Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Cooh
Jugador del Barça

2014.11.06. 11:48:54

visca el barca írta:
Cooh írta:Egy kis off:
Ti mit olvasnátok szívesebben a médiában?:
Messi újabb csúcsot döntött meg.
vagy
Az FC Barcelona ismét Európa trónján.

Nekem az utóbbi jobban hangzik...
akármennyire is akarod, a kettő elképzelhetetlen egymás nélkül. utóbbi nagyrész előbbinek a függvénye. egy jó messivel sokkal több esélyünk van mint egy jó piquével vagy jó iniestával.

és a rekord:
- 71 bl gól
- 4 fejjel, 8 jobbal, 59 ballal
- 61 a 16-oson belülről, 10 kívülrő
- 8 büntető, 4 tripla, 2 szasbadrúgás
- 2 gólt lőtt döntőben
- a kedvenc ellenfelei: milan 8, ajax, arsenal, kusen 6-6 gól
Akár mennyire is akarom?- nem akarok személyeskedni, de a szöveg melyik részében írtam ilyet...sehol.
Túlságosan Messi körül forog a Barcelona és persze a szurkolók is (tisztelet a kivételnek).
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.06. 11:21:08

Cooh írta:Egy kis off:
vagy

akármennyire is akarod, a kettő elképzelhetetlen egymás nélkül. utóbbi nagyrész előbbinek a függvénye. egy jó messivel sokkal több esélyünk van mint egy jó piquével vagy jó iniestával.

és a rekord:
- 71 bl gól
- 4 fejjel, 8 jobbal, 59 ballal
- 61 a 16-oson belülről, 10 kívülrő
- 8 büntető, 4 tripla, 2 szasbadrúgás
- 2 gólt lőtt döntőben
- a kedvenc ellenfelei: milan 8, ajax, arsenal, kusen 6-6 gól
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cooh
Jugador del Barça

2014.11.06. 10:59:17

Jó pár embernél olvasom, hogy megrúgja a 40 gólját évente, ezért nem lehet rá panasz, sok címet neki köszönhetünk...stb.
DE! hiába rúgja szép számban a gólokat HA! a CSAPAT nem nyer semmit.
A múltból meg ne építkezzünk a jelenben.
Szép és jó, hogy rengeteg egyéni elismerést kap, DE! és még mindig DE! a csapat ettől nem nyer bajnokságot/bl-t...

Szivem szerint megnéznék egy hónapot, amikor Messi nem játszik, amikor nem őt keresik az ellenfél kapujánál a társak...
Plusz egy olyan edző sem ártana, aki nem megkérdezi, hogy lecserélhetem-e a játékosom hanem ha azt látja, hogy nem megfelelő a hozzáálása/teljesítménye akkor leülteti a kispadra.

Egy kis off:
vagy

Léfe
Entrenador del Barça

2014.11.06. 06:32:08

Végül Messi nyer minden csucsot mert, ha nagy sérülés nem zavar be 3-4 évvel fiaalabb CR.-nél, igy több meccs van benne.
Samper
Director del Fútbol

2014.11.06. 04:07:11

Messit és a Barcat a világsajtó rekordmániája belehajszolta a gólversenybe. Ezzel sikerült szétverni a Barca tervezett játékstílusát.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.05. 23:45:10

BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.11.05. 22:43:22

kellett neki 2 gól meg egy piros lap, hogy elkezdjen hajtani. Nagyon akarta a 72. gólt, látszott rajta. :D

Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.05. 22:36:14

Óriási gratula Messinek a rekordért megérdemelte =D> =D>
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Normandia
Director del Fútbol

