2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyira mindenki jó véleménnyel van a másikról, hogy nem akarom tudni mi folyik a zuhany alatt.defender3 írta:"Iniesta is the boyfriend that every mother wants her daughter to have," said Ramos
Viszont Harry Kane mindkettőtöknél fényévekkel jobb.PCsabi írta:Az elmúlt 12 hónapban a La Liga-ban Iniesta-nak és nekem ugyanannyi gólunk + gólpasszunk van.
Ez eddig oké, csak tegnap is látszott, hogy ez az átváltoztatott, nulla kreativitással felküldött munkás középpálya mire megy egy Kroos-Modric duó ellen. Ameddig nem fáradtak el, főleg az első félidő utolsó 15 percében, azt se tudták mi merre hány méter.Alcantara írta:Ez az ember olyan kemény lett a középpályán, mint a gyémánt. Annyit ütközik a szezonban, mint eddig egész pályafutása alatt. Hihetetlen ezzel a fizikummal mikre képes.Jó meccse volt neki is.
Nagyon tetszik,hogy végre megtanult ütközni is, nem olyan könnyü elvinni mellette a labdát. Szvsz azért nyertük meg a meccset,mert végre agressziv lett a középpálya,nem hagytunk nekik időt a kibontakozásra.kristop írta:nem, ez tényleg így van. nem is nagyon bírja támadásban úgy segíteni a csapatot, mint az régebben tette. de a labdabiztossága, és nyugodtsága még mindig nagy érték.DrMajor írta:Azt csak én érzem, hogy rengeteg labdát szerez és többet védekezik?
nem, ez tényleg így van. nem is nagyon bírja támadásban úgy segíteni a csapatot, mint az régebben tette. de a labdabiztossága, és nyugodtsága még mindig nagy érték.DrMajor írta:Azt csak én érzem, hogy rengeteg labdát szerez és többet védekezik?
A mai meccs alapján nagyon úgy tűnik.Res írta:Évek óta nem játszott olyan jól, mint tegnap! Remélem ez valaminek a kezdete...
Mind Martinonál, mind LE-nél el van kenve a csapat játékának változása. Ezért Ini számára nincs világos alkalmazkodási, váltási kényszer. Különösen, hogy Xavi is ott van. Viszont a csapatjáték tényleg megváltozott.ktm írta:Szerintem ez annak is köszönhető, hogy némileg átalakult a csapat játéka. Nekem úgy tűnik, hogy kevesebbet próbálkozik a csapat középen, inkább a szélekről jönnek a labdák a kapu elé. Így ritkán kerül oda Iniesta, hogy a gólpassz a neve mellé kerüljön, viszont lehet, hogy a gólpassz előtti kulcsfontosságú kiugratást ő adja Albanak vagy Neymarnak például. Én nem féltem, az látszik, hogy nem felejtett el focizni és ha odakerül, akkor ugyanúgy fogja adni zsugát, mint régen.bennike123 írta:Csak én vettem észre hogy mostanában az utóbbi 1-2 évben nem találja az igaz formáját? Régebben sokkal több gólpasszt adott azonban mostanában csak pár látványos megmozdulással szórakoztat. Ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem ez annak is köszönhető, hogy némileg átalakult a csapat játéka. Nekem úgy tűnik, hogy kevesebbet próbálkozik a csapat középen, inkább a szélekről jönnek a labdák a kapu elé. Így ritkán kerül oda Iniesta, hogy a gólpassz a neve mellé kerüljön, viszont lehet, hogy a gólpassz előtti kulcsfontosságú kiugratást ő adja Albanak vagy Neymarnak például. Én nem féltem, az látszik, hogy nem felejtett el focizni és ha odakerül, akkor ugyanúgy fogja adni zsugát, mint régen.bennike123 írta:Csak én vettem észre hogy mostanában az utóbbi 1-2 évben nem találja az igaz formáját? Régebben sokkal több gólpasszt adott azonban mostanában csak pár látványos megmozdulással szórakoztat. Ti hogy vagytok ezzel?
Olvass vissza egy kicsit és megtudod...bennike123 írta:Csak én vettem észre hogy mostanában az utóbbi 1-2 évben nem találja az igaz formáját? Régebben sokkal több gólpasszt adott azonban mostanában csak pár látványos megmozdulással szórakoztat. Ti hogy vagytok ezzel?
Azt adom én is, hogy ő Xavival volt a leghatékonyabb, a legcsillogóbb. Két kivételes játékos, de talán együtt még inkább speciálisok voltak. Xavi jóval többet passzolt, Iniesta pedig a cseleket vállalta inkább be.visca el barca írta: ez a tényen semmit nem változtat. ő xavival érezte jól magát, abban a rendszerben, akkor pörgött neki a játék. bár néha néha még most is ámulatba tud ejteni, egyre kevesebb a pali. a labdát jól tartja, jól passzol, de egyénileg sokkal kevesebbet vállalkozik, nincsenek kulcspasszai, egy totál biztonsági játék amit játszik. 0 gólpassz egy irányító középpályástól elfogadhatatlan. félek h vele is az lesz mint xavival, 1-2 év múlva a halálba fogjuk kívánni. jövőre mivel nem tudunk igazolni, még biztos kezdő lesz
Tegnap a meccs túlnyomó részében ezt játszottuk, mégsem lehetett észrevenni, hogy ott van. Az első félidőben nagyon szürke volt, pedig a csapat szárnyalt, a 2. játékrészben viszont volt pár szép labdalopása, a passzsávokba szépen lépett be, de előre játékban továbbra is kevés. Tavaly még reménykedtem benne, hogy magára talál, idén már nem. Sajnos úgy néz ki, hogy őt hamarabb érte utol a kor, mint Xavit. Persze ettől még hasznos tagja tudna lenni a csapatnak, de csak akkor, ha elfogadja, hogy már nem ő az elsődleges opció a kp-n.herlius írta: A csapat játéka direktebb, dinamikusabb, fizikálisabb lett, ő viszont sokkal inkább a labdatartásos, kicsalogatós, kevesebb sprinteléssel és ütközéssel operáló játékhoz volt szokva. Kár lenne, ha befásulna a srác, de sokszor kicsit gépiesnek érzem már a játékát.