Barca Igazolások
a Barcelonának attól a pillanattól kezdve, hogy a döntést elodázták az idei átigazolási szezon végéig, ELEVE KÉT ÉVES PERIÓDUST ÁTFOGVA kellett volna igazolnia! ezen a mostani döntésen nem meglepődni kellene, hanem ki kellett volna védeni a hatásait a három hónapos "kegyelmi" időszakban!
az persze nem lehetetlen küldetés, hogy a B-vel karöltve a mostani keret lefusson két évet de előre borítékolom: a "sajnos nem igazolhattunk" szlogent gyakrabban halljuk majd mint a megnyert kupák ünneplését....
az persze nem lehetetlen küldetés, hogy a B-vel karöltve a mostani keret lefusson két évet de előre borítékolom: a "sajnos nem igazolhattunk" szlogent gyakrabban halljuk majd mint a megnyert kupák ünneplését....
Gondoltam bemásolom még egyszer:Messithebest írta:Ez mind szép és király, de Cuadrado is alig ha érkezhet az UEFA pénzügyi fair-play szabálya miatt, amivel a City és a PSG is szívott ha jól tudom.LM10 írta:A Sport bedobta Cuadrado mellé Koket, és Reust isÚgy akarják kikerülni a tiltást, hogy most megvesszük őket, és kölcsön adjuk őket. Kokenak lenne értelme, hisz Xavi 2015ben biztos, hogy távozik. Remélem Cuadrado már idén jön, Alves pedig megy.
Barcelona and Liga sources deny Barcelona can't make another big signing because of financial fair play rules. Still far from limits. [rac1]
Ezek szerint az FFP nem lehet akadálya az új igazolás(ok)nak.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- Barça B
Ezek mind jó JHV-ek, akiket felsoroltál, de miért nem próbálkoznak fiataloknál, akik hosszú távon is megoldhatják pl. De Sciglio, Danilo, DarmianChino írta:Van der Wiel-en én is sokat gondolkoztam és örülnék is neki. Igaz, hogy nem tartozik a szük elitbe, de a jelenlegi Alvesnel és Montoya-nál főleg jobb. A PSG-ből igaz, hogy nehéz igazolni, de így, hogy megtartották Marquinhost és megvették egy vagyonért Luist nem biztos, hogy létszükséglet nekik a holland, eddig sem volt kirobbanthatatlan alapember . Még ha áron felül is, akkor is megérné. A legjobb persze az lenne, ha Alvest is be lehetne vonni, ők állni tudnák a fizetését és érdeklődtek is iránta.
Piszcek, Zabaleta, Juanfran pedig mozdíthatatlan. A BVB biztosan nem adná el, még egy komoly összegért sem ebben biztos vagyok, ahogy az Atleticoból és a Cityből sem valószínű hogy el tudnánk hozni a két alapemberüket, főleg ilyen későn.
Cuadrado lehetetlennek tűnik, nem is nagyon kellene tovább foglalkozni vele, a hollanddal viszont meg lehetne egy hasonlót csinálni, mint Douglas-al. Idén még maradna Párizsban, ha jövőre Alves lépne, akkor pedig jöhetne.
Az a legnagyobb gond, hogy jövőre a riválisaink (legalábbis jó részük) erősödni fog, mi pedig még a lyukakat sem nagyon tudjuk foltozni. Főleg, hogy ennyi új ember érkezett. Max. az utánpótlásból, de azt nem tartom jó ötletnek. Annak a sok fiatalnak most kellene folyamatosan játszani és nem feljönni pad/lelátókoptatónak.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Gali írta:Amennyiben kölcsönben marad még egy évet, akkor szerintem igen. A sportlapok (Sport, MD, AS) szerint ugyanezt az üzletet ütnénk nyélbe a Dortmunddal Reus esetében is.Zsando írta:
És szerinted 40 misiért Odaadnák a kolumbiaim áááááá lesz ott 50-es kérés is
Nyilván röpködnek majd a nevek a következő napokban is, szóval nem fogunk unatkozni.
Mindenesetre ennek a bejelentésnek lehet pozitív hatása is, mégpedig az, hogy a vezetőség nem kényelmesedhet el és a hátralévő 12 napban melózni kell rendesen.
Nem tudom kit fogunk leigazolni, de hogy fogunk abban szinte biztos vagyok és most nem Douglasra gondolok.
Úgy legyen