2014.11.05. 17:30:46

Fuentealbilla írta:Szívem szerint védelmembe venném Messit madridos létemre bár tudom, nem szorul rá itt, de..
Szerencsétlen nem állhat oda a szögletzászlóhoz, h persze-persze nyugodtan csináljátok ti.
Egy időben pont az volt vele szemben itt a kritika tavaly, h nem kéri már annyit a lasztikat kivonja magát a játékból stb.
Kicsit semmi se jó már néha vele kapcsolatosan úgy érzi az ember. (no offense)
El kell fogadni, h sajnos az-az a két ember ami Messi játékát is meghatározta erősen kifelé megy.. ő pedig egyedül nem lehet képes mindig félpályáról végig szlalomozni és gólt lőni.
Régebben megtette jó párszor, de az emberfeletti az volt és nem az a kritikára érdemes, hogy most ez nem megy.
Mint leírtam már más topikban a KP sor és a Védekezés harmóniája fontos lehet Messi jövőbeli teljesítményére is. Hogy ez hogyan miként és mikorra áll össze barcelonában az pedig a jövő kérdése. Messi játéka pedig addig is átalakuló félben lesz sőt már át is alakult.. ugyanis gyengébb KP-s rásegítés miatt előlépett valóban valamiféle klasszikus 10-es játékosnak... helyettesíti a jó formában lévő Xavit és Init is szinte egyszerre. Valamint esetenként a kapu elé is felér.
Az a rengeteg key pass amit ad meccsenként és ezt az állítást támasztja elő a gólpasszokon kívül is.

sorry, h ismét külsősként belekottyintok :)
Semmi baj nincsen azzal, ha nem csak "beltenyészet" ír ide. Persze a másik oldalról kevés értelmes beírás érkezik ide. Ezt kivételesen annak tartom.
Szerintem teljesen vállalható és igazság is van abban, amiről írsz. Itt sokan elfelejtik, hogy milyen kp-ok adták a zsugát neki és milyen formában, akik már vagy kifelé mennek, vagy közelítenek az ajtó felé. A jelenlegi Busi, Raki, Xavi (már), vagy Sergi (még) nem az a szint. Ini is rapszodikusan játszik, hol zseni hol meg gatya. Ilyen középpályával és igen a mögöttük lévő bizonytalan védelemmel nehéz ám varázsolnia. Éppen ezért próbálja megoldani azt is, ami nem az Ő feladata lenne és veszti el éppen ezért a lasztit, vagy kényszerül visszafelé passzolni.
És Igen, itt mindenki azt a Messit akarja folyamatosan, aki akkor és abban a közegben volt "Isten" - na jó most is az - :lol: amikor a pályán az a Xavi, Iniesta, Puyol, Alves stb tolta a labdát, akik a zeniten voltak abban a pár évben és akik már azt a szintet nem tudják hozni, vagy nem folyamatosan. Ezek pótlása nem történt meg, de még csak megközelítőleg sem. Lehet, nem is lehetséges.
A jelenlegi állománnyal próbáljuk azt játszani, mint amit a zsenik korosztálya játszott anno 2-6 évvel ezelőtt. Nem fog menni és a legrosszabb az, hogy ez még csak nem is a "bolhán" múlik.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.05. 17:27:51

