valójában 3-2-3-2-t jelent.
A négy nagy (Messi, Ini, Ney, Suarez) közül egy kimarad, a grafika szerint ez Iniesta (mondjuk ez elég merész).
Nálam viszont Busi helyett Mascherano játszik ebben a rendszerben, így gyorsabb, agresszívabb és stabilabb lenne a kp-nk, bár ehhez az is szükséges, hogy Messi is odategye magát.
Szerintem Cuadrado leigazolását ezért is forszírozza ennyire Lucho, mert a 3-5-2-ben a kolumbiainak kulcsszerepe lesz/lenne.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Ezzel a felállás csak az a ciki, h a védelem szélei túl támadó szelleműek. Az egyik szélső védőnek kevésbé támadó szelleműnek kéne lennie.krisztiantobias írta:
Amúgy meg ha formációnál tartunk, egyértelmű hogy ez lenne:
Sajnos Mascherano játszhat annyira jól amennyire akar, nem katalán. Reusról tegyetek le szerintem, mert nincs helye. Itt van három világklasszis elől 3 helyre, 4 felesleges. Cuadrado is maximum jobbhátvédnek jön, mert annyira pontosan tud védekezni amennyire Alves.
Amúgy nem látom értelmét Cuadrado leigazolásának, hiszen a támadó szekcióba nem lenne kezdő a védelembe meg a volt edzője szerint nem jó. Nem tudom elképzelni, h hol is lenne a helye neki.
A 3 védős rendszerhez még kéne 2 középső védő, h a 3 helyre legyen 5 játékos, h legyen megfelelő mennyiségű csere.
-
- Barça B
Amúgy sokat ekéztem én is a vezetőséget az átigazolási politika miatt, de ha Verthongen és Cuadrado tényleg jön, akkor le emelem a kalapomat és megbocsátom még Mathieu irreális árát is.
Persze ha a két illető jön, akkor remélem túladunk Alves-en még ha 10 millió alatt is és Song is megy a középpályáról, hiszen ott lesz Mascherano

Sajnos Mascherano játszhat annyira jól amennyire akar, nem katalán. Reusról tegyetek le szerintem, mert nincs helye. Itt van három világklasszis elől 3 helyre, 4 felesleges. Cuadrado is maximum jobbhátvédnek jön, mert annyira pontosan tud védekezni amennyire Alves.
Persze ha a két illető jön, akkor remélem túladunk Alves-en még ha 10 millió alatt is és Song is megy a középpályáról, hiszen ott lesz Mascherano

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Rendben, akkor itt a legújabb:Sylvinho írta:Legalább az igazolások fórumon szeretnék az igazolásokról olvasni.(pletykák, hírek, bemutatások,vélemény hivatalos igazolásokról) Olyan szörnyű sérelem ér, hogy a fórum felét át kell tekernem:( DE nem akartam senkit leoltani, elnézést ha így jött le. DE egy külön topic sem lenne hülyeség ennek.
„Cuadrado jó barátom, bízom benne, hogy összejön neki (-a Barcelonához igazolás-). Szerződtetése további ajtókat nyithat a tehetséges kolumbiai játékosoknak a nagy klubok felé.” - James Rodriguéz
més que un club
Legalább az igazolások fórumon szeretnék az igazolásokról olvasni.(pletykák, hírek, bemutatások,vélemény hivatalos igazolásokról) Olyan szörnyű sérelem ér, hogy a fórum felét át kell tekernem:( DE nem akartam senkit leoltani, elnézést ha így jött le. DE egy külön topic sem lenne hülyeség ennek.
-
- Llegenda del Barça
beszéljünk inkább arról, hogy ez neked miért fáj ennyire? az igazolások topikban nem csak a kamuoldalakról linkelt hírek vannak? Úristen, valóban borzalmas.Sylvinho írta:Ez nem a Barca igazolások 2014-2015 topic? Napok óta önjelölt mesteredzők taktikai bravúrjait lehet olvasni, amivel tuti visszaülhetnénk az európai futball trónjára..Külön topic kellene a LE fejébe látóknak.
Beszéljünk inkább arról, hogy miért nem a 22 éves De Vrij jött, a vb bronzérmes csapat védelmének tengelye? Most lett hivatalos, hogy a Lazio 9 millió euróért szerződtette:/
senki nem lát LE fejébe, és mesteredzőnek sem képzeli magát, de attól még egy alap felállást megoszthat a többiekkel. értelmes ember tudja, hogy ez önmagában nem stratégia, amitől edzőnek kell képzelnie magát az embernek. amúgy meg az, hogy az igazolásokon értetlenkedünk, hogy mér ez jött, mér nem az, az kb. pont ugyan olyan laikus megnyilatkozás, mint az, hogy valaki beír egy felállást, szóval erről ennyit.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Alves a háromvédős rendszerben hátul életképtelen lenne, oda középső védő kell, aki tud a szélen is játszani, mint Mathieu, vagy akár Bartra, aki régebben játszott jobb oldalt.JB írta:És akkor hol marad Ini és Cuadrado? Masch pedig szinte biztos hogy vkp lesz idén..!
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Nem kell ugratni senkit azért, mert felállásokat találnak ki. A felállást a(z) (lehetséges) igazolások befolyásolják. Te is most például egy önjelölt technikai igazgató és igazolási menedzser vagy.Sylvinho írta:Beszéljünk inkább arról, hogy miért nem a 22 éves De Vrij jött, a vb bronzérmes csapat védelmének tengelye? Most lett hivatalos, hogy a Lazio 9 millió euróért szerződtette:/

