Pedro nem órák kérdése volt? Mi történt..?

Amúgy elvileg ma vagy holnap lesz hivatalos, de Pedro már Londonban van a klub engedélyével..
Stojadinovic (agent Halilovic): "In principal the loan to Sporting is a done deal. The player decided and we informed Sporting. We'll sign on friday. Can't do it earlier because I'm abroad and I can't travel until Friday." [cope]
Ennek eszméletlenül örülök, a lehető legjobb döntés szerintem, egy olyan Spanyol kis csapatba megy, ahol kulcsszerepet szánnak neki. Annyit sajnálok egyedül, hogy a pénteki érkezéssel nagy eséllyel vasárnap nem játszik még a Real ellen, bár csereként lehet bedobják, meglesem az biztos!

Meg ahány Sporting meccset adnak, annyit meg is nézek, nagyon drukkolok neki.
És még videót is csinálok róla, ha fent lesznek a meccseik jó minőségben..
Külön érdekesség, hogy Tonny Sanabriával fog együtt játszani, nem tudom mennyire emlékeztek még rá. Ő volt az, aki 1-2 éve egy jó fél szezon után helyet követelt magának az első csapatnál, és amikor ezt nem garantáltuk neki, akkor lelépett - a Romához talán. Rá is kíváncsi leszek azért.
+ Nem a mi fiunk, de Asensio az Espanyolba került kölcsönbe, érdemes lesz rá figyelni szerintem.
Nolito (Celta): "There's a buyout fee, so if Barça want me, they should talk to Celta. There's nothing, but everything can change in a sec. I know that playing would be difficult at Barça, I'm realistic. But even with less minutes, being at Barça gives you a lot. If it'd be about money, I wouldn't be at Celta anymore, because I've had offers. But Barça are Liga and CL winners." [radio marca]
Nolito meg folyamatosan "enyhe" jelzéseket küld a klub felé..

Csak akkor érkezik szerintem, ha Munir vagy Sandro közül valaki látványosan nem válik be, de reméljük nem lesz ilyen - bár Munirral kapcsolatban vannak még kétségeim.