Messit eladni a legnagyobb hülyeség a világon . Ha rosszul megy neki egy szezonban akkor is minimum berámol 30 gólt , és ilyen játékosból nem túl sok van
hajnesz írta: Erre meg nem akartam reagálni,de muszáj volt. Pont az ilyen hozzászólások miatt nem akartam leirni a véleményemet az egészről. Rakjuk fel a szemellenzőt,Messi van a Fifa boritóján,szóval még mindig jó. Nem jó a védelmünk,miért vonult vissza Puyol :( Nálam egy játékos sem él meg a múltjából, próbálok mindig a jelenlegi teljesitménye alapján megitélni mindenkit.
Nyilván a múltja alapján senki sem követelheti meg a kezdőtagságot de igenis meg kell adni azt a fajta tiszteletet ami kijár Messinek,Iniestanak , Xavinak és még folytathatnám a sort.
hajnesz írta:Nem baj,ha nem rúg 60 gólt szezononként, csak akkor adjon levegőt a többi csatárunknak! Minden akció rajta keresztül megy, s lám... Csodák csodájára ha neki nem megy,nem megy a csapatnak sem. Semmi bajom nem lenne vele,ha néha kihúzódna a szélére, és hagyná érvényesülni jobban a Neymar-Suarez duót. Néha túl görcsös olyan tekintetben,hogy mindent neki kell csinálnia,közben meg pont ezzel veszi el a helyet a többi klasszistól.
Más: Nem az utolsó pár meccs miatt irom,de nektek nem fordult meg a fejetekben,hogy többet ért volna eladni a nyáron? Tényleg szép dolog,hogy mi mindent megtett a klubért,stb. De mi kvázi megújulni akartunk,az meg a régi nagymenővel lehetetlen. Az egészhez az kellene,hogy Messi kissé hátra szoruljon a ranglétrán(beáll a sorba,védekezik,mondjuk minden második akció fut az ő jobb oldalán,stb.),de ez megint csak esélytelen. Lehet én látom rosszul,de abból a pénzből futotta volna egy jó jobbhátvédre,meg egy khra, már azt rögtön megjegyezném,hogy a piacon igazából nincs klasszis középhátvéd jelenleg,aki mozditható. Régen azért szaladgált a pályákon egy Thuram,Nesta,Vidic,Cannavaro,most meg? Mangala,aki egy Porto alapembere volt :lol: De ez itt kicsit off,nem ragoznám tovább. A lényeg az,hogy azt a pénzt szépen el tudtuk volna költeni,amit Messiért kapunk. Nem feltétlenül CSAK azért küldtem volna el,mert nem játszik úgy,mint pár éve,hanem (megint hangsúlyozom) a csapat megújulását gátolja szvsz.
A megújulás nem feltétlenül azt jelenti , hogy el kell adni a legnagyobb sztárt . Az a baj , hogy Messi az utóbbi időben túl magasra tette a lécet és néhányan már egy 40 gólos szezon után elkezdik szidni vagy elakarják adni. Azt mondani , hogy nem ad levegőt a többi csatárnak elég abszurd dolog. Elég ha csak megnézed a góllövőlistát és a gólpasszlistát a Spanyol Bajnokságban
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.11.05. 16:14:10

Messit akkor sem adnam el ha mankos bottal kene ki menjen a palyara amit o le tett az asztalra es megmyert a Barcanak azt soha senki nem fogja felul mulni itt johet Ronaldo es barki egyszeruen a nyomaba sem ernek ...MESSI the BEST.....
Barca Barca Baaarca
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.11.05. 16:12:58

Szép dolog tőled,hogy elismered Messit (vagy csak azt akarod,hogy tovább szenvedjen a csapat :mrgreen: ). Alapjában véve igazat adok neked, de van egy olyan érzésem,hogy pl. Neymar mellette nem tud kifejezésre jutni olyan szinten,amelyre képes lenne,de lehet,hogy ezt csak én látom igy. A mondatba be lehetne helyettesiteni Suarezt is,de azzal még várni kell,mert ő most szokja a közeget.
Chino írta:

Én ezt ebben a szezonban már egy kicsit másképp látom. Főleg Neymar miatt. Sokkal többet vállal és Iniestaval és Albaval nagyon jól megértik egymást, így Messi nélkül is sok helyzetet alakítanak ki, főleg, hogy a brazil sokat mozog és "kéri" a labdákat.
Persze így is sok akció Messin megy keresztül, de úgy érzem mostanában önzetlenebb és nem ő akar mindent befejezni, kevésbé épül rá a (támadó)játékunk, mint tavaly vagy az utóbbi években. Ezt nem a gólpasszai száma miatt mondom, hanem az összkép alapján ez a benyomásom.
Ezt a kritikát felé részben az utolsó meccs miatt irtam. Nagyon megmaradt bennem,hogy az utolsó 10percben elkéri a védőktől a labdát,és húzza,húzza,még mindig húzza,egészen,amig fel nem ért az ellenfél tizenhatosáig... Én meg majdnem szétrágtam a távirányitót annyira idegesitett a dolog. Tény,hogy messze nem olyan önző,mint tavaly, én arra gondoltam,hogy az akcióink 80%-a rajta keresztül megy,ami vagy gólpassz,vagy gól formájában nyilvánul meg a részéről. Ezt kicsit soknak érzem. Fel lehet hozni a túloldalról mondjuk Ronaldót,aki szintén hasonló stattal rendelkezhet, de azért ott a kp dolgozik ám rendesen,ők hozzák ki a labdát az ellenfél kapuja elé,és akkor játsszák meg Ronaldot az esetek többségében.
kadarzsolt85 írta:Messit akkor sem adnam el ha mankos bottal kene ki menjen a palyara amit o le tett az asztalra es megmyert a Barcanak azt soha senki nem fogja felul mulni itt johet Ronaldo es barki egyszeruen a nyomaba sem ernek ...MESSI the BEST.....
Erre meg nem akartam reagálni,de muszáj volt. Pont az ilyen hozzászólások miatt nem akartam leirni a véleményemet az egészről. Rakjuk fel a szemellenzőt,Messi van a Fifa boritóján,szóval még mindig jó. Nem jó a védelmünk,miért vonult vissza Puyol :( Nálam egy játékos sem él meg a múltjából, próbálok mindig a jelenlegi teljesitménye alapján megitélni mindenkit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnesz 2014.11.05. 16:22:05-kor.
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.05. 16:08:31

