2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pontosan. Toure-ra fujtak kezezest, azt hiszem. Illetve az odavagon Milito lesrol fejelt golt.Az első meccs volt Milánóba én úgy emlékszem és itthon nyertünk 1:0ra ugy hogy bojan szabályos gólját elvettek az utolsó percbe!
Legnagyobb baj a visszavágó felvezetésével volt. Remuntada, stb stb. Aztan ment a tilitoli varva arra, hogy az Inter 2x hibazzon.Az inter elleni kiesés tényleg blama, és ott hibás volt Pep is ezt aláírom. De azért az többegyenletes párharc volt, rengeteg minden döntött ott, és az odavágón se volt baj,vezettünk is,aztán történt egy két dolog...de igen,az kudarc volt,főleg a visszavágó mindenképp.
Az egyáltalán nem igaz, hogy az antipátiám miatt az a véleményem Pepről ami. Mint írtam, én az ő kinevezését támogattam, és sokáig semmi bajom nem volt vele. Antipatikussá vált, és egyre inkább az lett. Mind szakmailag, mind emberileg. Hibázni emberi dolog, lehet is. Felőlem 16. is lehetett volna az a Barca, és mondjuk az Inter elleni kieséssel nem az a bajom, hogy nem nyerte meg a Barca, hanem ahogyan. Az a visszavágó szégyen, szegénységi bizonyítvány, akkor is az lenne, ha Bojan gólját megadják, továbbmegyünk és behúzzuk. Csak akkor nem lenne ennyire idegesítő. Pep és az a Barca csodásan egymásra talált akkor. AZ a Barca és Pep, nem a Barca és Pep. Egy dolgot tudott, azt nagyon jól (manapság ez a siker titka általában), mást nem. És emiatt meg is szívtuk egy párszor. Nekem egy jó edző ismérve az is, hogy nem egyetlen rendszerben tud dolgozni, és tud reagálni. Szintén nem tartom világszám edzőnek azt, aki a világ legjobb csapatával a bírói szekértolásra is játszik. Ráadásul azt gondolom, hogy abban a Barcában 2-3 év plusz benne volt, de Guardiola alkalmatlan volt arra, hogy ezt kihozza. Messit is hagyta elkanászodni. De tovább nem magyarázom, ha nem akarod megérteni, hogy a túlértékeltségét és jókor volt jó helyen nem az érdemei megkérdőjelezésére használom, akkor írd be még 20X, hogy nem igaz és téveszme. Nekem az a meglátásom, hogy ahogy a a madridisták alábecsülik, úgy a Barcások meg felül. Remélem soha többé nem ül a Barca padján, de ha mégis, hát egyáltalán nem látom biztosítottnak, hogy feltétlenül elérne valamit.Normandia írta:A minősìtés annak szólt, amit írtál és nem a személyednek. Mivel unszinpátiád Peppel kapcsolatosan kiolvasható volt mind két ìrásodból, ezért determinálja azt, ami a véleményed. Szerintem itt senki sem vitatja, hogy vétett e hibát, biztosan vétett, de hogy a barcát olyan szintre vitte, amin előtte nem volt az is bizonyos. Ezt a jókor jó helyen szöveggel elintézni igen csak sommás és a valóságtól elrugaszkodott megállapìtás.
Mi a túlértékelt jelző alapja? Mitől túlértékelt Pep?
Mindent megnyert egy csapattal, amit egy klubcsapat megnyerhet. Nincsen további szint, amit megnyerhetne. Szerinted egy olyan edző, aki minden lehetséges kupát megnyert a csapatával az túlértékelt?
Az meg nyilván az én hibám és ezért elnézésed kérem, hogy a barcát önmagáért szeretem és nem az edzőért vs játékosaiért. Én hasonló okok miatt mint te nem tudnám utálni, de ez mondom, az én hibám.
Lehet igazad van, nem emlékszem ilyenekre, de olyan tuti volt, amikor itt az ment, hogy szegényeknek busszal kellett megtenni az utat Milánóban. Szegények... Bojan meg gólja, Istenem az meg... Egy meddő nyomásból, ami ugye nem kapuralövések meg helyzetek tömkelegeit jelentette, hanem 93 perc gurigázást, talált egy gólt, és ebből az a 2 dolog jött ki, hogy Bojan valóban jobb, mint Ibra (P.Kluivert9 írta:Az első meccs volt Milánóba én úgy emlékszem és itthon nyertünk 1:0ra ugy hogy bojan szabályos gólját elvettek az utolsó percbe!
Bocs, hogy kiragadom, de csak erre reagálnék. Igen jobbak voltunk, de sokszor nem mehettek le emelt fővel. Papíron jobbak voltunk, és nem formabeli ingadozás vagy a szerencse hiánya miatt, hanem , mert mindig ugyanúgy, ugyanazt csináltuk. Valaki felkészült ellene, valaki nem. Nem az lett volna a megoldás, hogy összeesnek, hátha kiállítanak valakit, hanem fel kellett volna készülni arra, hogy valaki felkészül a Barca ellen. Elég amatőr hiba szvsz.kristop írta:lehet nem nyertünk meg mindent, de amikor kiestünk, akkor is úgy estünk ki, hogy jobbak voltunk. pedig ebben a modern fociban ilyen szintű dominanciát nehéz fenntartani, előtte és azóta se volt ilyen csapat.
Az első meccs volt Milánóba én úgy emlékszem és itthon nyertünk 1:0ra ugy hogy bojan szabályos gólját elvettek az utolsó percbe!jelwaz írta:Nézd, talán az is blődli, hogy rámondod a másik véleményére, hogy blődli, de nem cáfolod meg. De akkor tisztázzuk.Normandia írta:Már ne haragudj, de ez a túlértékelt, meg jókor volt jó helyen egy blődli.
Általában, ha akárki eredményeket ér el, akkor mondható, hogy jókor volt jó helyen, mert ha nem ott lett volna, akkor máshol. Ezt mi sohasem tudjuk meg, hogy a máshol mit ért volna el. Ezzel vagdalkozni felesleges és értelmetlen. A túlértékelt jelzőt sem igen értem erre a személyre, mert amit lehetett és még azt is amit nem, megnyert a csapatával. Álltalában egy több éves munkára, ami hihetetlen eredményeket hozott a klubnak, nem hiszem, hogy a túlértékelt szó lenne a megfelelő. Most azért túlértékelt, mert a bayern kiesett a kupából, vagy mert úgy gondolod, hogy ha Pintér ült volna a barca kispadjára, ugyan ezeket az eredményeket hozta volna?
Az meg hab a tortán, hogy egy edző miatt utáljon valaki egy csapatot, amit saját elmondása szerint meg egyébként szeret. No comment.
A jókor van jó helyen egy kifejezés a magyar nyelvben, nem szó szerint értendő. Nem egy taktikai guru, ha azon múltak volna ezek a kupák, akkor vajmi esélye sem lett volna. Azt sem állítom, hogy taktikailag viszont 0senki, nem értek a focihoz annyira, de nem is próbálok úgy tenni. Viszont van szemem, és láttam, hogy az utolsó éveiben is még egy 2 góllal (ha nem több) jobb csapat voltunk a Realnál, de eredményességben ez nem látszódott meg egymás ellen. A gyűlölt Mou és az akkori real csürhe száját simán befoghatták volna, de nem tették. A két rivális közötti feszültebb időkben ment a Real mocskolása, de az hogy a Barcának is lenne szégyenkezni valója, csak kevesek szájából hangzott el. Amikor az Inter ellen kiestek a BL-ből, az egy olyan BL volt, amikor nagyon a Barcának állt a zászló, azt be kellett volna húzni. Barcelonában vereség az Intertől, utána kapom a hírlevelet egy hétig mindennap más játékossal, hogy húú mekkora remuntada lesz, kiphotoshoppolva az összes 90-es karral, erre elutaznak Milánóba a középpályára pötyögni. Hagyjuk már... És akkor utána arról megy hozzáértőék diskurzusa, hogy azért esett ki a csapat, mert busszal kellett Milánóba utazni. Meg, hogy Ibra milyen béna, mert nem lőtt gólt abból a pötyögésből (bárcsak tudnék rá sértőbb szót). Mellesleg megnőtt a színészkedések és drámák száma alatta, a nyilatkozatai pedig fröcsögtek az álszentségtől. Volt ok bőven szégyenkezni miatta, de itt mindent kupákban mérnek. Én meg nem.
Ha azt állítanám, hogy erre nem csak Guardiola lett volna képes, az meg nem azt jelenti, hogy szerintem Pintérrel is ugyanilyen eredményes csapat lenne, hanem, hogy mondjuk xy jószakember-edző is. Azt mondtam, hogy túlértékelt, nem azt, hogy érdemtelenül elismert, sneki0... Ha azt mondom, hogy túlértékelt, akkor nem állítom azt, hogy nem jogosan elismert, csak eltúlozzák a szerepét az egészben, vagy az ez alapján megítélt kvalitásai magasabbak az igazinál.
Már ne haragudj, de hagy döntsem már el, hogy miért szeretek egy csapatot. Ha a játéka miatt, akkor a játéka miatt, ha a meze miatt, akkor a meze miatt, ha meg azért mert cuki színű a stadionjuk, akkor azért. Azért kell szeretni a csapatot, amiért te? Vagy ez meg van határozva? Vagy te tudod, hogy miért kell? Nem tudom, hogy egy edző, főleg egy ilyen karizmatikus edző, miért ne tehetne antipatikussá egy csapatot. Na ezzel vagdalkozni teljesen felesleges és értelmetlen.
Ellenben itt rengeteg ajnározó, és Pep szülinapján meg távozásának napján pityergő emberrel, én anno az ő kinevezése mellett kardoskodtam (kb. összesen 2 másik emberrel) Mourinhoval szemben (ez a fórum rá a bizonyíték). Utóbbi persze most közutálat tárgya, mert milyen bunkó meg szemét, de az itt senkit nem zavart amúgy, amíg nem a Barca szívta a fogát miatta (még azt is elfelejtették, hogy szemét kommunikációja volt a Chelsea-Barca párharcon nem tudom melyik évben, amikor Messiről kiállítottak valakit, aki felrúgta).
Amúgy meg arra vonatkozott a hozzászólásom, hogy igaza van Mikinek abban, hogy a labdaszedő is megérdemli a tiszteletet, csak, hogy itt ez álszentség (nem Miki részéről). Mert itt arról van szó, hogy, aki csodaistencsászárkirálynál kevesebbre tartja őt, mert mondjuk szemrákot kapott az 5 év alatt lepasszolt 20 centis részletekben kipasszolt 10millió kilométertől, meg a kiscsaj ligába való fetrengéstől, és jópár a pötyögésre beállt védekezés elleni semmitől, az egy bunkó, tuskó, focihoz nem értő no comment ember. Feljött pl. Hleb, akit lehet itt nagyképűen szidni, attól még egy nagyon nagyon jó kis játékos volt, aki fontos szerepet töltött be az Arsenalnál, ami, ha igazatok van, hogy tehetségtelen, akkor még nagyobb szó. Guardiola csodaisten meg nem látta, hogy azért mégsem olyan ügyes a srác? És akkor mire itt a nagy arc? Akkora érdem a világ egyik legjobb csapatának drukkolni? Ha erre akkora az arca egy szurkernek, akkor meg már Ronaldonak miért ne lehetne, ha már olyat tud csinálni, amit itt senki?
