Őszinte leszek Veled Erxy, Douglast soha nem láttam játszani, viszont a Montoya-Adriano kettőst sokat és ha velük kell versenyeznie, az nem jelenti azt, hogy Nálunk fog futkározni az új Cafu, vagy a pályája csúcsán lévő Maicon, vagy Alves, de szerintem pánikra nem ad okot. (Főleg, hogy volt már Douglassal Henrique-s párhuzam, vagy akár Cacares-es: szeritnem ők sem feltétlenül fürödtek volna be, főleg utóbbi, legalább kiegészítőként, az uruknál, a sevillánál és a juvénál is fix a helye, nálunk lehetőséget is alig kapott - tudom, hogy amikor meg igen, akkor nem ért vele. De simán lehet, hogy most meg valaki majd fog. Ha meg nem, akkor még mindig bomba erős a keretünk, illetve a világon a legjobb az utánpótlás, lehet majd a taktika változik kicsit a kerethez….)Erxy írta:Nem olyan szörnyű a helyzetünk, de azért pár dologgal vitatkoznék.player10 írta:....
Jobbhátvéd kérdés: ott komoly problémánk is lehet. Azt írod, hogy valaki a B-ből, de sajnos nincs olyan arc ott akit akár majd 1 év múlva a felnőtt csapat kötelékében látok.
Godswill-nek hívják a jobbhátvéd tehetségünket, de neki még nagyon távol van a felnőtt csapat, egyáltalán nem áll rá készen.
Alvesnek egyébként 1+1 éves szerződése van, szóval számszerileg nem biztos hogy hiányban leszünk. Viszont hogy még 2 évig nem akarom Alvest látni játszani, az tuti.
Vagy odaadjuk Montoyának a posztot és bízunk abban hogy felnő a feladathoz.
Középhátvédnél meg fene tudja, lutri az egész, ezt a transfer ban előtt is így gondoltam. Kitudja Piqué milyen formát hoz, kitudja Vermaelen milyen formát hoz.. kitudja hogy Bartra hogy fejlődik tovább, kitudja mikor lassul be Mathieu.
szóval elég sok a kérdőjel..
Illetve a sok 'ki tudjára' reagálva: ki tudja, hogy nem fog élni egyik fiatal sem a talán soha vissza nem térő lehetőséggel és teljesedik ki rögtön?
Plusz én is azt írtam, hogy remélem még igazolunk idén - név szerint Cuadrado-t említettem, akivel egyébként szerintem áttérnénk sok esetben a 3-4-3-ra, de ez másik post… -, de mint Te is írtad még akár Alves is maradhat, plusz a bal oldal akkor is megvan, ha csak Albát és Mathieut vesszük oda, és talán Patrick-ot a B-ből.
Akit meg Te írtál, Godswill, nem emlékeztem a nevére, de már olvastam róla… 3. vagy 4. hátvédnek kell lennie az adott poszton kezdésnek, azért az nem rögtön mély víz…
Viszont nem vitatkozni akarok, csak gondoltam, hogy nem rossz, ha nem mindenki csak puffog, idegeskedik, mert így sem olyan szörnyű a helyzet, plusz még van 10-11 nap igazolni...