De Vrij ügyes, de kicsit talán zsákbamacska lenne, nem nagy játékos, nem is óriási tehetség és még tapasztalata is alig van, nem hogy a BBVA ligában.
més que un club
Ez nem a Barca igazolások 2014-2015 topic? Napok óta önjelölt mesteredzők taktikai bravúrjait lehet olvasni, amivel tuti visszaülhetnénk az európai futball trónjára..Külön topic kellene a LE fejébe látóknak.
Beszéljünk inkább arról, hogy miért nem a 22 éves De Vrij jött, a vb bronzérmes csapat védelmének tengelye? Most lett hivatalos, hogy a Lazio 9 millió euróért szerződtette:/
- visca el barca
- Presidente del Barça
persze, sima 4-3-3. nem lesz itt semmi változtatás. max messit egy kicsit hátrébb hozzák.baas11 írta:Amúgy a Huelva ellen (aki látta) volt valami hivatalos felállás ?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- baas11
- Entrenador del Barça
Hát ha Cuadradonak van(még) helye akkor Reusnak is .....
-
Erről a 3 (középső)védős rendszerről valahogy mindig a Juve (és olasz válogatott) jut eszembe ahogy Bayern könnyedén átgázolt rajtuk....meg úgy általában is mennyire bukta volt ez nekik a BLben....
-
Amúgy a Huelva ellen (aki látta) volt valami hivatalos felállás ?
-
Erről a 3 (középső)védős rendszerről valahogy mindig a Juve (és olasz válogatott) jut eszembe ahogy Bayern könnyedén átgázolt rajtuk....meg úgy általában is mennyire bukta volt ez nekik a BLben....
-
Amúgy a Huelva ellen (aki látta) volt valami hivatalos felállás ?
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Llegenda del Barça

ez alapvetően egy 4 védős felállás, ami alkalmanként támadásnál átmehet egy 3 védős felállásba. ha már kihoztuk a labdát, akkor Mascherano feljebb léphet, alapvetően abban a szerepben képzelem el, mint amit a válogatottban is játszik. nagyon remélem, hogy Mascherano és Busquets helyét képes egyszerre megtalálni a pályán (szerk: A KÖZÉPPÁLYÁN!) LE. másfajta 3 védős rendszerhez nagyon szűk a keret, legalábbis egyelőre...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2014.07.31. 14:16:17-kor.
És tényleg!Petr írta:Csak így eltűnik IniestaZBarca írta:.

Amúgy remélem LE megtalálja a tökéletes formációt, mert ezt a keretet (szerencsére) nagyon sok felállásban pályára lehet küldeni.

És akkor hol marad Ini és Cuadrado? Masch pedig szinte biztos hogy vkp lesz idén..!

Én ezt max így tudnám elképzelni:palesz77 írta:De olyan verziót is leírtak, ahol Messi az irányító. Ennek a taktikának amúgy Jordi Alba lenne az "áldozata".

Így szinte mindenkinek meglenne a cseréje és Alba is tudna játszani.

