Már megbocsáss, de amikor utoljára néztem, akkor ez egy fórum volt, ahol le lehetett írni a véleményemet, akár úgy is, h valaki máséra reagálok. És szinte kivétel nélkül Te voltál az, aki ezt mindig magára vette, és nekiállt engem szekálni kivétel nélkül valami ilyen személyeskedő szófordulattal (ld. filmes topik, h "milyen fellengzés van itt" és társai)csababarca írta:nincs semmi bajom veled, nem vagyok megsértődve, csak elegem van hogy személyeskedsz. ennyi. bármit írok,jösz,és ösztod az észt,hogy ez nem így van, bezzeg te jobban tudod.
Ezt csináltátok nyáron is, ősszel is,amikor előrevetítettem a gondokat, mik lesznek a problémák, miért nem leszünk jók, akkor is jöttetek, és kiröhögtetek, hogy nem kell károgni. aztán itt vagyunk április végén, és a nagy meccseket a milan kivételével elbuktuk a szezonban, ugyanazon problémák miatt, amiket mindenki, aki akarja, lát.
És pontosan jelzi ezt az is, h azt nem is tudod, h én mindig is a "károgók" közé tartoztam, és ugyanazokat írtam le ősszel, mint Te, de érdekes módon már ezért is én szóltam be természetesen...
Messihez visszatérve: egyezzünk meg abban, h akárki hibája is, ezen a meccsen pályán sem kellett volna lennie, de én jövőre egy nagyon komoly változást szeretnék látni a hozzáállásában mindenképpen. Ő lenne a csapat sikerének az egyik kulcsa, de mostanában nagyon nem nő fel ehhez a szerephez.