Szép dolog tőled,hogy elismered Messit (
vagy csak azt akarod,hogy tovább szenvedjen a csapat 
). Alapjában véve igazat adok neked, de van egy olyan érzésem,hogy pl. Neymar mellette nem tud kifejezésre jutni olyan szinten,amelyre képes lenne,de lehet,hogy ezt csak én látom igy. A mondatba be lehetne helyettesiteni Suarezt is,de azzal még várni kell,mert ő most szokja a közeget.
Chino írta:
Én ezt ebben a szezonban már egy kicsit másképp látom. Főleg Neymar miatt. Sokkal többet vállal és Iniestaval és Albaval nagyon jól megértik egymást, így Messi nélkül is sok helyzetet alakítanak ki, főleg, hogy a brazil sokat mozog és "kéri" a labdákat.
Persze így is sok akció Messin megy keresztül, de úgy érzem mostanában önzetlenebb és nem ő akar mindent befejezni, kevésbé épül rá a (támadó)játékunk, mint tavaly vagy az utóbbi években. Ezt nem a gólpasszai száma miatt mondom, hanem az összkép alapján ez a benyomásom.
Ezt a kritikát felé részben az utolsó meccs miatt irtam. Nagyon megmaradt bennem,hogy az utolsó 10percben elkéri a védőktől a labdát,és húzza,húzza,még mindig húzza,egészen,amig fel nem ért az ellenfél tizenhatosáig... Én meg majdnem szétrágtam a távirányitót annyira idegesitett a dolog. Tény,hogy messze nem olyan önző,mint tavaly, én arra gondoltam,hogy az akcióink 80%-a rajta keresztül megy,ami vagy gólpassz,vagy gól formájában nyilvánul meg a részéről. Ezt kicsit soknak érzem. Fel lehet hozni a túloldalról mondjuk Ronaldót,aki szintén hasonló stattal rendelkezhet, de azért ott a kp dolgozik ám rendesen,ők hozzák ki a labdát az ellenfél kapuja elé,és akkor játsszák meg Ronaldot az esetek többségében.
kadarzsolt85 írta:Messit akkor sem adnam el ha mankos bottal kene ki menjen a palyara amit o le tett az asztalra es megmyert a Barcanak azt soha senki nem fogja felul mulni itt johet Ronaldo es barki egyszeruen a nyomaba sem ernek ...MESSI the BEST.....
Erre meg nem akartam reagálni,de muszáj volt. Pont az ilyen hozzászólások miatt nem akartam leirni a véleményemet az egészről. Rakjuk fel a szemellenzőt,Messi van a Fifa boritóján,szóval még mindig jó. Nem jó a védelmünk,miért vonult vissza Puyol

Nálam egy játékos sem él meg a múltjából, próbálok mindig a jelenlegi teljesitménye alapján megitélni mindenkit.