- visca el barca
- Presidente del Barça
életképtelen felállások egyike. az még hagyján, hogy lényegében senkinek nincs minőségi cseréje, de ezen ugy átrohannak, hogy mindegyik meccsen kapunk legalább 3 góltpalesz77 írta:LE pedig a 'Mundo' szerint 3-2-3-2-ben próbálgatta a csapatot edzésen.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Suárez ügyét nyolcadikán fogják tárgyalni a CAS-nál elméletileg. Az ügyvédei bíznak benne, hogy legalább annyira eltörlik a büntetést, hogy bemutathassák a Camp Nouban, és hogy edzhessen a többiekkel.
Reméljük ennél jobban is eltörlik..
Vermaelen az első számú célpontunk ha Marquinhosról lemondunk - és a főoldali cikk szerint lemondunk.. 15 millió lenne az ára nagyjából, és elméletileg könnyen mozdítható lenne.
Hát nem tudom. Első évében azt tudom, hogy nagy császár volt, de most kiszorította már Mertesacker is..
Xavi pedig egyike azon kevés játékosoknak, akik nem adtak még sajtótájékoztatót, úgyhogy megy a találgatás, hogy vajon marad-e vagy sem. De nagy eséllyel egész szezonban marad, és csak utána megy az USA-ba.
Reus pedig elméletileg nem fogadta el a szerződéshosszabbítást, úgyhogy jövőre 35 millióért igazolható lesz. Zubi nagy figyelemmel kíséri amúgy a sorsát, jövőre sanszos, hogy versenybe szállunk érte - bár nem tudom hova, max ha Messi elmegy.
Vertonghen pedig pletyka szinten ismét felmerült, mert elméletileg a Tottenham le akarja igazolni Musacchiot, és ezért ő meg akár távozhat is.
Hihető, főleg, hogy a napokban nyilatkozta le, hogy maradni akar..
LE pedig a 'Mundo' szerint 3-2-3-2-ben próbálgatta a csapatot edzésen. Ha megjön mindenki, akkor a 2 hátsó középpályás szerintük Rakitic és Busi lenne, előrébb a Neymar-Cuadrado-Pedro trióból lenne 2 a szélen, közöttük Ini, előttük meg Messi és Suárez. De olyan verziót is leírtak, ahol Messi az irányító. Ennek a taktikának amúgy Jordi Alba lenne az "áldozata".
Reméljük ennél jobban is eltörlik..
Vermaelen az első számú célpontunk ha Marquinhosról lemondunk - és a főoldali cikk szerint lemondunk.. 15 millió lenne az ára nagyjából, és elméletileg könnyen mozdítható lenne.
Hát nem tudom. Első évében azt tudom, hogy nagy császár volt, de most kiszorította már Mertesacker is..
Xavi pedig egyike azon kevés játékosoknak, akik nem adtak még sajtótájékoztatót, úgyhogy megy a találgatás, hogy vajon marad-e vagy sem. De nagy eséllyel egész szezonban marad, és csak utána megy az USA-ba.
Reus pedig elméletileg nem fogadta el a szerződéshosszabbítást, úgyhogy jövőre 35 millióért igazolható lesz. Zubi nagy figyelemmel kíséri amúgy a sorsát, jövőre sanszos, hogy versenybe szállunk érte - bár nem tudom hova, max ha Messi elmegy.
Vertonghen pedig pletyka szinten ismét felmerült, mert elméletileg a Tottenham le akarja igazolni Musacchiot, és ezért ő meg akár távozhat is.
Hihető, főleg, hogy a napokban nyilatkozta le, hogy maradni akar..
LE pedig a 'Mundo' szerint 3-2-3-2-ben próbálgatta a csapatot edzésen. Ha megjön mindenki, akkor a 2 hátsó középpályás szerintük Rakitic és Busi lenne, előrébb a Neymar-Cuadrado-Pedro trióból lenne 2 a szélen, közöttük Ini, előttük meg Messi és Suárez. De olyan verziót is leírtak, ahol Messi az irányító. Ennek a taktikának amúgy Jordi Alba lenne az "áldozata".
- visca el barca
- Presidente del Barça
semmi ráció nincs benne, hogy a szpörsz lecserélné egy gyengébb játékosra. az csak nálunk menő. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.07.31. 11:52:25-kor.

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Vertonghen újra képben van, a főoldali cikk le is írja miért. Ha ő érkezne, az megnyugtató lenne. Nem tartom sokkal jobbnak Marquinhosnál, a fiatalban nagy a potenciál, de ő tapasztalt és nem annyira zsákbamacska. A kedélyek is lenyugodnának, ha itt kötne ki. 27 éves, úgyhogy benne lehet 5-6 jó év is. A transfermarkt.de 20 millióra árazza be, ha 30-nál többe nem fog kerülni, örülni fogok.
OFF: Mangala még nem a City játékosa.
OFF: Mangala még nem a City játékosa.

més que un club
-
- Entrenador del Barça
A legszebb az egészben az, hogy a City tudomásom szerint 35-ért vitte a portói bekket.Zozzy 5 írta:szerk: a főoldali cikkben azt írják, hogy Mangala az ára miatt sosem volt igazán képben. na most nekem úgy rémlik, hogy 45-öt kérnek érte, amit mi elvileg sokallunk, de Marquinhosért 43-at ajánlunk. ezt magyarázza már el valaki...
ui.: Utánanéztem, a felettem írónak van igaza, még(!) nem igazolt oda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2014.07.31. 11:32:09-kor.
-
- Llegenda del Barça
zseniális, végre leakadunk Marquinhos-ról, aki semmivel nem jobb játékos Bartra-nál, de még ha hozni is akartuk, akkor is tavaly kellett volna.
nem tudom, hogy ki ragaszkodott hozzá ennyire idén. ha Zubi, akkor semmi meglepő nincs benne, hogy így alakult, hozta a szokásos amatőrizmust, mert semmire nem jutott az ügyben, csak elment egy csomó idő. ha LE, az egy fokkal pozitívabb történet, mert legalább az edző szavára adtak, viszont az szerintem nem jó jel, ha igazolások terén ennyire rugalmatlan, hogy kinéz magának egy embert és nem tud másban gondolkodni (lásd a szerencsére nem láncdohányos Matyiő), csak akkor, ha a PSG száznegyvenhetedjére is elküld minket a vérbe. na mind1, szerencséjük van, hogy ennyire hosszú az átigazolási szezon...
szerk: a főoldali cikkben azt írják, hogy Mangala az ára miatt sosem volt igazán képben. na most nekem úgy rémlik, hogy 45-öt kérnek érte, amit mi elvileg sokallunk, de Marquinhosért 43-at ajánlunk. ezt magyarázza már el valaki...
nem tudom, hogy ki ragaszkodott hozzá ennyire idén. ha Zubi, akkor semmi meglepő nincs benne, hogy így alakult, hozta a szokásos amatőrizmust, mert semmire nem jutott az ügyben, csak elment egy csomó idő. ha LE, az egy fokkal pozitívabb történet, mert legalább az edző szavára adtak, viszont az szerintem nem jó jel, ha igazolások terén ennyire rugalmatlan, hogy kinéz magának egy embert és nem tud másban gondolkodni (lásd a szerencsére nem láncdohányos Matyiő), csak akkor, ha a PSG száznegyvenhetedjére is elküld minket a vérbe. na mind1, szerencséjük van, hogy ennyire hosszú az átigazolási szezon...
szerk: a főoldali cikkben azt írják, hogy Mangala az ára miatt sosem volt igazán képben. na most nekem úgy rémlik, hogy 45-öt kérnek érte, amit mi elvileg sokallunk, de Marquinhosért 43-at ajánlunk. ezt magyarázza már el valaki...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... eu-2353653" target="_blank
Mathieu hetek óta nem dohányzik, ilyen korban sokan átállnak a pipázásra:) Valamiért nekem ez furcsa a profi sportban.:/ ÉN jobban örültem volna egy olyan védőnek, aki valóban minőségi javulást jelentene a hátsó alakzatban, hisz nem quantitatív hanem qualitatív problémák vannak...
Mathieu hetek óta nem dohányzik, ilyen korban sokan átállnak a pipázásra:) Valamiért nekem ez furcsa a profi sportban.:/ ÉN jobban örültem volna egy olyan védőnek, aki valóban minőségi javulást jelentene a hátsó alakzatban, hisz nem quantitatív hanem qualitatív problémák vannak...