Zsandarova Olga
Amennyiben kölcsönben marad még egy évet, akkor szerintem igen. A sportlapok (Sport, MD, AS) szerint ugyanezt az üzletet ütnénk nyélbe a Dortmunddal Reus esetében is.Zsando írta:
És szerinted 40 misiért Odaadnák a kolumbiaim áááááá lesz ott 50-es kérés is
Nyilván röpködnek majd a nevek a következő napokban is, szóval nem fogunk unatkozni.
Mindenesetre ennek a bejelentésnek lehet pozitív hatása is, mégpedig az, hogy a vezetőség nem kényelmesedhet el és a hátralévő 12 napban melózni kell rendesen.
Nem tudom kit fogunk leigazolni, de hogy fogunk abban szinte biztos vagyok és most nem Douglasra gondolok.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez mind szép és király, de Cuadrado is alig ha érkezhet az UEFA pénzügyi fair-play szabálya miatt, amivel a City és a PSG is szívott ha jól tudom.LM10 írta:A Sport bedobta Cuadrado mellé Koket, és Reust isÚgy akarják kikerülni a tiltást, hogy most megvesszük őket, és kölcsön adjuk őket. Kokenak lenne értelme, hisz Xavi 2015ben biztos, hogy távozik. Remélem Cuadrado már idén jön, Alves pedig megy.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Na igen de pénz is kéne rájukLM10 írta:A Sport bedobta Cuadrado mellé Koket, és Reust isÚgy akarják kikerülni a tiltást, hogy most megvesszük őket, és kölcsön adjuk őket. Kokenak lenne értelme, hisz Xavi 2015ben biztos, hogy távozik. Remélem Cuadrado már idén jön, Alves pedig megy.

Meg kit adunk el ??? ok Cuadrado megvan mondjuk alvessel + némi pénzért. jó de a többi ???
Zsandarova Olga
- Capon
- Llegenda del Barça
Ezt a döntést/büntetést hónapokkal ezelőtt elmondták/megkaptuk. Tisztában volt vele mindenki, vezetőség, szurkolók, mindenki!Zsando írta:Lehet bunkóság , de lehet szándékos is .visca el barca írta:amugy sztem az is bunkosag, hogy csak most döntöttek. 10 nap alatt, nem lehet komoly transzfereket lezavarni.
Nem beszélve cikkeztek egy 15 éves norvég kölökről aki a norvég elsőosztályban játszik......... neki, hogy van szerződése ???????
Két kezünket összetehetjük, hogy a fellebbezés ideje alatt igazolhattunk, képzeljük el, hogy ellenkező esetben hol tartanánk.
Nem 10 napunk van/volt igazolni, itt volt az egész nyár, mindvégig tudta mindenki, hogy most 2 szezonra előre le kell rendezni minden posztot.
Mielőtt valaki kitalálja, nem a FIFA-t és a döntését védem, csak tudtuk mi lesz, nem az utolsó pillanatokra kellett volna hagyni egy ilyen kézenfekvő probléma megoldását mit Alves.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2014.08.20. 15:46:32-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
1 napos döntés na igenErxy írta:ez abszolút így van.B. Tamás írta:Kiskorúak védelme és a Barça neve együtt egy büntetési tételben? Abszolút nonszensz.
Nem kizárt, hogy hibázott a Barcelona, és ejtett néhány formai hibát, azaz nem tartotta be a szabályokat, ez bőven lehetséges. A kiskorúak pályafutását, lelki fejlődését, életét azonban nem befolyásolta negatívan a klub, ez egészen biztos, márpedig a FIFA kiskorúak védelmét illető szabályának célja ugye ez lenne..
Ennek értelmében szerintem a hiba súlya és a büntetés mértéke egyáltalán nem arányos.
de abból kiindulva, hogy a fellebbezésünket 1 nap alatt el is bírálták szerintem nem is nagyon érdekli őket a kiskorúak védelme.

