2014.08.20. 20:08:04
Te jó ég, mindenki milyen negatívan lát mindent, csak a puffogás…
Kapus poszton - elvben - rendben vagyunk évekre, tehát ez ok.
Védelemben mindenki marad, nem engedünk el senkit, jövőre csak egy Douglas - Alves csere, közben Bartra egy évvel rutinosabb lesz, felkerül végleg Ié, meg egy szélső hátvéd pluszban és tökéletesen rendben leszünk. Az olyan fárasztó storykat, hogy a nyugdíjas Mathieu nem tudja majd vezetni a védelmet, meg hagyjuk már. Egyrészt nem egyedül lesz, másrészt nem egy évre igazoltuk, harmadrészt nem 46 éves lesz jövőre, negyedrészt annyi, hogy szerintem csak az sírt az igazolása miatt, aki soha nem látta játszani: sokoldalú, határozott, gyors, erős, magas és mindezek mellett nagyszerű jellem. Ez a viselkedéséből, nyilatkozataiból, gesztusaiból eléggé átjön, de mondjuk nem ez akar lenni a fő mondanivalóm…
Douglas, Montoya, XY fiatal (jobb, vagy bal), Adriano, Alba és esetlegesen Mathieu szélre.
Középen meg: Pique, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Ie és esetlegesen Mascherano.
Csatársor elképesztő lesz így is: Messi, Neymar, Suarez, plusz Pedro, szükségszerűen Rafinha, visszajön Deulofeu egy év plusz rutinnal a La Ligából, plusz felkerül végleg Munir (úgyszintén egy évvel idősebben, rutinosabban, a felnőttekkel való egy év edzés után..), plusz Adama és talán még Dongou. TÖKÉLETES! (Annyi, hogy én idén örültem volna egy a zenitén túllevő egykori extraklasszisnak, aki lehetett volna az új Larsson, aki örül, ha csak pár perc jut neki és hogy szinte nálunk fejezheti be - nálam Klose lett volna a nyerő, de itt nem is a név a lényeg…)
És akkor a középpálya: Inieste, Rakitic, Sergio Busi, Masch, plusz Rafinha és Halilovic. Meg ha nagyon muszáj, akkor Sergi Roberto… (Én se nézek ki belőle sokat, de szerintem ne kérdőjelezzünk meg valakit, aki játszott Pep, Tito, Tata, LE és a világ további legjobb utánpótlás edzőinek a kezei alatt - a felnőttben és a B-ben, illetve az Ifiknél is -, tehát valószínüleg oka van annak, hogy ott van…) Tehát az egy szem (korántsem jelentéktelen, sőt) legendás, de már a csúcson túllevő Xavit kell pótolni (meg a távozó Alvest), de közben visszajön Deulofeu, felkerül végleg Ié, Adama, Munir, Dongou, esetleg Sandro, meg egy szélsőhátvéd, plusz jön Douglas és még most is van 11 nap, simán lehet igazolás.
Szerintem lesz is - Cuadrado lenne még mindig a legjobb opció -, de adott esetben LE mégis számolni fog Songgal és akkor sincs semmi veszve. Annyi, hogy akkor nem el (főleg nem ingyen), hanem csak kölcsön kell adni, és jövőre úgy jöhet vissza, hogy játékban van. Az Arsenalban nagy kártyás volt, a MU is akarta, meg talán a Milán is, nálunk sem tiltakozott edző, elnök, technikai vezető, illetve nem is rá kell építeni a csapatot…
Akkor így néznénk ki jövőre, ha idén már nem is igazolunk (nem idén, hanem úgy, hogy sok játékos plusz rutint szerzett, jobban össze vannak szokva, lejártak az eltiltások stb…):
'A': MTS - Douglas, Pique, Mathieu, Alba - Rakitic, Masch, Ini - Messi, Suarez és Neymar.
'B': Bravo - Montoya, Bartra, Vermaelen, Adriano - Halilovic, Busi, Rafinha - Deulofeu, Munir és Pedro.
Plusz: Ié, szélsőhétvéd a B-ből, Sergi Roberto, Adama és Dongou (meg ugye Song akár).
Ha meg még jönne egy kp, vagy Cuadrado, akkor maga lenne a Mennyország.
Úgyhogy, csak semmi pánik, de főleg ne legyen idegeskedés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
player10 2014.08.20. 20:10:10-kor.