2014.08.20. 15:18:29
Van der Wiel-en én is sokat gondolkoztam és örülnék is neki. Igaz, hogy nem tartozik a szük elitbe, de a jelenlegi Alvesnel és Montoya-nál főleg jobb. A PSG-ből igaz, hogy nehéz igazolni, de így, hogy megtartották Marquinhost és megvették egy vagyonért Luist nem biztos, hogy létszükséglet nekik a holland, eddig sem volt kirobbanthatatlan alapember . Még ha áron felül is, akkor is megérné. A legjobb persze az lenne, ha Alvest is be lehetne vonni, ők állni tudnák a fizetését és érdeklődtek is iránta.
Piszcek, Zabaleta, Juanfran pedig mozdíthatatlan. A BVB biztosan nem adná el, még egy komoly összegért sem ebben biztos vagyok, ahogy az Atleticoból és a Cityből sem valószínű hogy el tudnánk hozni a két alapemberüket, főleg ilyen későn.
Cuadrado lehetetlennek tűnik, nem is nagyon kellene tovább foglalkozni vele, a hollanddal viszont meg lehetne egy hasonlót csinálni, mint Douglas-al. Idén még maradna Párizsban, ha jövőre Alves lépne, akkor pedig jöhetne.
Az a legnagyobb gond, hogy jövőre a riválisaink (legalábbis jó részük) erősödni fog, mi pedig még a lyukakat sem nagyon tudjuk foltozni. Főleg, hogy ennyi új ember érkezett. Max. az utánpótlásból, de azt nem tartom jó ötletnek. Annak a sok fiatalnak most kellene folyamatosan játszani és nem feljönni pad/lelátókoptatónak.
Forca Barca!!!!