Tipikus "tanár diák kapcsolat" már csak akkor sem hagyom hogy neked legyen igazad

Zsandarova Olga
- LM10
- Director del Fútbol
A Sport bedobta Cuadrado mellé Koket, és Reust is
Úgy akarják kikerülni a tiltást, hogy most megvesszük őket, és kölcsön adjuk őket. Kokenak lenne értelme, hisz Xavi 2015ben biztos, hogy távozik. Remélem Cuadrado már idén jön, Alves pedig megy.

ez abszolút így van.B. Tamás írta:Kiskorúak védelme és a Barça neve együtt egy büntetési tételben? Abszolút nonszensz.
Nem kizárt, hogy hibázott a Barcelona, és ejtett néhány formai hibát, azaz nem tartotta be a szabályokat, ez bőven lehetséges. A kiskorúak pályafutását, lelki fejlődését, életét azonban nem befolyásolta negatívan a klub, ez egészen biztos, márpedig a FIFA kiskorúak védelmét illető szabályának célja ugye ez lenne..
Ennek értelmében szerintem a hiba súlya és a büntetés mértéke egyáltalán nem arányos.
de abból kiindulva, hogy a fellebbezésünket 1 nap alatt el is bírálták szerintem nem is nagyon érdekli őket a kiskorúak védelme.

Pláne , hogy az összes nagy klub egész biztosan ezt csinálja csak őket most nem piszkáljákB. Tamás írta:Kiskorúak védelme és a Barça neve együtt egy büntetési tételben? Abszolút nonszensz.Varatrix írta:Most itt komolyan bárki meglepődött? És ezt úgy értem hogy tudták előre a vezetők is, ráadásul ha minden igaz meg is érdemeljük.
Én nem tudom hibáztatni a Fifát. Együk meg amit főztünk!
Zsandarova Olga
Kiskorúak védelme és a Barça neve együtt egy büntetési tételben? Abszolút nonszensz.Varatrix írta:Most itt komolyan bárki meglepődött? És ezt úgy értem hogy tudták előre a vezetők is, ráadásul ha minden igaz meg is érdemeljük.
.
Ez igaz lenne EU-n belül , de :Varatrix írta:Most itt komolyan bárki meglepődött? És ezt úgy értem hogy tudták előre a vezetők is, ráadásul ha minden igaz meg is érdemeljük.
Futballisták nemzetközi átigazolása kizárólag 18 éves kor felett engedélyezett ill a játékos 16 és 18 év közötti életkorú, és az Európai Unió területéről, vagy az Európai Gazdasági Térség területéről származik.
Zsandarova Olga
- Varatrix
- Director del Fútbol
Most itt komolyan bárki meglepődött? És ezt úgy értem hogy tudták előre a vezetők is, ráadásul ha minden igaz meg is érdemeljük.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Egyetértek veledChino írta:Van der Wiel-en én is sokat gondolkoztam és örülnék is neki. Igaz, hogy nem tartozik a szük elitbe, de a jelenlegi Alvesnel és Montoya-nál főleg jobb. A PSG-ből igaz, hogy nehéz igazolni, de így, hogy megtartották Marquinhost és megvették egy vagyonért Luist nem biztos, hogy létszükséglet nekik a holland, eddig sem volt kirobbanthatatlan alapember . Még ha áron felül is, akkor is megérné. A legjobb persze az lenne, ha Alvest is be lehetne vonni, ők állni tudnák a fizetését és érdeklődtek is iránta.
Piszcek, Zabaleta, Juanfran pedig mozdíthatatlan. A BVB biztosan nem adná el, még egy komoly összegért sem ebben biztos vagyok, ahogy az Atleticoból és a Cityből sem valószínű hogy el tudnánk hozni a két alapemberüket, főleg ilyen későn.
Cuadrado lehetetlennek tűnik, nem is nagyon kellene tovább foglalkozni vele, a hollanddal viszont meg lehetne egy hasonlót csinálni, mint Douglas-al. Idén még maradna Párizsban, ha jövőre Alves lépne, akkor pedig jöhetne.
Az a legnagyobb gond, hogy jövőre a riválisaink (legalábbis jó részük) erősödni fog, mi pedig még a lyukakat sem nagyon tudjuk foltozni. Főleg, hogy ennyi új ember érkezett. Max. az utánpótlásból, de azt nem tartom jó ötletnek. Annak a sok fiatalnak most kellene folyamatosan játszani és nem feljönni pad/lelátókoptatónak.

Másrészt mi a vicces ? Van a cityben (U18) egy 17 éves nigériai fiú

Zsandarova Olga
Lehet hogy most így hogy nagyon szorít minket az idő megfognak emelkedni az árak de csak nekünk.
És szerinted 40 misiért Odaadnák a kolumbiaim áááááá lesz ott 50-es kérés isStickyFingaz írta:A hir az FFP túllépéséről kacsa volt.Még simán beleférne egy 40 millás üzlet.Remélem Zubi már úton van Firenze felé.Zsando írta:Csak 1 a gond ok egy bizonyos média szerint Reus ..stb, de kit adunk el ?????? Pénzügyi fairplay ne feledjükKubla9 írta:Remélem nem kapkodva fogunk igazolni.Reus, Koke?? Hát nem is tudom ,Reus még mozdítható lenne,de Koke biztos hogy nem.
Zsandarova Olga
- Chino
- Llegenda del Barça
Van der Wiel-en én is sokat gondolkoztam és örülnék is neki. Igaz, hogy nem tartozik a szük elitbe, de a jelenlegi Alvesnel és Montoya-nál főleg jobb. A PSG-ből igaz, hogy nehéz igazolni, de így, hogy megtartották Marquinhost és megvették egy vagyonért Luist nem biztos, hogy létszükséglet nekik a holland, eddig sem volt kirobbanthatatlan alapember . Még ha áron felül is, akkor is megérné. A legjobb persze az lenne, ha Alvest is be lehetne vonni, ők állni tudnák a fizetését és érdeklődtek is iránta.
Forca Barca!!!!
-
- Capitá del Barça
A hir az FFP túllépéséről kacsa volt.Még simán beleférne egy 40 millás üzlet.Remélem Zubi már úton van Firenze felé.Zsando írta:Csak 1 a gond ok egy bizonyos média szerint Reus ..stb, de kit adunk el ?????? Pénzügyi fairplay ne feledjükKubla9 írta:Remélem nem kapkodva fogunk igazolni.Reus, Koke?? Hát nem is tudom ,Reus még mozdítható lenne,de Koke biztos hogy nem.
Kövezzetek meg de én Pedrót gondolkozás nélkül eladnám,Song is csak a port fogja nálunk.
1 nap alatt döntést hoztak..
komolytalan bohóc brigád a Fifa is, nevetséges..
kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire fogja megváltoztatni az átigazolási időszak hátralévő részét, hogy próbálunk-e betárazni egy-két játékost..

kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire fogja megváltoztatni az átigazolási időszak hátralévő részét, hogy próbálunk-e betárazni egy-két játékost..

Csak 1 a gond ok egy bizonyos média szerint Reus ..stb, de kit adunk el ?????? Pénzügyi fairplay ne feledjükKubla9 írta:Remélem nem kapkodva fogunk igazolni.Reus, Koke?? Hát nem is tudom ,Reus még mozdítható lenne,de Koke biztos hogy nem.
Zsandarova Olga
Remélem nem kapkodva fogunk igazolni.Reus, Koke?? Hát nem is tudom ,Reus még mozdítható lenne,de Koke biztos hogy nem.
-
- Llegenda del Barça
igen, már anno a messi nevű beteg kiskölökkel is eljátszották ezt, akit a faterjával együtt költöztettek bcnba annak idején, h meggyógyítassák az akkori rohadtszemétállatok.visca el barca írta:szégyen, hogy a szerencsétlen éhező afrikai gyerekeket mennyire ki akarjuk zsigerelniBoixos írta:a fifának aszem azzal volt problémája, h a más országokból elhozott fiatal gyerekeknek roppant az élete azzal, h bcn-ba költöztették őket.lehet 2 hét múlva emberkereskedelemmé változik a vád
többszörös visszaeső a Klub, nem csodálom, h besokalltak tőle az igazság bajnokaiból álló fifánál.
de egyébként az a kemény ezzel az egésszel, h ezek közül a gyerekek közül sokakat tényleg olyan körülmények közé hozzák el, amivel az otthoni állapotaik köszönő viszonyban sincsenek. olyan ellátást kapnak, amilyenre otthon esélyük sem lenne, utána, ha felnőtt korukban csapatokhoz kerülnek, akkor az ott keresett pénzekből konkrétan családokat, közösségeket, FALVAKAT tartanak el. végülis csak ennyire kúrt ki a pl a barcelona ezekkel a fiatalokkal.
ez nem tetszik a fifának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2014.08.20. 15:13:48-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA