Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.24. 00:09:42

csababarca írta:nincs semmi bajom veled, nem vagyok megsértődve, csak elegem van hogy személyeskedsz. ennyi. bármit írok,jösz,és ösztod az észt,hogy ez nem így van, bezzeg te jobban tudod.
Ezt csináltátok nyáron is, ősszel is,amikor előrevetítettem a gondokat, mik lesznek a problémák, miért nem leszünk jók, akkor is jöttetek, és kiröhögtetek, hogy nem kell károgni. aztán itt vagyunk április végén, és a nagy meccseket a milan kivételével elbuktuk a szezonban, ugyanazon problémák miatt, amiket mindenki, aki akarja, lát.
Már megbocsáss, de amikor utoljára néztem, akkor ez egy fórum volt, ahol le lehetett írni a véleményemet, akár úgy is, h valaki máséra reagálok. És szinte kivétel nélkül Te voltál az, aki ezt mindig magára vette, és nekiállt engem szekálni kivétel nélkül valami ilyen személyeskedő szófordulattal (ld. filmes topik, h "milyen fellengzés van itt" és társai)
És pontosan jelzi ezt az is, h azt nem is tudod, h én mindig is a "károgók" közé tartoztam, és ugyanazokat írtam le ősszel, mint Te, de érdekes módon már ezért is én szóltam be természetesen...

Messihez visszatérve: egyezzünk meg abban, h akárki hibája is, ezen a meccsen pályán sem kellett volna lennie, de én jövőre egy nagyon komoly változást szeretnék látni a hozzáállásában mindenképpen. Ő lenne a csapat sikerének az egyik kulcsa, de mostanában nagyon nem nő fel ehhez a szerephez.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.23. 23:52:39

nincs semmi bajom veled, nem vagyok megsértődve, csak elegem van hogy személyeskedsz. ennyi. bármit írok,jösz,és ösztod az észt,hogy ez nem így van, bezzeg te jobban tudod.
Ezt csináltátok nyáron is, ősszel is,amikor előrevetítettem a gondokat, mik lesznek a problémák, miért nem leszünk jók, akkor is jöttetek, és kiröhögtetek, hogy nem kell károgni. aztán itt vagyunk április végén, és a nagy meccseket a milan kivételével elbuktuk a szezonban, ugyanazon problémák miatt, amiket mindenki, aki akarja, lát.

Amúgy meg még egyszer, nincs játékos, aki azt fogja mondani,hogy bocs, nem vállalom a játékot egy BL-elődöntőben. Messi pláne nem fogja.
Ez az edzőn múlik, ha erélyes leülteti, ha nem erőlteti.
Tito minden, csak nem erélyes.-> Messi gyengén teljesít.
Azért Pepnél kevesebb lazsálós meccs volt jóval, ezt illik belátni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.23. 23:46:30

csababarca írta: személyeskedj csak folyamatosan, neked engedik a modik.
Te valamiért nagyon meg vagy sértődve rám, csak még mindig nem tudom h miért, de mindenesetre az nem sokat segít a dolgon, h mindig úgy reagálsz a véleményemre, h látványosan megsértődsz újra, és duzzogsz. mint valami kisgyerek.
csababarca írta:Miért nincs egy tökös edzőnk, aki leteszi a padra? ha lenne, nem lenne ez. nem őt kell elővenni egy 4-0ra elvesztett meccs után, ahol sérülten játszott.
Miért kellett erőltetni? miért nincs annyi vér Tito micsodájában,hogy kihagyja?
Messi,de senki nem fogja azt mondani,hogy bocs, de nem vállalom a játékot.
Ez látod egy nagyon jó kérdés, és egyet is értek, már hónapok óta ezt írom, h ha sérült/gyereke született stb., akkor ne tegyék fel a pályára. Ugyanakkor az meg a másik fele, h ő sem látja be, h ez nem működik, és bizony nagyon is komoly haszonélvezője a "Messi akkor játszik, amikor azt ő akarja" rendszernek. Mert én azért ezt nem úgy képzelem el, h ő tudja, h nem tud száz százalékot nyújtani, de Tito minden áron erőlteti. Persze egy ambiciózus játékos egy ilyet nehezen ismer be, de azt hiszem nem ő az áldozat ebben a történetben.
Illetve attól tartok, h ehhez a sérülésének aligha volt valami köze, pont ugyanennyire futotta tőle Milánóban, vagy a Real elleni meccseken, sőt, a bajnokik nagy részén is, csak ott ez elég is volt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.23. 23:31:49