hajnesz írta:Nem baj,ha nem rúg 60 gólt szezononként, csak akkor adjon levegőt a többi csatárunknak! Minden akció rajta keresztül megy, s lám... Csodák csodájára ha neki nem megy,nem megy a csapatnak sem. Semmi bajom nem lenne vele,ha néha kihúzódna a szélére, és hagyná érvényesülni jobban a Neymar-Suarez duót. Néha túl görcsös olyan tekintetben,hogy mindent neki kell csinálnia,közben meg pont ezzel veszi el a helyet a többi klasszistól.

Én ezt ebben a szezonban már egy kicsit másképp látom. Főleg Neymar miatt. Sokkal többet vállal és Iniestaval és Albaval nagyon jól megértik egymást, így Messi nélkül is sok helyzetet alakítanak ki, főleg, hogy a brazil sokat mozog és "kéri" a labdákat.
Persze így is sok akció Messin megy keresztül, de úgy érzem mostanában önzetlenebb és nem ő akar mindent befejezni, kevésbé épül rá a (támadó)játékunk, mint tavaly vagy az utóbbi években. Ezt nem a gólpasszai száma miatt mondom, hanem az összkép alapján ez a benyomásom.
Forca Barca!!!!
Fuentealbilla
Barça B

2014.11.05. 16:04:34

Szívem szerint védelmembe venném Messit madridos létemre bár tudom, nem szorul rá itt, de..
Szerencsétlen nem állhat oda a szögletzászlóhoz, h persze-persze nyugodtan csináljátok ti.
Egy időben pont az volt vele szemben itt a kritika tavaly, h nem kéri már annyit a lasztikat kivonja magát a játékból stb.
Kicsit semmi se jó már néha vele kapcsolatosan úgy érzi az ember. (no offense)
El kell fogadni, h sajnos az-az a két ember ami Messi játékát is meghatározta erősen kifelé megy.. ő pedig egyedül nem lehet képes mindig félpályáról végig szlalomozni és gólt lőni.
Régebben megtette jó párszor, de az emberfeletti az volt és nem az a kritikára érdemes, hogy most ez nem megy.
Mint leírtam már más topikban a KP sor és a Védekezés harmóniája fontos lehet Messi jövőbeli teljesítményére is. Hogy ez hogyan miként és mikorra áll össze barcelonában az pedig a jövő kérdése. Messi játéka pedig addig is átalakuló félben lesz sőt már át is alakult.. ugyanis gyengébb KP-s rásegítés miatt előlépett valóban valamiféle klasszikus 10-es játékosnak... helyettesíti a jó formában lévő Xavit és Init is szinte egyszerre. Valamint esetenként a kapu elé is felér.
Az a rengeteg key pass amit ad meccsenként és ezt az állítást támasztja elő a gólpasszokon kívül is.

sorry, h ismét külsősként belekottyintok :)
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.11.05. 15:51:25

