Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.20. 20:20:48

Erxy írta:kamu, a rac1 nem hozott le semmi ilyet.
Egyébként nem bánnám, az utolsó szezonja nagyon jól sikerült Celtánál. Ismeri a ligát, van rutinja, viszonylag gólerős, gólpasszokat is tud adni, valószinűleg megtűrné a padot, de ha be kéne állni nem esne zavarba. Pedro utóbbi néhány években mutatott teljesítményét szerintem simán lehozná, sőt.

Viszont csak januártól játszhatna, addig pedig a két fiatal bizonyíthatna. Az elég valószínűtlen, hogy mindkettő robbantani tudna, tehát amelyikük jobban teljesít, az maradna az első csapattal Nolitoval, a másikuk visszamenne a B-be, vagy távozna. Hosszútávon nincs szükség mindkettőjükre, és ez darabig nem valószínű, hogy változik, legalábbis én így látom.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.20. 20:20:24

az is hulyeseg :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.20. 19:54:05

viszont a monacói-tunéziai megint színen van :D nem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.20. 19:11:01

kamu, a rac1 nem hozott le semmi ilyet.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.08.20. 18:53:58

RAC1 szerint Nolito már orvosin van nálunk. 18 milliós a kivásárlási ára.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.19. 19:36:54

Ja, Halilovic simán beférne. :lol:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.19. 18:56:42

defender3 írta:
Amúgy ilyenkor ellenünk is játszhat?
Attól függ, hogy lett megírva a szerződés. Ha nincs semmi kitétel akkor simán játszhat ellenünk.
Mondjuk az érdekes lenne, ha ellenünk vágna pár gólt. És mondjuk ezen múlna a bajnokság. :mrgreen: Tudatosan fel kell építeni a srácot, mert én benne látom Messi utódját. Azt hiszem, megnézem az összes Gijon meccset, amit tudok.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.19. 18:37:55

TripleH írta:
Messias2 írta: És melyik PL csapatban lenne kezdő?
MU :D
Gál se vak, Pedro meg Mata között a különbség ég és föld.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
TripleH
Entrenador del Barça

2015.08.19. 18:14:03

Messias2 írta: És melyik PL csapatban lenne kezdő?
MU :D
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.19. 18:08:51

Bob_Marley írta: Én pont a fizikális gyengesége miatt úgy gondolom, hogy egy ködös albioni kaland jobb lett volna. AZ ő esetében többlépcsős folyamatról beszélünk, mert még baromi fiatal és az ő esetében nem az elsődleges, hogy a spanyol focit szokja, hanem hogy egyáltalán a felnőtt futballt és az iramot megtanulja. Ehhez pedig szerintem egy angol középcsapat jobb lett volna. Ez a személyes véleményem. Annyiból jobb, hogy közelebb van, de nem biztos, hogy a Gijón jó választás. Iramot tekintve az angol talán a legerősebb és tanulás szempontból az ideálisabb lett vola.
És melyik PL csapatban lenne kezdő?
TripleH
Entrenador del Barça

2015.08.19. 18:08:26

Feast4 írta:
defender3 írta:
Attól függ, hogy lett megírva a szerződés. Ha nincs semmi kitétel akkor simán játszhat ellenünk.

Az ilyen nem játszhat kitételek semmisek. Lásd Atletico-Chelsea Courtois esete.
Én úgy tudom, hogy ez a kitétel, az UEFA égisze alatt zajló eseményekre igaz, mert ők kijelentették, hogy nem érdekli őket és bárkit lehet játszatni.
MR. TROMORT777

2015.08.19. 18:04:12

Feast4 írta:
Azt a UEFA vétózta meg, mert volt egy olyan záradék, hogyha játszatni akarják akkor x(5 milal körül) összeget kell fizetni. Erre az UEFA azt mondta, hogy ilyen nem létezhet, mert ez már csalásnak minősül. Ha nem lett volna összegről szó, akkor lehet ilyen záradékot beletenni egy szerződésbe. A Chelsea nem volt hajlandó utána megmutatni a szerződést, szóval valszeg pénz alapúan volt akkor megszabva.

