Pedro: "I don't know what will happen. I renewed, but my situation is complicated. We'll see what happens when the season starts." [ser]
Kétlem, hogy a következő szezont már velünk kezdi meg, de azon se csodálkoznék, ha már télen lelépne. Támadó cserét tud majd játszani Munir, Arda és Vidal is - plusz akár Sandro és Adama is, ha minden kötél szakad -, miközben az MSN-t alig tudja rotálni Lucho.. Kihúznánk nélküle is szerintem.
danianevem írta:Semmi extra, csak Laporta olvassa a kommentjeimet.

(még a Gündogan+Pogba duóval kapcsolatban írtam)
Egy ember kellett Xavi helyettesének, hosszú távon meg kell egy Iniesta helyére is (lehet írni, hogy majd az ifik, de jelen állás szerint egyik sem lesz világklasszis).
Arra emlékszem, de a Gündogan-Pogba duóban azért volt még logikus, mert más volt a stílusuk, így bővítették volna a taktikai repertoárt. Ha elhozzuk Ardát és Pogbát is, akkor Rafinhával együtt lesz 4 játékosunk a középpályára, akik ugyan olyan "profillal" rendelkeznek. Enyhén felesleges igazolásnak tartanám most Arda miatt a franciát..
Samper jelen állás szerint miért ne lehetne klasszis?

Vagy Halilovic? Én amikor láttam őket játszani, csak pozitív emlékeim vannak róluk.. Ha meg erre az a válasz, hogy nincs idő már ifiket beépíteni, akkor pedig igazából be is lehetne zárni a Masiát, mert csak felesleges pénzkidobás..
Barcelona B midfielder Sergi Samper (20) has offers from teams like Porto, but Barcelona want him to stay next season. [md]
Remélem nem annyi lehetőségért marasztalja Lucho, mint amennyit Montoya kapott, ha megkapja a bizalmat, benne biztos vagyok, hogy bizonyítana is fog. Thiago óta a legtehetségesebb középpályás szerintem aki a Masiáról kijön.
kristop írta:benedito verrattival, és
turan visszaküldésével, laporta pogbával, bartomeu meg a hosszabbításokkal, vidallal és turannal.
Benedito (presidential candidate): "Signing Arda now shows a lack of respect for the members. Our main objetive is Verratti." [onda cero]
Ennyit mondott, ez nem azt jelenti, hogy vissza is küldené, csak annyit, hogy hatáskörükön kívül cselekedtek az ideiglenes elnökség tagjai szerinte.