Nem baj,ha nem rúg 60 gólt szezononként, csak akkor adjon levegőt a többi csatárunknak! Minden akció rajta keresztül megy, s lám... Csodák csodájára ha neki nem megy,nem megy a csapatnak sem. Semmi bajom nem lenne vele,ha néha kihúzódna a szélére, és hagyná érvényesülni jobban a Neymar-Suarez duót. Néha túl görcsös olyan tekintetben,hogy mindent neki kell csinálnia,közben meg pont ezzel veszi el a helyet a többi klasszistól.
Más: Nem az utolsó pár meccs miatt irom,de nektek nem fordult meg a fejetekben,hogy többet ért volna eladni a nyáron? Tényleg szép dolog,hogy mi mindent megtett a klubért,stb. De mi kvázi megújulni akartunk,az meg a régi nagymenővel lehetetlen. Az egészhez az kellene,hogy Messi kissé hátra szoruljon a ranglétrán(beáll a sorba,védekezik,mondjuk minden második akció fut az ő jobb oldalán,stb.),de ez megint csak esélytelen. Lehet én látom rosszul,de abból a pénzből futotta volna egy jó jobbhátvédre,meg egy khra, már azt rögtön megjegyezném,hogy a piacon igazából nincs klasszis középhátvéd jelenleg,aki mozditható. Régen azért szaladgált a pályákon egy Thuram,Nesta,Vidic,Cannavaro,most meg? Mangala,aki egy Porto alapembere volt :lol: De ez itt kicsit off,nem ragoznám tovább. A lényeg az,hogy azt a pénzt szépen el tudtuk volna költeni,amit Messiért kapunk. Nem feltétlenül CSAK azért küldtem volna el,mert nem játszik úgy,mint pár éve,hanem (megint hangsúlyozom) a csapat megújulását gátolja szvsz.
Petr
Entrenador del Barça

2014.11.05. 15:35:27

bence-barca írta:Az a durva, h ha Messi nem rúg 60 gólokat egy szezonban mostantól, hanem ""csak"" 40t, akkor rossz formában lesz. Európai csatárok majdnem egészének meg a 30gólos szezon is álomszerű kb.
Hát igen, magasan van az a léc...
De az sem elhanyagolható tény, hogy a többi csatár az álomszerű 30 gólos szezon mellé fut 12 kilométert meccsenként, Messi pedig 8-9-et (ha tévedek szóljatok rám). Az a munka pedig simán elég a magasabb nyomáshoz és a csapat sikeréhez.
Az egészből azt szeretném kihúzni, hogy "csak" a góllövés nem elég. Legalábbis nekem.

Tudom, ezt nem is állítottad, a hsz-t igazából Messi kritikájára használtam.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.05. 15:28:50

hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ra-2374455

Az öregnek megint igaza van.
Az a durva, h ha Messi nem rúg 60 gólokat egy szezonban mostantól, hanem ""csak"" 40t, akkor rossz formában lesz. Európai csatárok majdnem egészének meg a 30gólos szezon is álomszerű kb.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.05. 15:22:33

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ra-2374455" target="_blank

Az öregnek megint igaza van.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.11.02. 18:52:38

Mára már a család az első és nem a foci. Ez látszik a teljesítményén, de nem bántom, hiszen persze, hogy a család az első. Csak hogy ő a fociból él meg, ez a kenyere, kutya kötelessége lenne a pályán a belét is kidobni. Ő a fővezér a pályán, neki kéne utat mutatnia. Nem egy vezető alkat, de ha neki jól megy, akkor a csapatnak is és ez visszafele is igaz. Messze van régi formájától, talán már el se jönnek azok az idők. Agyonnyerte magát mind csapat, mind egyéni szinten. Csak a vb-cím hiányzik. Azért persze lesznek még csúcsmeccsei, csak többet kéne mutatnia.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.02. 11:59:30

tegnap én is ráfeküdtem a témára, és tényleg mindent belevezet a védőkbe. régebben előbbről indult, max 1-2 emberen kellett átverekedni magát, most meg 6-on. meg már mindeni ismeri ezt a szélről indulok és befele tologatom verziót, legtöbbször ezt tolja.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fuentealbilla
Barça B

2014.11.01. 18:41:44

nagyiibarca írta:

csak nekem tűnik úgy, hogy kevesebb csel jön be neki, mint korábban? :D
Nem nézek meg minden Barca meccset, de nekem is feltűnt, h többször már az első védőbe belevezeti/vagy az első védő már megállítja őt.
27 évesen viszont ha már ez előjön akkor ott valóban fejben vannak gondok. Ugyanis még ha nem is CR7 féle fizikuma van akkor is ennek 29-30 éves koráig minimum nem lett volna szabad előjönnie.
Persze nem biztos és az is lehet fizikai okai vannak , kérdés az, h mi áll a háttérben?
Erre több válasz is létezhet akár lehet olyan is ami annó a növekedésének normálissá tételében volt (persze ez csak 1 teória) annó tizenéves korában.
De lehet, h az akarat hiányzik szimplán belőle már ez az edzésmunkájában is látható... nem tudhatjuk innen. De nyilván ha ott nem adja bele a maximumot akkor az a meccseken is kifog jönni zsenialitás ide vagy oda.
Sok minden lehet.. de az fix, h ő szinte ha Göndogan féle sörhasat eresztene akkor is TOP játékos lenne még pár évig. Ez a szintje pedig jelenleg is minimum TOP5-ös futballistává teszi.. Igazából egyértelműen csak CR-t lehet most is jobbnak nevezni vita nélkül.

Magasra tette a lécet... 91 gólos szezont már sosem fog termelni ez szinte biztos. Kérdés, h meg tud-e még újulni igazán.. vagy a "zsenijéből" fog már csak elfocizgatni. Ez véleményem szerint a karrierjének hosszára is kihathat. Ha jön a megújulás akár 10 évet is elfocizgathat még (ha nem is mindvégig barcásként), ha viszont nem egy viszonylag korai visszavonulás is benne lehet akár 3-4 év múlva. Az biztos, hogy neki nem lesz szüksége hakni évekre, hogy eléldegéljen vígan egész életében.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.01. 18:18:09

Messinek van 250, Zarrának pedig 251. vannak más források is persze, de ez a legelfogadottabb talán.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.11.01. 18:16:03

Jó lenne ha ma megnyitná a gólcsapot végre.
Ebben a szezonban több ziccere volt,mint amikor 40 meg 50 gólt rúgott csak a bajnokságban, de mindent kihagy,borzasztó mennyit ront.
Jó lenne ha javítana a helyzetkihasználásán,rúgjon be minden 4.et,akkor már lenne 15-20 gólja kb.

Amúgy kettő kell,és megdönti, eggyel beállítja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
shutterisland
Director del Fútbol

2014.11.01. 18:07:03

tehát ha ma duplázik, akkor beállítja, vagy megdönti a rekordot ?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.01. 17:49:48

ZBarca írta:
MessiNeymarSuarez írta:Kérdés, hogy ennek az oka fejben van, vagy fizikailag nem bírja.
Én arra tippelnék, hogy mentálisan van valami vele, elment a kedve stb, mert még csak 27 éves, a legjobb korba lép be.Remélem magára talál.
Szerintem meg csak megváltozott a játéka. Ma már több asszisztot oszt, mint régebben, de sajnos kevesebb gólt is lő.
Ennek ellenére szerintem még egy jó ideig benne lesz a top 3-ban. :)
De ez nem magyarázza azt, amit MNS is írt, hogy valami nem klappol vele, és ezért nem ülnek már annyira a cselei..

Az asszisztjainak amúgy én is örülök, de akkor lennék maradéktalanul elégedett vele, ha mezőnyben olyan lenne megint, mint 08/09-ben. :D Na jó, azt nem kérem, mert az lehetetlen, de szerintem ha kicsit jobban koncentrálna sok szituációban, akkor nem vezetné bele az első előtte álló emberbe..
Válasz küldése