De jó példa pont a Chelsea, hogy Bertrand-ot akkor még csak kölcsönadták a Sotonnak és nem játszhatott ellenük. Tehát amúgy ez teljesen életképes dolog. Szerintem illene használni is ilyen záradékokat, mert lassan a fél ligának adunk kölcsön játékosokat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.19. 17:58:56

palesz77 írta: Ő jelenleg olyan szakaszban van, hogy nem a tehetsége hiánya miatt nem kész az első csapatra, hanem mert fizikálisan nem elég jó. Fel kell vennie a meccsritmust, mielőtt nálunk akár csak hasznos kiegészítő is tudna lenni. Ehhez pedig tökéletes választás egy Gijon szerű csapat, ahol csak rajta és a kondiján múlik, hogy végigjátssza-e a szezont. Egy Sevillában az eredménykényszer miatt sokkal kevesebbet játszhatna, de itt nem baj, ha zöldfülűként kezd akár egy Real szintű csapat ellen is, és szerintem ez kell neki most igazán. Aztán majd jövőre tanulhat Messiéktől, ha sikerült megugrania a szintet.
Én pont a fizikális gyengesége miatt úgy gondolom, hogy egy ködös albioni kaland jobb lett volna. AZ ő esetében többlépcsős folyamatról beszélünk, mert még baromi fiatal és az ő esetében nem az elsődleges, hogy a spanyol focit szokja, hanem hogy egyáltalán a felnőtt futballt és az iramot megtanulja. Ehhez pedig szerintem egy angol középcsapat jobb lett volna. Ez a személyes véleményem. Annyiból jobb, hogy közelebb van, de nem biztos, hogy a Gijón jó választás. Iramot tekintve az angol talán a legerősebb és tanulás szempontból az ideálisabb lett vola.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2015.08.19. 17:49:13

defender3 írta:

Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.19. 17:35:11

barca0000 írta:Szerintem nem a legjobb hogy Halilovic a Gijónhoz megy kölcsönbe ! A kölcsönadás maga jó ötlet, csak szerintem 1 fiatal tehetségnek inkább olyan csapat kéne, ahol vannak rajta kívül jobb játékosok is. Az rendbe van hogy a Sportingba játszana Halilovic, de nincs olyan ott akire felnézhetne és tanulhatna tőle.
Ő jelenleg olyan szakaszban van, hogy nem a tehetsége hiánya miatt nem kész az első csapatra, hanem mert fizikálisan nem elég jó. Fel kell vennie a meccsritmust, mielőtt nálunk akár csak hasznos kiegészítő is tudna lenni. Ehhez pedig tökéletes választás egy Gijon szerű csapat, ahol csak rajta és a kondiján múlik, hogy végigjátssza-e a szezont. Egy Sevillában az eredménykényszer miatt sokkal kevesebbet játszhatna, de itt nem baj, ha zöldfülűként kezd akár egy Real szintű csapat ellen is, és szerintem ez kell neki most igazán. Aztán majd jövőre tanulhat Messiéktől, ha sikerült megugrania a szintet.

Ellenünk meg szerintem játszhat, Rafinhánál se volt ilyen kikötés, hogy ne tehesse. Hál istennek, mert egy az, hogy meg akarom nézni mire megy, kettő meg, hogy jót tesz neki is, ha szokja a nagy meccsek iramát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.08.19. 17:55:47-kor.
defender3
Entrenador del Barça

2015.08.19. 17:27:07

Messias2
Director del Fútbol

2015.08.19. 17:21:32

barca0000 írta:Szerintem nem a legjobb hogy Halilovic a Gijónhoz megy kölcsönbe ! A kölcsönadás maga jó ötlet, csak szerintem 1 fiatal tehetségnek inkább olyan csapat kéne, ahol vannak rajta kívül jobb játékosok is. Az rendbe van hogy a Sportingba játszana Halilovic, de nincs olyan ott akire felnézhetne és tanulhatna tőle.
Én sokkal jobban örülök, h Gijonhóz megy, és nem a PL-be. Itt valószínűleg kezdő tudna lenni. Majd ha visszatér lesz kire felnéznie. Ezt nem tartom próblémának.
etooka9
Capitá del Barça

2015.08.19. 17:02:36

Én személy szerint örülök neki, hogy a Gijónhoz került. Legalább az elsőosztályban játszhat.
Hajrá! :mrgreen:
Kép
barca0000
Jugador del Barça

2015.08.19. 16:47:01

Szerintem nem a legjobb hogy Halilovic a Gijónhoz megy kölcsönbe ! A kölcsönadás maga jó ötlet, csak szerintem 1 fiatal tehetségnek inkább olyan csapat kéne, ahol vannak rajta kívül jobb játékosok is. Az rendbe van hogy a Sportingba játszana Halilovic, de nincs olyan ott akire felnézhetne és tanulhatna tőle.
palesz77

2015.08.19. 16:14:40

Pedro nem órák kérdése volt? Mi történt..? :mrgreen: Amúgy elvileg ma vagy holnap lesz hivatalos, de Pedro már Londonban van a klub engedélyével..

Stojadinovic (agent Halilovic): "In principal the loan to Sporting is a done deal. The player decided and we informed Sporting. We'll sign on friday. Can't do it earlier because I'm abroad and I can't travel until Friday." [cope]

Ennek eszméletlenül örülök, a lehető legjobb döntés szerintem, egy olyan Spanyol kis csapatba megy, ahol kulcsszerepet szánnak neki. Annyit sajnálok egyedül, hogy a pénteki érkezéssel nagy eséllyel vasárnap nem játszik még a Real ellen, bár csereként lehet bedobják, meglesem az biztos! 8) Meg ahány Sporting meccset adnak, annyit meg is nézek, nagyon drukkolok neki.
És még videót is csinálok róla, ha fent lesznek a meccseik jó minőségben.. :mrgreen:

Külön érdekesség, hogy Tonny Sanabriával fog együtt játszani, nem tudom mennyire emlékeztek még rá. Ő volt az, aki 1-2 éve egy jó fél szezon után helyet követelt magának az első csapatnál, és amikor ezt nem garantáltuk neki, akkor lelépett - a Romához talán. Rá is kíváncsi leszek azért.

+ Nem a mi fiunk, de Asensio az Espanyolba került kölcsönbe, érdemes lesz rá figyelni szerintem.

Nolito (Celta): "There's a buyout fee, so if Barça want me, they should talk to Celta. There's nothing, but everything can change in a sec. I know that playing would be difficult at Barça, I'm realistic. But even with less minutes, being at Barça gives you a lot. If it'd be about money, I wouldn't be at Celta anymore, because I've had offers. But Barça are Liga and CL winners." [radio marca]

Nolito meg folyamatosan "enyhe" jelzéseket küld a klub felé.. :lol: Csak akkor érkezik szerintem, ha Munir vagy Sandro közül valaki látványosan nem válik be, de reméljük nem lesz ilyen - bár Munirral kapcsolatban vannak még kétségeim.
zsoltman
Jugador d'estrella

2015.08.19. 12:17:11

lahertitty
Jugador del Barça

2015.08.19. 09:35:07

visca el barca írta:
GonzalezRaul, vmikor 2014 augusztusában írta: Hát ha 6 kupát :!: nyertek az éven akkor én leszek az első aki a mellemre tetováltatom Jérémy Mathieu nevét és arcát... :lol:
hát haver, én a helyedben durván kezdenék fosni...
Sajnos ezt most megúszta :roll: hajjh, de nagyon megúszta :?
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.18. 03:01:35

palesz77 írta:
Chino írta:Az olasz gyakorlatilag mind a három posztot be tudja tölteni. Nem olyan védekező stílusú, mint ahogy be van állítva.
Tényleg nem olyan védekező, tud támadni is, de Ini posztját nem tudná hozni, kapu irányába nem mozog annyit, nincs meg benne az ösztön. De ha ő játszana, akkor Rakitic mehetne előre többet nyugodtan, benne megvan ez a stílus is, ha meg a horvát nincs, akkor a többiek alapból is ilyenek. Helye simán lenne szerintem.
Én ebben nem vagyok olyan biztos. A mostani Ini poszton én el tudnám képzelni. A technikája, játékintelligenciája és sebessége megvan hozzá, persze egy tipikus támadó középpályás nem valószínű, hogy lesz belőle, de kellően tudná a támadásokat támogatni és a saját kárunkon tapasztaltunk, hogy vannak szép betörései is, pedig akkor inkább vkp-t játszott.
Rakitic is tud ugyanúgy feljebb játszani, a Sevillaban is sokat ment fel, elég sok gólt is szerzett.
De egyelőre felesleges itt álmodozni, nem úgy tűnik, hogy annyira fáradoznánk érte.
Forca Barca!!!!
palesz77

2015.08.17. 20:24:43

Chino írta:Az olasz gyakorlatilag mind a három posztot be tudja tölteni. Nem olyan védekező stílusú, mint ahogy be van állítva.
Tényleg nem olyan védekező, tud támadni is, de Ini posztját nem tudná hozni, kapu irányába nem mozog annyit, nincs meg benne az ösztön. De ha ő játszana, akkor Rakitic mehetne előre többet nyugodtan, benne megvan ez a stílus is, ha meg a horvát nincs, akkor a többiek alapból is ilyenek. Helye simán lenne szerintem.

Coutinhoval meg sajnos egyetértek, még bízom benne, hogy alakulunk annyit, hogy elférjen itt, plusz hogy ő is bevállalja, hogy "megtanul védekezni", mint Isco Madridban. Mondjuk enélkül nem is viszi sehol sokra majd, manapság ez is kell, de ő jó lenne ide nagyon szerintem - 40perc és kezdődik is a Pool meccs, Barca felvezetőnek jó is lesz! :mrgreen:
hank1ee írta:De hogy ne legyen teljesen off, Pogbával szerintem már le van zsírozva, hova megy majd, ha megy jövőre, és ez vagy Barcelona, vagy Madrid lesz, de szerintem inkább ide fog jönni.
Abba meg biztos vagyok, hogy Bartoék nem tudtak megegyezni még Pogbával. Akkor a kampányban tuti felhasználták volna ezt, ehelyett viszont besültek vele, és gyorsan hozták Ardát mentőövként - tudom-tudom, hónapok óta csak őt akarta Lucho.. Nem lefutott az ő ügye szerintem, a Juve is egy hazai rendezésű EB után akarja majd csak eladni, ahol aztán megint megugorhat az ára, nem is kicsit. Bízom a City-PSG kettősben én nagyon, nem akarom, hogy ő legyen az új csilliárdos igazolásunk - igen, engem zavarna, ha annyiért hoznánk, még ha nem is az én pénzem, ez van.
visca el barca írta:palesz meglátja egy tweetben a verratti meg a barcelona kifejezést, olyan lázba tud jönni h elképesztő :lol:
Ne is mondd, a hír óta ezen pörgök.. :lol:
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.17. 20:11:22

El Pistolero írta: Verrattit nagyon szeretem, de ha Iniesta posztjára érkezne félek, hogy már nagyon defenzívek lennénk középen.
Az olasz gyakorlatilag mind a három posztot be tudja tölteni. Nem olyan védekező stílusú, mint ahogy be van állítva. A brazillal viszont pont az ellenkező irányba mozdulnánk el. A támadótriónk védekezése a letámadásban ki is merül, nem véletlen játszik LE rendszerében Ini is kicsit visszavontabban. Coutinho nagyon támadó szellemű játékos, mondom ezt úgy, hogy nagyon kedvelem a srácot és nagy jövő előtt áll, 1-2 év múlva már nem hiszem hogy a Pool-ban fogja tolni.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése