Chino írta:Az olasz gyakorlatilag mind a három posztot be tudja tölteni. Nem olyan védekező stílusú, mint ahogy be van állítva.
Tényleg nem olyan védekező, tud támadni is, de Ini posztját nem tudná hozni, kapu irányába nem mozog annyit, nincs meg benne az ösztön. De ha ő játszana, akkor Rakitic mehetne előre többet nyugodtan, benne megvan ez a stílus is, ha meg a horvát nincs, akkor a többiek alapból is ilyenek. Helye simán lenne szerintem.
Coutinhoval meg sajnos egyetértek, még bízom benne, hogy alakulunk annyit, hogy elférjen itt, plusz hogy ő is bevállalja, hogy "megtanul védekezni", mint Isco Madridban. Mondjuk enélkül nem is viszi sehol sokra majd, manapság ez is kell, de ő jó lenne ide nagyon szerintem - 40perc és kezdődik is a Pool meccs, Barca felvezetőnek jó is lesz!
hank1ee írta:De hogy ne legyen teljesen off, Pogbával szerintem már le van zsírozva, hova megy majd, ha megy jövőre, és ez vagy Barcelona, vagy Madrid lesz, de szerintem inkább ide fog jönni.
Abba meg biztos vagyok, hogy Bartoék nem tudtak megegyezni még Pogbával. Akkor a kampányban tuti felhasználták volna ezt, ehelyett viszont besültek vele, és gyorsan hozták Ardát mentőövként - tudom-tudom, hónapok óta csak őt akarta Lucho.. Nem lefutott az ő ügye szerintem, a Juve is egy hazai rendezésű EB után akarja majd csak eladni, ahol aztán megint megugorhat az ára, nem is kicsit. Bízom a City-PSG kettősben én nagyon, nem akarom, hogy ő legyen az új csilliárdos igazolásunk - igen, engem zavarna, ha annyiért hoznánk, még ha nem is az én pénzem, ez van.
visca el barca írta:palesz meglátja egy tweetben a verratti meg a barcelona kifejezést, olyan lázba tud jönni h elképesztő
Ne is mondd, a hír óta ezen pörgök..