sjd írta:
csababarca írta:Őt a legkönnyebb elővenni, akinek 2008 óta a legtöbbet köszönhetjük.
gratulálok egyeseknek.
vegyétek észre, hogy kompletten a csapat bukott el, nem egy egy játékos.
Mondja az, aki éppen most nevezett meg 5 játékost, akitől meg kéne szabadulnunk :lol:
Ja amúgy Ronaldinhonak meg nagyon sokat köszönhettünk 2004-2006 között, sztem esélyes nyári átigazolási célpont.... :roll:
Azért legalább amikor már 3 hónap óta egy Milan visszavágón kívül semmi értékelhetőt nem tud felmutatni (a kiesőjelölt csapatok megszórásán kívül), talán itt lenne az ideje egy kicsit kijönni a fenekéből, nem? Az a baj, h ő is pont azt gondolja, h ő már megnyert 4 aranylabdát, meg nem tudom hány rekordot megdöntött, és akkor már a góljai azok úgy maguktól fognak jönni. Miközben az a Robben, akinek az önzőségén évek óta röhögünk, csúszik-mászik a pályán a csapat győzelméért.
személyeskedj csak folyamatosan, neked engedik a modik.
adjuk el,igazad van. Miért nincs egy tökös edzőnk, aki leteszi a padra? ha lenne, nem lenne ez. nem őt kell elővenni egy 4-0ra elvesztett meccs után, ahol sérülten játszott.
Miért kellett erőltetni? miért nincs annyi vér Tito micsodájában,hogy kihagyja?
Messi,de senki nem fogja azt mondani,hogy bocs, de nem vállalom a játékot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.04.23. 23:31:45

sjd írta:
csababarca írta:Őt a legkönnyebb elővenni, akinek 2008 óta a legtöbbet köszönhetjük.
gratulálok egyeseknek.
Mondja az, aki éppen most nevezett meg 5 játékost, akitől meg kéne szabadulnunk :lol:
Ja amúgy Ronaldinhonak meg nagyon sokat köszönhettünk 2004-2006 között, sztem esélyes nyári átigazolási célpont.... :roll:
Azért legalább amikor már 3 hónap óta egy Milan visszavágón kívül semmi értékelhetőt nem tud felmutatni (a kiesőjelölt csapatok megszórásán kívül), talán itt lenne az ideje egy kicsit kijönni a fenekéből, nem? Az a baj, h ő is pont azt gondolja, h ő már megnyert 4 aranylabdát, meg nem tudom hány rekordot megdöntött, és akkor már a góljai azok úgy maguktól fognak jönni. Miközben az a Robben, akinek az önzőségén évek óta röhögünk, csúszik-mászik a pályán a csapat győzelméért.
DaVeR írta:A Barcelonának és Messinek meg kell lépnie azt, hogy ne őt kelljen kiszolgálni. Ha nem kell mindenkinek alárendelnie magát Messinek ő rajta se lesz ekkora teher és Sanchez, Pedro, Villa is befejezhet akciót és nem kell még 6 méterről is Messinek vissza passzolni. Mindenki mondja, hogy na majd Neymar.. Szerintetek neki nem kell majd Messi alá rendelnie magát? Dehogynem.