Attól nem leszek jobb szurker, hogy nem kritizálom a csapatomat, attól sem lesz kisebb érdeme Guardiolának, ha belátjuk a hibáit. Attól meg, hogy Capello is meg tudta volna csinálni, meg Klopp meg Löw (hasraütöttem, nem konkrét), attól még ő csinálta meg és megcsinálta. Bár 1-2-szer nagyon megérdemelte volna a bukást...
A minősìtés annak szólt, amit írtál és nem a személyednek. Mivel unszinpátiád Peppel kapcsolatosan kiolvasható volt mind két ìrásodból, ezért determinálja azt, ami a véleményed. Szerintem itt senki sem vitatja, hogy vétett e hibát, biztosan vétett, de hogy a barcát olyan szintre vitte, amin előtte nem volt az is bizonyos. Ezt a jókor jó helyen szöveggel elintézni igen csak sommás és a valóságtól elrugaszkodott megállapìtás.jelwaz írta:Nézd, talán az is blődli, hogy rámondod a másik véleményére, hogy blődli, de nem cáfolod meg. De akkor tisztázzuk.
A jókor van jó helyen egy kifejezés a magyar nyelvben, nem szó szerint értendő. Nem egy taktikai guru, ha azon múltak volna ezek a kupák, akkor vajmi esélye sem lett volna. Azt sem állítom, hogy taktikailag viszont 0senki, nem értek a focihoz annyira, de nem is próbálok úgy tenni. Viszont van szemem, és láttam, hogy az utolsó éveiben is még egy 2 góllal (ha nem több) jobb csapat voltunk a Realnál, de eredményességben ez nem látszódott meg egymás ellen. A gyűlölt Mou és az akkori real csürhe száját simán befoghatták volna, de nem tették. A két rivális közötti feszültebb időkben ment a Real mocskolása, de az hogy a Barcának is lenne szégyenkezni valója, csak kevesek szájából hangzott el. Amikor az Inter ellen kiestek a BL-ből, az egy olyan BL volt, amikor nagyon a Barcának állt a zászló, azt be kellett volna húzni. Barcelonában vereség az Intertől, utána kapom a hírlevelet egy hétig mindennap más játékossal, hogy húú mekkora remuntada lesz, kiphotoshoppolva az összes 90-es karral, erre elutaznak Milánóba a középpályára pötyögni. Hagyjuk már... És akkor utána arról megy hozzáértőék diskurzusa, hogy azért esett ki a csapat, mert busszal kellett Milánóba utazni. Meg, hogy Ibra milyen béna, mert nem lőtt gólt abból a pötyögésből (bárcsak tudnék rá sértőbb szót). Mellesleg megnőtt a színészkedések és drámák száma alatta, a nyilatkozatai pedig fröcsögtek az álszentségtől. Volt ok bőven szégyenkezni miatta, de itt mindent kupákban mérnek. Én meg nem.
Ha azt állítanám, hogy erre nem csak Guardiola lett volna képes, az meg nem azt jelenti, hogy szerintem Pintérrel is ugyanilyen eredményes csapat lenne, hanem, hogy mondjuk xy jószakember-edző is. Azt mondtam, hogy túlértékelt, nem azt, hogy érdemtelenül elismert, sneki0... Ha azt mondom, hogy túlértékelt, akkor nem állítom azt, hogy nem jogosan elismert, csak eltúlozzák a szerepét az egészben, vagy az ez alapján megítélt kvalitásai magasabbak az igazinál.
Már ne haragudj, de hagy döntsem már el, hogy miért szeretek egy csapatot. Ha a játéka miatt, akkor a játéka miatt, ha a meze miatt, akkor a meze miatt, ha meg azért mert cuki színű a stadionjuk, akkor azért. Azért kell szeretni a csapatot, amiért te? Vagy ez meg van határozva? Vagy te tudod, hogy miért kell? Nem tudom, hogy egy edző, főleg egy ilyen karizmatikus edző, miért ne tehetne antipatikussá egy csapatot. Na ezzel vagdalkozni teljesen felesleges és értelmetlen.
Ellenben itt rengeteg ajnározó, és Pep szülinapján meg távozásának napján pityergő emberrel, én anno az ő kinevezése mellett kardoskodtam (kb. összesen 2 másik emberrel) Mourinhoval szemben (ez a fórum rá a bizonyíték). Utóbbi persze most közutálat tárgya, mert milyen bunkó meg szemét, de az itt senkit nem zavart amúgy, amíg nem a Barca szívta a fogát miatta (még azt is elfelejtették, hogy szemét kommunikációja volt a Chelsea-Barca párharcon nem tudom melyik évben, amikor Messiről kiállítottak valakit, aki felrúgta).
Amúgy meg arra vonatkozott a hozzászólásom, hogy igaza van Mikinek abban, hogy a labdaszedő is megérdemli a tiszteletet, csak, hogy itt ez álszentség (nem Miki részéről). Mert itt arról van szó, hogy, aki csodaistencsászárkirálynál kevesebbre tartja őt, mert mondjuk szemrákot kapott az 5 év alatt lepasszolt 20 centis részletekben kipasszolt 10millió kilométertől, meg a kiscsaj ligába való fetrengéstől, és jópár a pötyögésre beállt védekezés elleni semmitől, az egy bunkó, tuskó, focihoz nem értő no comment ember. Feljött pl. Hleb, akit lehet itt nagyképűen szidni, attól még egy nagyon nagyon jó kis játékos volt, aki fontos szerepet töltött be az Arsenalnál, ami, ha igazatok van, hogy tehetségtelen, akkor még nagyobb szó. Guardiola csodaisten meg nem látta, hogy azért mégsem olyan ügyes a srác? És akkor mire itt a nagy arc? Akkora érdem a világ egyik legjobb csapatának drukkolni? Ha erre akkora az arca egy szurkernek, akkor meg már Ronaldonak miért ne lehetne, ha már olyat tud csinálni, amit itt senki?
Attól nem leszek jobb szurker, hogy nem kritizálom a csapatomat, attól sem lesz kisebb érdeme Guardiolának, ha belátjuk a hibáit. Attól meg, hogy Capello is meg tudta volna csinálni, meg Klopp meg Löw (hasraütöttem, nem konkrét), attól még ő csinálta meg és megcsinálta. Bár 1-2-szer nagyon megérdemelte volna a bukást...
Az érdemei elévülhetetlenek, sztem ez vitán felül áll a Barca szurkolók körében.LG írta:A Barcával elért eredményeit nem vitatnám Guardiolának, minden idők egyik legjobb csapatát rakta össze, történelmet írt. Ha innentől kezdve nem tud komoly eredményt elérni más csapattal, akkor is edzőlegenda marad.
A bajoroknál eltöltött időszaka viszont eddig bőven megkérdőjelezhető. Persze a BL győzelem nem lehet elvárható még egy ilyen komoly csapattól sem, de olyan sima kiesni, mint ők tették a Real ellen nem szabadott volna a címvédőnek.
A gond az, hogy új stílust hozott a bajorokhoz, ami látványban és eredményességben is elmarad attól, amit előtte mutattak.
Most ugye velünk játszanak. A továbbjutás nem elvárható tőle, mert most elég jó formában vagyunk, náluk meg ugye sok lesz a hiányzó, de nagy zakót nem szabadna kapniuk, azért az kellemetlen lenne számára, és bele is bukna valószínűleg.
Éppen ellenkezőleg. Az volt róla a szöveg, hogy csak Barcás edző, máshol csődöt mond. A Bayernnel ennek az ellenkezőjét máris bebizonyította. Az lehet, hogy bayernes legenda nem lesz, mert a sérüléshullám miatt "csak bajnoki címeket nyer. De az tuti, hogy utána is sztáredzői szintű ajánlatok közül válogathat majd.Varatrix írta:Én amúgy ezzel totál szembe mennék, szerintem többen ismernék el ha csak 2-3 év alatt lett volna sikeres, mert ment volna hogy "igen, csak idő kellett, egy zseni, honnan hová jutott stb."Chino írta:
Ez Pep-ről egy hatalmas sztereotípia. Ahogy több ilyen is van a csapattal kapcsolatban.
Guardiola-nak nem is a komplett edzői pályafutását hoznám fel, hanem az első szezonját. Egy teljesen motiválatlan, szétesőben lévő, szinte stílustalan csapatot vitt fel az elitbe. Ha ezt 2-3 év alatt teszi akkor még lehet mondani, hogy nem egy top edző, jött egy kisebb generációváltás stb.
Némi iróniával persze, de az egyetlen hibája hogy túl gyorsan dolgozott. Valahogy mindig is kikezdték azokat akik gyorsan sokra vitték. Én ezt egyszerű őszinteségemmel irigységnek titulálom.
Persze kellett hozzá egy olyan játékos keret amilyen volt, de Pep amit hozzátett az a személye volt, motiválni tudta a srácokat. És szerintem az Ibra által leírt "probléma" volt a titka. 11 szürke kisegér focizott a pályán. Csapatot épített nem kupákat nyert, az csak következmény volt, nem a cél. Én ebben hiszek hogy ő ezt akarta, Szerintem jobban meglepődött a hat kupán, mint bárki más.
Passzolt ehhez a klubhoz és ettől volt sikeres. Del Piero , Totti vagy bárki kevesebb játékos attól hogy nem bizonyított más klubnál. NEM! Guardiola nem lesz edző legenda, ő a Barca legendája, különben meg a kupái az érdemei, és annak a korszakos csapatnak a játékának az emlékét semmilyen érvel nem lehet megcáfolni/ elvenni.
Csupa feltételezést meg érvnek titulálni ostobaság. ( Szerintem Fegusson nemhogy nem legendás de még [auto_cenzúra] is mert a Norwicsal nem érte volna el ugyanezt!)
Én amúgy ezzel totál szembe mennék, szerintem többen ismernék el ha csak 2-3 év alatt lett volna sikeres, mert ment volna hogy "igen, csak idő kellett, egy zseni, honnan hová jutott stb."Chino írta:
Ez Pep-ről egy hatalmas sztereotípia. Ahogy több ilyen is van a csapattal kapcsolatban.
Guardiola-nak nem is a komplett edzői pályafutását hoznám fel, hanem az első szezonját. Egy teljesen motiválatlan, szétesőben lévő, szinte stílustalan csapatot vitt fel az elitbe. Ha ezt 2-3 év alatt teszi akkor még lehet mondani, hogy nem egy top edző, jött egy kisebb generációváltás stb.
Nézd, talán az is blődli, hogy rámondod a másik véleményére, hogy blődli, de nem cáfolod meg. De akkor tisztázzuk.Normandia írta:Már ne haragudj, de ez a túlértékelt, meg jókor volt jó helyen egy blődli.
Általában, ha akárki eredményeket ér el, akkor mondható, hogy jókor volt jó helyen, mert ha nem ott lett volna, akkor máshol. Ezt mi sohasem tudjuk meg, hogy a máshol mit ért volna el. Ezzel vagdalkozni felesleges és értelmetlen. A túlértékelt jelzőt sem igen értem erre a személyre, mert amit lehetett és még azt is amit nem, megnyert a csapatával. Álltalában egy több éves munkára, ami hihetetlen eredményeket hozott a klubnak, nem hiszem, hogy a túlértékelt szó lenne a megfelelő. Most azért túlértékelt, mert a bayern kiesett a kupából, vagy mert úgy gondolod, hogy ha Pintér ült volna a barca kispadjára, ugyan ezeket az eredményeket hozta volna?
Az meg hab a tortán, hogy egy edző miatt utáljon valaki egy csapatot, amit saját elmondása szerint meg egyébként szeret. No comment.
Ez Pep-ről egy hatalmas sztereotípia. Ahogy több ilyen is van a csapattal kapcsolatban.csababarca írta: Csak a helyzet lehetetlenségét próbáltam kifejezni, utálom,amikor Pep ellen ez a vád,hogy beleül a tutiba,miért nem alkot egy középcsapattal...
khm.
Ki alkot középcsapattal hosszútávon?
A nagy nemezise, Mourinho mindig annál a csapatnál ül hazai fronton,ahol a legerősebb a keret. Mégse rugózik rajta senki. De vehetünk más edzőket is, a top edzők top csapatokat fognak edzeni, a top játékosok meg top csapatokban fognak játszani.
Ez 95%ban így van.
Mindegy, Pep mindent csak a szerencsének köszönhet, mindenki más zseni önerőből,csak ő a [auto_cenzúra],mert nem a Padernbornnal nyeri meg a német bajnokságot.
vicc.
Ez talán a legjobban foglalja össze,amit én is pedzegettem lent, köszi Bob!Bob_Marley írta:Guardiola már olyan nívós edző, hogy csak az elit csapatai keresik meg. Ezzel nincs is semmi baj, elért már annyit, van olyan név a szakmában, amit csak kevés csapat tud "megfizetni". Ez ugyanolyan, hogy egy kiváló játékos azokkal az ajánlatokkal foglalkozik, amik az ő szintjét képviselik. Guardiolának is mit kéne bizonyítania? Meg mi ez hogy beleült a tutiba? Ezt nem tudom kitalálta ki.... a szakmai elemzők, újságírók, többi edző mind elismeri teljesítményét és ez a lényeg.
Adnék neki 1 hónapot és véglegesen visszavonulna minden focival kapcsolatos dologtól.Res írta:Jobb ötletem van. Inkább jöjjön Mo-ra és csináljon itt csodát. Ez az igazi kihívás.visca el barca írta:...ha ott egy pool/senal duó vmelyikével hasítana, biztos mindenki elismerné
Pláne, hogy állítólag az edzésekről is mindig elkésett, ha egyáltalán megjelent...herlius írta: És ne feledkezzünk meg a "nagy varázsló" Hleb-ről sem. Engem a mai napig elfog a röhögés, amikor eszembe jutnak a Barca-ban nyújtott alakításai)) Nagy penge volt a srác, csak nem abban a csapatban, ahol a szertáros is ügyesebben bánik a labdával, mint ő.
És ne feledkezzünk meg a "nagy varázsló" Hleb-ről sem. Engem a mai napig elfog a röhögés, amikor eszembe jutnak a Barca-ban nyújtott alakításaiMaxi írta:Hányszor kell még olvasnom, hogy "de bezzeg azzal a barcaval nem volt nehéz nyernie"?
En úgy emlékszem, hogy abban az évbe egyedül Alves volt az aki már kész játékosként és a kezdőbe jött.
Jött még Pique és Keita ha jól emlékszem, esetleg Maxvell.
És ügye Busquets és Pedro.
Na már most, Pique a manu padjáról jött haza sztem azzal a céllal, hogy legalabb itt itthon van ugyanúgy elvan a padon.
Keita szintén kiegészítőnek jött.
Maxvell szintén.
Busquetsről ügye tudjuk, hogy Yayat szorította ki, de akkor tulajdonképpen a nép véleménye alapján itt gyengültünk mert hisz Yaya az Yaya.
Pedro szintén a semmiből.
Mi köze a Pool/Senal duónak a bajnoki címhez?visca el barca írta:
a sakknak mi köze az atlétikához?
Ilyen hülyeséget miért kell írni, amit a Barcával tett pár év alatt, már maga a történelem.noname írta:Nem akarok levonni Pep érdemeiből, de a német bajnoki cím hadd ne legyen már mérce.A Bayernnel bajnoknak lenni kb ugyanaz, mint a PSG-el bajnoknak lenni.