Régen amilyen alázatos volt Messi, mostanában azt vettem észre, hogy már nem a csapat hanem saját érdekei fontosabbak.. =/ Hogy őt kell kiszolgálni, neki nem kell csúszni másznia a csapatért és elől maradhat. De ez csak az én véleményem. De hajrá Barca egyszer már lőttünk 4-et BL visszavágón..
Tökéletesen egyetértek, bárcsak több ember írna 2 hsz után ilyen értékes gondolatokat :)
Messi már tqavaly sem volt csapat játékos... Idén meg még kevésbé... :(
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.23. 23:23:18

sörvirsli írta:
te még mindig elhiszed h bármely sérülésből egy hét alatt felépül (lásd Benfica)? ne kapálózz már
Sokat nem hiszem, hogy focizhattál komoly szinten... De gondolom mindenféle hormonkezelt termékkel kezelik és ő a Vasember. Ez lehet a háttérben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Cooh
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:23:05

DaVeR írta:A Barcelonának és Messinek meg kell lépnie azt, hogy ne őt kelljen kiszolgálni. Ha nem kell mindenkinek alárendelnie magát Messinek ő rajta se lesz ekkora teher és Sanchez, Pedro, Villa is befejezhet akciót és nem kell még 6 méterről is Messinek vissza passzolni. Mindenki mondja, hogy na majd Neymar.. Szerintetek neki nem kell majd Messi alá rendelnie magát? Dehogynem.

Régen amilyen alázatos volt Messi, mostanában azt vettem észre, hogy már nem a csapat hanem saját érdekei fontosabbak.. =/ Hogy őt kell kiszolgálni, neki nem kell csúszni másznia a csapatért és elől maradhat. De ez csak az én véleményem. De hajrá Barca egyszer már lőttünk 4-et BL visszavágón..
Jó értelmes hozzászólásba botlani!:)
Egyet értek veled!
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:21:03

sörvirsli írta:Sérülten is felment a pályára azért,hogy lelket öntsön a társaiba, ez nem jött be. Gondolom az is el van felejtve,hogy kb 625 meccset és vagy 20 kupát nyert már meg a csapatnak... gratula a nagy Barcásoknak...
Nem attól Barcás valaki, hogy felteszi a szemellenzőt...
Egy Bayern ellen aki 110%-on pörög, nem elég az hogy felmegy integetni a társaknak, függetlenül attól, hogy mit tett le eddig az asztalra. Nyilván nem csak az ő hibája a vereség, de azt had vessük már a szemére, hogy a védekezés alól teljesen kihúzza magát. (Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy még Bartanak is több kapura rúgása van mint neki.)
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.23. 23:17:21

TT írta:te még mindig elhiszed h sérült volt? ne kapálózz már
te még mindig elhiszed h bármely sérülésből egy hét alatt felépül (lásd Benfica)? ne kapálózz már
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.23. 23:16:16

gratulálok egyeseknek.

Tökéletesen egyetértek, bárcsak több ember írna 2 hsz után ilyen értékes gondolatokat :)
DaVeR
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:13:49

A Barcelonának és Messinek meg kell lépnie azt, hogy ne őt kelljen kiszolgálni. Ha nem kell mindenkinek alárendelnie magát Messinek ő rajta se lesz ekkora teher és Sanchez, Pedro, Villa is befejezhet akciót és nem kell még 6 méterről is Messinek vissza passzolni. Mindenki mondja, hogy na majd Neymar.. Szerintetek neki nem kell majd Messi alá rendelnie magát? Dehogynem.

ktm
Capitá del Barça

2013.04.23. 23:12:56

Most komolyan ti lehoztátok volna Leo-t? PSG ellen rosszabb állapotban volt, de még így is összehozta a továbbjutást a megindulásával. Sajna ma se volt 100%-os.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.23. 23:11:19

csababarca írta:vegyétek észre, hogy kompletten a csapat bukott el, nem egy egy játékos.
:arrow:
csababarca írta:A másik,hogy csoda,hogy ezzel a játékosállománnyal itt tudunk tartani idén is. Ilyenek szaladgálnak a csapatban,mint Valdes,Pedro, Alexis, Busquets, Alves, hogy csak a ma kezdőket említsem. a Sötétebb 2000es évek eleji Barcában nem voltak ilyen fogalmatlan játékosok,ma meg alapemberek.
Érzed, amit én érzek? :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
TT
Capitá del Barça

2013.04.23. 23:11:12

te még mindig elhiszed h sérült volt? ne kapálózz már
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.23. 23:08:03

Sérülten is felment a pályára azért,hogy lelket öntsön a társaiba, ez nem jött be. Gondolom az is el van felejtve,hogy kb 625 meccset és vagy 20 kupát nyert már meg a csapatnak... gratula a nagy Barcásoknak...
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.23. 23:05:39

Őt a legkönnyebb elővenni, akinek 2008 óta a legtöbbet köszönhetjük.
gratulálok egyeseknek.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.23. 23:04:38

Tarsi88 írta:Messi Distance covered (metres):7409
Ez úgy cuki, de ebben benne van az a táv is amikor hangyákat szedegetett valahol Neuer-től pár méterre, miközben épp gólt kaptunk?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rumig
Entrenador del Barça

2013.04.23. 23:01:17

Nem ő tehet róla, h Tito nem cserélte le. Bár nagyon úgy tűnik, h Messit csak Messi hívhatja le a pályáról
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:00:55

Messi Distance covered (metres):7409

csak az összehasonlítás kedvéért: Gomez akit lecseréltek 8750m

Engem nem érdekel játsszon fele ennyi meccsen, rúgjon fele ennyi gólt, ha nem bírja erőlétileg, de elfogadhatatlan a 4 között ez a 0 futómennyiség...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.23. 22:56:10

sjd írta:Messi: még fejelni sem ugrott fel
Há mer alacsony. De legalább cserébe kifutotta a belét. Ja, nem.
Szerintem míg szünetben kimentem az udvarra meglocsolni a tuját többet tettem lábaimba, mint a gyerek a mai meccsen.
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.23. 22:52:23

Valószínűleg "dísznek" tették fel a pályára azért,hogy motiválja a csapatot (ez volt a PSG elleni beállítása után) meg tuti sérült is volt szóval nem hinném, hogy bármi is múlott volna rajta.

sjd
Llegenda del Barça

2013.04.23. 22:47:02

Robben: többet szerelt, mint Piqué
Ribery: a saját 16-osáig üldözte Alvest minden alkalommal
Messi: még fejelni sem ugrott fel

=D> =D> =D> =D> =D>
bennike123
Jugador del Barça

2013.04.22. 13:31:05

sörvirsli írta:Az,hogy lehet,hogy a PSG ellni visszavágóra megkapta az orvosi engedélyt úgy,hogy egyértelműen sérült volt?
Most meg,hogy gyakorlatilag 100%-os állapotban van,még nem? :?:
Persze biztos megkapja a meccs előtt, de minek kell azzal frusztrálni a szurkolókat,hogy az utolsó pillanatig kivárnak?

üzlet...latod most is ezzel foglalkozol!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.22. 09:49:52

Az,hogy lehet,hogy a PSG ellni visszavágóra megkapta az orvosi engedélyt úgy,hogy egyértelműen sérült volt?
Most meg,hogy gyakorlatilag 100%-os állapotban van,még nem? :?:
Persze biztos megkapja a meccs előtt, de minek kell azzal frusztrálni a szurkolókat,hogy az utolsó pillanatig kivárnak?

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.21. 14:24:18

Game90 írta:Úgyis betolják őt.

Hiába vannak még világklasszis játékosaink, nélküle esélyünk sem lenne.
Én is biztos vagyok benne, hogy kezdeni fog, szerintem ha Tito azt mondja neki, hogy padozik, elég ideges lesz. :D

Ez teljesen más tészta lesz, mint egy Levante vagy egy Mallorca, Cesc nem lenne elég, Messi kell.
Most különösen bízom benne, hogy alkotni fog, mert a többiek nem kifejezetten hatékonyak mostanában a BL-ben. :D
Válasz küldése